Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης τελειώνει το ψεύτικο αφήγημα της Κυβέρνησης ΝΔ και Μητσοτάκη

Δεν πέθανε από covid… Απεδείχθη από νέα Νεκροψία θανούσας στο Αίγιο. Με τέτοια απάνθρωπη επιπολαιότητα βγάζουν τα νούμερα για κρούσματα και θανάτους!!!

Μια ακόμη ΝΕΚΡΟΨΙΑ που “βοήθησε’ να γινει  ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης ο μόνος που μάχεται ενώ οι Δικηγορικοί και οι Ιατρικοί Σύλλογοι στην Ελλάδα έχουν υποταχθεί στη ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ απέδειξε ότι θάνατος Covid ηταν ΜΑΙΜΟΥ..Ενας ακόμη αριθμός για να παίρνουν μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού οι Πολιτικοί Απατεώνες και η Ιατρική ΜΑΦΙΑ!!!

Ο Νικος Αντωνιάδης κόπηκε από το Facebook ..Του καταργησαν τον Λογαριασμό για να περιορίσουν την αλήθεια…Για να συνεχίζουν να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ στα ΣΦΑΓΕΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…Ο Νικος ειναι ο Οπλαρχηγός της Σύγχρονης Ηλεκτρονικής Επανάστασης..Με πολλές αδιάσειστες μαρτυρίες έχει αποκαλύψει πως ΓΙΑΤΡΟΙ σκοτώνουν πολίτες…και όλο το απάνθρωπο σχέδιο που εκτελεί μερίδα του Ιατρικού Κόσμου..Πολίτες μπαίνουν στα Νοσοκομεία -Σφαγεία και καταλήγουν στην Μαύρη σακούλα για να θαφτούν σφραγισμένοι και να τους μεταφέρουν άτομα ντυμένα ως αστροναύτες σε ειδικούς Τάφους…Ο Αντωνιάδης τους αποκάλυψε και έσπασε το ΑΦΗΓΗΜΑ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον Φονικό ιό…..και όλους αυτούς που διασωληνώνουν άτομα που δεν χρειάζονταν τη διασωλήνωση..

Έχουμε ακόμη μια Νεκροψία που ο θάνατος δήθεν απο covid απεκαλύφθη …Διαβάστε την ανάρτηση του στο Μακελειο..

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:Eίναι από αυτές τις περιπτώσεις που την έχω φυλαγμένη στο σύστημα…

Μία μέρα λοιπόν πριν συνεδριάσει το Συμβούλιο Εφετών Πατρών για να αποφασίσει για την νεκροψία στον Νίκο Λυμπερόπουλο, μετά την δικαίωση της οικογένειας από τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών στο αίτημά τους για την νεκροψία, μετά το έγγραφο των ιατροδικαστών, το πρώτο της σημερινής “ιατροδικαστικής” τριλογίας, που τινάζει στον αέρα όλους τους θανάτους Covid-19, μετά το δεύτερο μέρος της τριλογίας με το έγγραφο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας με το οποίο δικαιώνομαι απόλυτα για τις νεκροψίες και ότι αυτές γίνονται κανονικά, ελάτε τώρα να παρακολουθήσετε το τρίτο μέρος και πώς πολεμάνε το σύστημα.

Πριν από ένα μήνα η Νίκη Κότσιφα πήγε τη μητέρα της στο νοσοκομείο Αιγίου. Είχε ΧΑΠ. Είχε ελάχιστη ζωή όπως έλεγε ο οικογενειακός γιατρός. Την πήγε στο νοσοκομείο για να πεθάνει ουσιαστικά αλλά με νοσοκομειακή φροντίδα και να μην υποφέρει.

Όμως εκεί η μητέρα της ήταν παρατημένη επί ώρες.

Τα γνωστά.

Τότε η Νίκη με την οποία ήμασταν σε επικοινωνία χρησιμοποίησε το όνομά μου. Και τότε ήρθε μέχρι και ο διοικητής για να πάει η μητέρα της σε δωμάτιο και να έχει φροντίδα. Θυμίζω ότι στο Αίγιο ήταν που είχα παρέμβει την τελευταία στιγμή και απετράπη η μεταφορά του Χρήστου Διαμαντόπουλου στο Ρίο και πήγε σπίτι του ενώ γιατροί και νοσηλευτές του είχαν έως και ανεβάσει τα κάγκελα του κρεβατιού του για να μη φύγει.

