Οι πνευμολόγοι Flavian Grosan και Λεωνίδας Στέλλας αποκαλύπτουν… Τα λάθη των νοσοκομείων που “κοστίζουν” ανθρώπινες ζωές…!!!

Οι δύο αυτοί καταξιωμένοι πνευμονολόγοι έχουν πετύχει κάτι πολύ ενδιαφέρον… Η Ρουμάνα πνευμονολόγος κατάφερε με τις ιατρικές της γνώσεις να θεραπεύσει όλους τους ασθενείς της που έχουν ξεπεράσει τους 1000… Η ιατρική της ομάδα δεν είχε ούτε έναν θάνατο – Covid…!!! Τεράστιο είναι και το κατόρθωμα του πνευμονολόγου Λεωνίδα Στέλλα που κατάφερε να δώσει αρκετά εξιτήρια μέχρι και σε 85άχρονους… Το νοσοκομείο της Πάτρας όπου δραστηριοποιείται η ιατρική του ομάδα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτων – Covid σ’ όλη την Ελλάδα… Και ίσως και στην Ευρώπη. Οι δύο αυτοί έμπειροι πνευμονολόγοι πέτυχαν τα θετικά αποτελέσματα τους αντιμετωπίζοντας τις πνευμονίες από Covid-19 όπως και τις υπόλοιπες που προέρχονται από ιογενή λοίμωξη…!!!
 
 
Πνευμονολόγος Flavian Grosan:    
1) Eφαρμόζω το παραδοσιακό πρωτόκολλο για έναν ασθενή με πνευμονία από ιογενή λοίμωξη και όχι το πρωτόκολλο Covid-19 που “σκοτώνει” τους ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία.  
2) Χορηγώ φάρμακα όπως η Κλαριθρομυκίνη (Claricid)ενώ απαγορεύω την χορήγηση Kaleta και Κωδεΐνης.  
3) Αποφεύγω την διασωλήνωση και όταν είναι απαραίτητο χορηγώ 2-3 λίτρα οξυγόνου ανά λεπτό και όχι 20 λίτρα υπό πίεση, που οδηγούν σε θάνατο.
Η διασωλήνωση, η χορήγηση οξυγόνου υπό πίεση άνω των 20 λίτρων, τα αντιικά της Καλέτρα και η κωδεΐνη ως αντιβηχικό, σκοτώνουν τους εισαγόμενους στις ΜΕΘ.
 
Η πνευμονολόγος Flavia Groșan κατήγγειλε ότι : « το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόζεται σε νοσοκομεία είναι αυτό που “σκοτώνει” τους ασθενείς».
 
Oradea doctor: hospital Covid protocols are what’s killing patients
 
Πνευμονολόγος Λεωνίδας Στέλλας:    
1) Θεωρώ ότι σχεδόν οι μισές διασωληνώσεις δεν θα έπρεπε να γίνουν. 
2) Η Covid-19 δεν είναι θανατηφόρα νόσος. 
3) Θεωρώ γελοίο να “πεθαίνουν” ασθενείς από κορωνοϊό.
 
Πάτρα – Λ. Στέλλας: «Ο covid δεν είναι θανατηφόρα νόσος» – Ο γιατρός που μοιράζει εξιτήρια σε 85χρονους.

https://www.zougla.gr/greece/article/patra–l-stelas-o-covid-den-ine-8anatifora-nosos-o-giatros-pou-mirazi-eksitiria-se-85xronous

Λ. Στέλλας: 50% λιγότερες διασωληνώσεις υπό προϋποθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.