Ιδού τι σημαίνει κάθε πολίτης να έχει 90% ανά κεφαλήν όπλα στον σπίτι του όπως στις ΗΠΑ.

Μπορεί στις   ΗΠΑ 90% των πολιτών να έχουν κάθε λογής όπλα στο σπίτι τους, νόμιμα και σύμφωνα με το Σύνταγμά τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έρχονται πρώτοι στον αριθμό των εγκληματικών φόνων ανά 100.000 κατοίκους. Προηγούνται άλλες χώρες πχ η Σουηδία και πρώτη από όλες η Ονδούρα μια φιλήσυχη υποτίθεται χώρα.

Επίσης το Plano  του Τέξας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό φόνων 0,4% ανά 100.000 κατοίκους σε σύγκριση με τη Φιλαδέλφια, το Κάνσας, το Σικάγο κι άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

Το πιο κάτω βίντεο θα σας διαφωτίσει:

Δεύτερη σε αριθμό όπλων έρχεται η Σερβία 53% η οποία έχει υποστεί μια εισβολή από τους καλούς μας τους συμμάχους συμπεριλαμβανομένης της ομόθρησκης Ορθόδοξης!!! Ελλάδας.

Φυσικά εννοείται πως ο Biden η Καμάλα η κεχαριτωμένη και  οι Δημοκρατικοί της Dominion και της χάλκευσης των ψήφων στις τελευταίες εκλογές του2020 θέλουν να απαγορεύσουν την οπλοφορία, οπλοκατοχή για ευνοήτους λόγους…

Οι λαοί για το ελιτίστικο κατεστημένο πρέπει να υποταχθούν και οι υπερτραπεζίτες να επιβάλλουν παγκόσμια τις θελήσεις τους.

ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΟΠΑΔΙΟΥ, ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΑΧΡΩΜΟ ΚΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΔΗΘΕΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!

Και μη ρωτάτε ποιοι αποτελούν την Ελίτ. Τους ξέρετε… Ταλμ,.. Σιωνισ….Τεκτονισ… Πεφωτισ… και λοιποί σατανολάτρες που ενδιαφέρονται για την Υγεία μας, την ειρήνη και την ευτυχία του κόσμου αφού προηγουμένως τον μειώσουν κατά 7 δισεκατομμύρια…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.