Επιστολή ιατροδικαστών στην κυβέρνηση: Αμφισβητούν τους θανάτους από Covid-19!

ιατροδικαστές

 

Ο ιός Covid-19δεν πληροί τα αναγκαία κριτήρια

 

Ιατροδικαστές με επιστολή τους προς το υπουργείο Υγείας αμφισβητούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό, καθώς όπως τονίζουν δεν αποτελεί διάγνωση το μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην τοποθέτησή τους, η οποία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς, ενδεχομένως, ακυρώνει πολλές εκ των περιπτώσεων διάγνωσης με covid 19:

«Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης, των περιστατικών με θετικό τεστ PCR ( νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του.

Με λίγα λόγια εν κατακλείδι ο κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τηρησής των τεσσάρων (4) κριτηρίων του Koch, α)να βρεθεί σε όλους τους ασθενείς ο ίδιος ιός, β)να απομονωθεί ο ιός από τον ξενιστή και να αναπτυχθεί σε καλλιέργεια, γ)να αναπαράγει την ασθένεια όταν εισαχθεί σε κάποιον ξενιστή, δ)να βρεθεί ο ιός στον ασθενή ξενιστή του πειράματος, χωρίς αυτά τα 4 κριτήρια δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου.

Είναι σαφές από το ανωτέρω εδάφιο ότι με Επιστημονικό κριτήριο de lege artis δεν καθίσταται δυνατή η Ιατροδικαστική τεκμηρίωση μηχανισμού θανάτου – αιτιώδους συνάφειας – αιτίας θανάτου COVID-19. Συνεπώς μέχρι και σήμερα, μετά την πάροδο Έτους και πλέον, δεν έχουν προσδιοριστεί αρμοδίως από τους κατά Νόμον Υπευθύνους, τα ανωτέρω ερωτήματα».

iatrodikastes

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/980127_epistoli-iatrodikaston-stin-kyvernisi-amfisvitoyn-toys-thanatoys-apo-covid-19-den

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.