Αφού τον απέκλεισαν από το facebook ο Αντωνιάδης πήγε στο Μακελειό με τον Δημήτρη

Η ύπουλη συμπεριφορά κυβέρνησης, τύπου, δημοσιογραφικής μαφίας, δικαστικής αδιαφορίας μπρος στο οφθαλμοφανές συνεχίζεται. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που τολμάνε να πουν το αυτονόητο το οποίο ένας λαός ναρκωμένος, αφιονισμένος, ξεπουλημένος από τα μνημόνια που τα ανέχτηκε ασυζητητί, το αγνοεί.

Πως μπορείτε να αφήνετε τον εαυτό σας στα χέρια μιας κυβέρνησης η οποία εφαρμόζει ύπουλη λογοκρισία;

Πως είναι δυνατό να εμπιστεύεστε μια παρωδία υγειονομικής επιτροπής που εφαρμόζει κάποια πρωτόκολλα υποβαλλόμενα από την πολιτική και όχι από την αντικειμενική ιατρική.

Αν υπήρχε στο ελάχιστο αντικειμενική επιστήμη σ’ αυτά τα αξιοθρήνητα όργανα του συστήματος που το παίζουν ιατροί, γιατί δεν αφήνουν τα ΜΜΑποβλάκωσης να ακουστεί και η αντίθετη άποψη, να γίνουν συζητήσεις και να αντιπαρατεθεί βιβλιογραφία μεταξύ ιατρών που υποστηρίζουν τον εμβολιασμό, τα τεστ, τις μάσκες, και εκείνων που διαφωνούν;

Και μόνο η καθοδηγούμενη, ύπουλη, στα μουλωχτά λογοκρισία από το facebook, το youtube κ.λπ. (διότι δήθεν αντίκειται εις τους όρους τους) θα έπρεπε Έλληνες να σας κάνει να αμφισβητήσετε την ειλικρίνεια, την ορθότητα και την επιστημονική αρτιότητα των όσων σαν συμβουλεύουν και δεν φτάνει αυτό. Τώρα με το νόμο 4682 αρχίζει και το παιδομάζωμα στις δομές και όταν θα ψάχνετε να βρείτε τα παιδιά σας που τα πήγαν και δεν θα τα βρίσκετε, τότε θα μοιρολογάτε και θα φοράτε μαύρες πλερέζες!

http://https://www.youtube.com/watch?v=Wmzu0WQLdsA

Αλλά θα είναι αργά!

Αντί να έχετε βγει στους δρόμους φοράτε τις μασκούλες σας και να παρακολουθείτε τους εισαγγελάτους και όλα τα πληρωμένα από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ καθάρματα.

Πολύ γρήγορα, ίσως και αύριο, κλαίνε.

Ευαγγελάτος Γεώργιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.