Όσοι κατανοούν τον μέγιστο κίνδυνο, ας εκπέμψουν S.O.S!

Τον τελευταίο χρόνο σχεδόν όλες οι κυβερνητικές αποφάσεις, πράξεις, νομοθετήματα (πχ. ο πτωχευτικός νόμος), διατάγματα, ΚΥΑ κ.α. εμπεριέχουν μια ολοφάνερη παράνοια. Αυτό το έχει πλέον διαπιστώσει και ο πλέον ανοίκειος περί τη λογική διαδικασία, όπως την όρισε ο Αριστοτέλης και όπως κάθε νοήμων άνθρωπος αυθορμήτως την εκδηλώνει. 

Παρατηρούμε όμως ότι η παράνοια είναι παγκόσμια. Εκπορεύεται από ένα “γνωστό-άγνωστο” κέντρο, το διευθυντήριο της παγκόσμιας ελίτ.  Και εξακτινώνεται ως εντολή  προς όλες τις κυβερνήσεις που διασυνδέονται άρρηκτα και υπόγεια με το “αόρατο” αυτό διευθυντήριο. 

Σε  προηγούμενο άρθρο, εξετάσαμε την παράνοια ως όψη μιας μεταφυσικής παραμέτρου. Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να δούμε την παράνοια ως τον έσχατο κωδικό χειραγώγησης, τον κωδικό που στέλνει ευθεία βολή ενάντια στην “κοινή λογική” -και όχι μόνον!- της ανθρωπότητας. 

Αν απαριθμούσαμε τους παραλογισμούς της κυβέρνησης  Μητσοτάκη, πάντα καλυμμένους από μανδύες γεμάτους δήθεν “για το καλό μας”, αλλά διάτρητους ώστε να φαίνεται το απαίσιο πρόσωπο της παράνοιας, θα έπρεπε το άρθρο να μην έχει  τέλος, εφ’ όσον συνεχώς εμφανίζονται καινοφανείς πολιτικοί παραλογισμοί.   

Η γρίπη που προκαλεί ο κ/ιός, η Covid-19, αποτελεί την πρώτη βολή της τελικής επίθεσης του διευθυντηρίου της παγκόσμιας ελίτ ενάντια στον Άνθρωπο, ώστε:  αφ’ ενός να τον απομειώσει πληθυσμιακά, κυρίως μέσω των εμβολίων, (εφ’ όσον ο ιός δεν τους βγήκε τόσο φονικός όσο θα ήθελαν, επιδόθηκαν σε μια διεθνή “μέγα-μπλόφα” έτσι μεθοδευμένη που οι άνθρωποι να φοβηθούν και να δέχονται την πλήρη παράνοια των μέτρων και  των εμβολιασμών και αφ’ ετέρου  να  μεταβάλει τον επιζήσαντα Άνθρωπο σε “μετα-άνθρωπο”.  Σε ένα “ον” κάτι… μεταξύ ανθρώπου και ζώου, χωρίς ελεύθερη σκέψη και βούληση, άρα χωρίς ελεύθερη ψυχή. Έναν δεσμώτη των σκοτεινών” του πλανήτη, αυτών που με άμετρους εκβιασμούς, ασύλληπτα ψεύδη και σατανικές μεθόδους προσπαθούν να τον καθυποτάξουν  συνολικά, ψυχή τε και σώματι και πνεύματι.   

Δεσμώτης, λοιπόν, ο Άνθρωπος αυτών που επιχειρούν την απόλυτη και πλήρη εξουθένωση (έξω+σθένος) του, να τον αποστερήσουν από κάθε δύναμη ψυχοπνευματική, που τον ξεχωρίζει από τα ζώα.  Τουτέστιν από τη δύναμη της ελεύθερης σκέψης, ταυτόσημης στη βάση της με τη λογική. Και  από τη δύναμη της ελεύθερης βούλησης, που είναι τα δύο ανώτερα (θεία) μέρη της ψυχής κατά τον Πλάτωνα.  