Και η Παρασκευή Κότσιφα πέθανε.

Προηγουμένως βεβαίως της είχαν κάνει τεστ.

Αρνητικά.

Αλλά είχαν κάνει και τρίτο. Μοριακό.

Δεν πρόλαβε να βγει το αποτέλεσμα.

Και η Νίκη πήγε για τα διαδικαστικά.

Και εκεί της λένε ότι την έχουν βάλει σε σακούλα !!!

Ως κόβιντ την αντιμετωπίζουμε, γιατί μπορεί να εμφανιστεί μετά” !!!

Τρελαίνεται η Νίκη, δεν λέει τίποτα για μένα, προχωράει κανονικά.

Πάει στο αστυνομικό τμήμα, καταθέτει μήνυση. 

Ζητάει νεκροψία.

Εξακολουθεί και δεν λέει τίποτα για μένα.

Μέχρι το τέλος έτσι πήγε.

Σήμερα γίνεται η αποκάλυψη.

Η αστυνομία ψάχνει την υπεύθυνη γιατρό για κατάθεση.

Πουθενά η γιατρός.

Την βρίσκουν μετά από πέντε ώρες. Καταθέτει.

Δίνεται η εντολή για την νεκροψία.

Η σορός όμως παραμένει άλλες τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο.

Πανικός…

Αλλά ο Αντωνιάδης πουθενά…

Τελικά γίνεται η μεταφορά στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών της προϊσταμένης Αγγελικής Τσιόλα !!!

Η οποία δεν λέει τίποτα για τον κίνδυνο του κόβιντ, δεν λέει τίποτα για τον Ε.Ο.Δ.Υ. και ότι πρέπει να αποφεύγονται οι νεκροψίες σε θανάτους Covid-19 αφού ως τέτοιος κατεγράφη από το νοσοκομείο και προφανώς ενημερώθηκε και ο Ε.Ο.Δ.Υ. και η Παρασκευή Κότσιφα έγινε ένας ακόμα αριθμός θανάτου για να τρομοκρατούνται οι Έλληνες και η κυβέρνηση να τους υποχρεώνει να εμβολιαστούν για να μην καταλήξουν και αυτοί σε σακούλα όπως η Παρασκευή Κότσιφα…

Η Αγγελική Τσιόλα δεν είπε τίποτα και για τις συνθήκες ασφαλείας στο νεκροτομείο του Πανεπιστημίου ούτε για τον κίνδυνο αποκλεισμού του αν γίνει αυτή η νεκροψία.

Όλα αυτά δηλαδή που έλεγε ένα μήνα μετά για να μη γίνει η νεκροψία στον Νίκο Λυμπερόπουλο !!

Και η νεκροψία έγινε κανονικά.

Και απέδειξε ότι δεν υπήρχε κανένας κόβιντ και η Παρασκευή Κότσιφα κακώς μπήκε σε σακούλα !!!

Διπλή μάλιστα μη τυχόν και λιώσει τα τσιμέντα του νοσοκομείου στο Αίγιο…

“Εγκεφαλικό οίδημα, εκφύλιση μυοκαρδίου”…

Ώστε αν δεν είχε αντιδράσει η Νίκη, την μητέρα της θα την πήγαιναν στο νεκροταφείο αστροναύτες σε σφραγισμένο φέρετρο.

Οι σακούλες πετάχθηκαν και η Νίκη κήδεψε την μητέρα της κανονικά.

Και εγώ τώρα κηδεύω την απάτη…

Εννοείται ότι τώρα θα μάθουμε αν μετά την νεκροψία διεγράφη από τη λίστα των θανάτων κόβιντ η μητέρα της Νίκης.

Ή για τον Ε.Ο.Δ.Υ. ισχύει και στους θανάτους ό,τι ισχύει και για τα τεστ.

Μία φορά κόβιντ για πάντα κόβιντ…

Υ.Γ. Να δώσω συγχαρητήρια στην υπέροχη αυτή Ελληνίδα είναι λίγο.

Απέδειξε τι μπορούν να πετύχουν όλοι οι Έλληνες όταν διεκδικούν με ουσιαστικό τρόπο τα δικαιώματα τα δικά τους και των ανθρώπων τους.

Μπράβο Νίκη !!

ΠΗΓΗ:https://amazonios.net/den-pethane-apo-covid-apedeichthi-apo-nea-nekropsia-thanoysas-sto-aigio-etsi-vgazoyn-ta-noymera/

Leave a Reply

Your email address will not be published.