Γονείς, όχι μόνο δεν θα αποφύγετε τα rapidtests με το καρκινογόνο οξείδιο του αιθυλενίου στα σχολεία δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, αλλά θα επιβάλλουν και τον εμβολιασμό στα παιδιά σας.

Αργά ή γρήγορα η δικτατορία των BIGpharma θα επιβάλλει τον εμβολιασμό στα παιδιά σας για τον Covid-19 και όχι μόνο. Δεν θα σας επιτρέπουν να μπουν τα παιδιά στο σχολείο και θα σας μηνύουν γιατί αν τα κρατάτε στο σπίτι είναι παράνομο και ενάντια στο Σύνταγμα άρθρο 16 και στο νόμο για την εκπαίδευση που αφορά όλους τους πολίτες της χώρας.

Ένα νέο είδος φασισμού ξεκινάει και στην Ελλάδα που χρόνια πριν έχει ασκηθεί στις ΗΠΑ.

Παρακολουθείστε το πιο κάτω βίντεο που ο Robert Κennedy junior έχει ετοιμάσει για σας και λάβετε τα μέτρα σας. Το link που σας παρουσιάζουμε είναι πιο κάτω:

Medical Racism: The New Apartheid

Watch Now

ΠΗΓΗ:

http://https://medicalracism.childrenshealthdefense.org/medical-racism-the-new-apartheid/

1 σχόλιο

  1. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ….
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ βλαΚΥΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ…ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΖΩΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ….ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ με μασκα-φιμωτρο στη μουρη της ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ, οταν ειχαμε συνατηση αποκλειστικα και μονο οι δασκαλοι, Και την ειχε με το φιμωτρο στη μουρη της, για μια ολοκληρη ωρα που καναμε συνεδριαση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.