Κατά τον μέγιστο  φιλόσοφο, τρία είναι τα μέρη της ψυχής, δύο θεία και ένα κατώτερο. Το λογιστικό, αρετή του η σοφία. Το θυμοειδές,  σήμερα το λέμε και βουλητικό, αρετή του η ανδρεία. Και το επιθυμητικό (το κατώτερο)  σήμερα θα το λέγαμε και ενστικτώδες, αρετή του η σωφροσύνη. Η ισορροπία της ψυχής, γράφει ο Πλάτων, επιτυγχάνεται αν εναρμονίσουμε τα τρία μέρη της ψυχής.  

Ούτε κυρίαρχη η λογική έναντι των άλλων  δύο μερών ούτε  κυρίαρχες οι ενστικτώδεις επιθυμίες, για προφανείς λόγους. Ούτε κυρίαρχη η βούληση, γιατί τότε ο άνθρωπος υπάρχει κίνδυνος να καταπιέσει τους γύρω του.  Και τι γίνεται όταν το Σύστημα του παγκόσμιου διευθυντηρίου, αντί γι’ αυτήν την ισορροπία, μας επιβάλλει την πλήρη ανισορροπία, αδρανοποιώντας  τα δύο ανώτερα μέρη της ψυχής μας;  

Το Σύστημα προσπαθεί να αδρανοποιήσει τα δύο αυτά θεία μέρη της ψυχής,  χρησιμοποιώντας ως  έσχατη βαθμίδα χειραγώγησης την παράνοια! Μάλιστα συνδυασμένη με έναν εξουσιαστικό “ετσιθελισμό”. Έτσι το θέλει ο “κατ’ εντολήν ηγεμών” και μεταβαίνει στην Ικαρία και με  50 ακολούθους να  συνωστίζονται σε ένα μικρό χώρο, εν μέσω του “φονικού!”  ιού και χωρίς καμία προφύλαξη, μάσκα, απόσταση κτλ, προκαλώντας ασύμμετρα τους έγκλειστους και φιμωμένους Έλληνες. 

Έτσι το θέλει και παρουσιάζεται με αθλητικά “στιβάλια” στην υποδοχή επισήμου, έτσι το θέλει  και κάθεται σταυροπόδι στην πιο ιστορική παρέλαση του Έθνους των Ελλήνων, φέρνοντας δίπλα και την “ελεύθερη σχέση της” η άλλη  μαριονετίτσα του  διευθυντηρίου της παγκόσμιας λέρας.  Δεν είναι καθόλου αθώα όλα αυτά. Αυτές δεν είναι  τυχαίες επιλογές, παραξενιές ή λάθος συμπεριφορές των υποτακτικών του διευθυντηρίου. 

Όλα αυτά είναι εκφάνσεις ενός ευρύτερου σχεδίου καθυπόταξης του ελληνικού λαού (και κατ’ επέκτασιν κάθε λαού) και διάλυσης του Έθνους του.  Είναι σαν να του λένε με υποσυνείδητο μήνυμα: “Σκάσε και χόρευε Έλληνα/μαϊμού στο ρυθμό του δικού μου ταμπούρλου και λογαριασμό δε σου δίνω για τις πράξεις μου.  Κι ακόμα  δεκάρα δε δίνω για το Έθνος σου, στα αθλητικά μου στιβάλια το γράφω. Είμαι ο εξουσιαστής σου και από δω και πέρα θα χορεύεις “όπως σου (σε) βαράω ΕΓΩ”!  

Ελευθερία  βούλησης, το περίφημο αυτεξούσιο του ανθρώπου, και λογική σκέψη είναι ένα αξεδιάλυτο δίδυμο σαν τις δύο όψεις ενός νομίσματος. Αν σου εξευτελίσουν τη λογική, τη ρηγματώσουν τόσο ώστε στο ερώτημα  “πετάει ο γάιδαρος;” να απαντάς “πετάει”, τότε δεν έχουν διαταράξει μόνον τη λογική σου σκέψη, αλλά και την ελεύθερη βούληση σου.   

Έστω και αν στην αρχή το λες από φόβο, πολύ σύντομα θα το πιστέψεις γατί δεν θα αντέχεις τον εαυτό σου εκμηδενισμένο. Είναι ψυχική άμυνα που σε προφυλάσσει από την πλήρη κατάρρευση το να πιστέψεις ότι αυτό είναι αλήθεια: ο γάιδαρος πετάει! Οπότε “καληνύχτα λογική”.  Αν δεν μπορείς πια να διακρίνεις  την αλήθεια από το ψέμα, το γάιδαρο από τον αετό, έχεις διαταράξει τη λογική σου. 

Και είναι γνωστό ότι οι νοητικά διαταραγμένοι άνθρωποι έχουν το λεγόμενο “ακαταλόγιστο”. Δεν τους καταλογίζονται ευθύνες για τις πράξεις τους, διότι και η βούληση τους, η πηγή των ελεύθερων και υπεύθυνων πράξεων,  είναι και αυτή διαταραγμένη.  Οπότε “καληνύχτα βούληση”. Με άλλα λόγια “καληνύχτα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”,  εφ’ όσον η Ελευθερία σε αυτούς τους δύο ψυχικούς πυλώνες  εδράζεται,  στην ελεύθερη σκέψη και την ελεύθερη βούληση. 

Αν το διευθυντήριο της παγκόσμιας “μαυρίλας”  επιτύχει, θέτοντας σε εφαρμογή  αυτήν την τελευταία βαθμίδα χειραγώγησης, την παράνοια, να κάνει την ανθρωπότητα να πιστέψει ή να μη θέλει να δει ότι ο “γάιδαρος δεν πετάει”, τότε το επόμενο στάδιο εξανδραποδισμού της ανθρωπότητας δεν περιλαμβάνει άλλη βαθμίδα χειραγώγησης. Επόμενη φάση είναι το “περιλαίμιο”  γύρω από το λαιμό του εναπομείναντος Ανθρώπου. Τουτέστιν το τσιπάκι απολύτου ελέγχου στο μέτωπο ή στην παλάμη του.  

Η σατανική αυτή  κλίκα  υποχρεούται από τους συμπαντικούς νόμους ό,τι σχεδιάζει εναντίον μας να μάς το προανακοινώνει, έμμεσα ή άμεσα.  Το επιβάλλει το Θείον μήπως  ασκήσουμε  έγκαιρα την ελεύθερη βούληση μας  και αντιδράσουμε. Αλλά πού; Ούτε καν κατανόηση δεν έχουμε, όταν αυτοί κοντεύουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους!  Και αυτή τη φορά επέλεξαν τον άμεσο τρόπο να μας το επιδείξουν, ίσως επειδή βρίσκονται πολύ κοντά στον τελικό στόχο τους.   

Τον έβαλαν “φάτσα-κάρτα”  σε εξώφυλλο του Economist: σχεδιάζουν να μας μεταμορφώσουν σε λιλιπούτειο ανθρωπάκι (μεταφορικά μιλώντας), που φοράει  περιλαίμιο  προσδεδεμένο σε σχοινί, που το κρατά το  γιγάντιο  χέρι ενός “αόρατου” ανθρώπου.  Του διευθυντηρίου σήμερα, του Παγκόσμιου Κυβερνήτη/ Δικτάτορα αύριο, εξακολουθητικά περιστοιχιζομένου  από το διευθυντήριο. Και το ανθρωπάκι κρατά το σχοινί ενός σκύλου. Άμεση η διασύνδεση και ο συμβολισμός, αμεσότερος δε γίνεται: “Άκου ανθρωπάκο” (και πίστεψε το)… όπως ο σκύλος έτσι κι εσύ! 

Ας το κατανοήσουμε καλά. Όλη αυτή η “ιστορία” με τον κ/ιό έχει δύο στόχους: την απομείωση του Ανθρώπου πληθυσμιακά και τον πλήρη έλεγχο του, έως  εξανδραποδισμού. Και τα επιχειρούν ταυτόχρονα, επειδή ο φόβος του θανάτου είναι το πιο πρόσφορο ψυχικό έδαφος και για ανάπτυξη ακραίων χειραγωγικών μεθόδων, όπως η δήθεν παράνοια. Μέχρι να πει η ανθρωπότητα παραιτούμαι της λογικής μου: “πετάει ο γάιδαρος”. Μετά δεν τη χρειάζονται αυτήν τη χειραγώγηση,  ούτε κάποια  άλλη. 

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ-πολύ σοβαρά. Βρισκόμαστε στην τελική φάση ενός σατανικού σχεδίου. Όλοι πρέπει να εργαστούμε για να το αποτρέψουμε. Όλοι πρέπει να εκπέμψουμε S.O.S. και φως γνώσεως προς κάθε κατεύθυνση, ως εκεί που φθάνουν οι δυνάμεις μας και, κυρίως, να οργανώσουμε επειγόντως την ατομική μας άμυνα, αλλά και τη συλλογική. 

Ωστόσο για να νικήσουμε, θα χρειαστούμε ανδρεία (η πλήρης απουσία  οποιουδήποτε φόβου), θα χρειαστούμε ενότητα και θα χρειαστούμε Πίστη. Κανένας δεν μπορεί να νικήσει τον Έλληνα, αλλά και κάθε λαό, όταν ενεργεί στηριγμένος σε αυτόν τον θεϊκό τρίποδα. 

Ας μην ξεχνάμε, ήρθε  πλέον η ώρα της τελικής επιλογής: ή επίπεδο ζώου για μας και όλες τις επόμενες γενιές, αν εμείς εδώ και τώρα δεν αντισταθούμε (πολύ αργά για οποιαδήποτε αντίσταση, αν ο Άνθρωπος εξανδραποδιστεί) ή… ελευθερία νόησης και βούλησης, τουτέστιν  ελευθερία ψυχής ώστε, χωρίς κανένα εξαναγκασμό (γιατί αυτή είναι η έμφυτη ροπή της ψυχής όταν είναι πραγματικά ελεύθερη), να βαδίζει συνεχώς προς περισσότερο Φως!  

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου   

5 και 6 Απριλίου 2021 

Υ.Γ. Χωρίς καμία έπαρση αλλά με οδύνη, θα πω ότι έχω εντοπίσει 24 κωδικούς (τεχνικές ή μεθόδους) χειραγώγησης, τις σύγχρονες αόρατες αλυσίδες της υποδούλωσης μας.  Το 2013, όταν έγραφα το βιβλίο “Νίκη της Δημοκρατίας και νέο Σύνταγμα” εντόπισα 14 κωδικούς  τους αναφέρω σε αυτό. Έκτοτε ανακάλυψα άλλους 9 και έτσι με τον κωδικό της δήθεν παράνοιας, που ανέπτυξα εδώ, φθάνουμε στους 24! Βέβαια κάποιοι έχουν ατονήσει, αλλά πάντα υπάρχουν ως δυνατότητα.  Και κάποιοι έχουν γίνει πιο ισχυροί. 

Αφού τελειώσω με το θέμα των κριτηρίων για επιλογή κόμματος, για όσους θέλουν οπωσδήποτε να πάνε να ψηφίσουν, θα επανέλθω αναλυτικά στις μεθόδους χειραγώγησης, που σίγουρα είναι αποτέλεσμα επιστημονικών μελετών, χρηματοδοτούμενων από το παγκόσμιο διευθυντήριο των νεοταξιτών.  Επειδή αυτή είναι μια πολύ κρίσιμη για τους καιρούς μας  Γνώση. Αυτή που  μας ελευθερώνει από τις αόρατες αλυσίδες μας. Κατά το: 

Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς. (Ιωαν. 8-32) 

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%bf%cf%85-h-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.