Ενημέρωση για την αλήθεια πίσω από την μεγάλη απάτη του Covid: Οι συμπαιγνία τραπεζιτών, γιατρών και πολιτικών συμμοριών καλά κρατεί και σας φοβίζει αρκούντως γιατί αλίμονο αν σας υπολογίζει για νοήμονα όντα.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID

Τι κρύβουν οι μάσκες, τα faketests και η αλήθεια για τα εμβόλια.

Σε αυτό το βίντεο και άλλες αλήθειες σχετικά με την τεράστια απάτη του covid.

Θα πρέπει να δείτε όλο το βίντεο, για να καταλάβετε το τι συμβαίνει με όλη αυτήν την απάτη.

Ντοκουμέντα και έγγραφα, που επιβεβαιώνουν την απάτη του κορωναϊού και μας δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για την γενοκτονία των ανθρώπων.

Ιδιαίτερα την θανάτωση μικρών παιδιών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο στο Rumble ή στο Brighteon.

Δρ. Ντέρεκ Κνάους: “Ο COVID είναι ψέμα. Οι ασθενείς έχουν γρίπη “A” ή “B”.

Όσον αφορά τα τέστ για τον Covid.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!

Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins επιβεβαιώνει: Μπορείτε να εμβολιαστείτε με ένα τεστ PCR, ακόμη και χωρίς να γνωρίζετε.

Μεγάλη απόρριψη

Τον Ιανουάριο του 2019, ο ΠΟΥ όρισε τον αυξανόμενο αριθμό των επικριτών του εμβολιασμού ως μία από τις δέκα μεγαλύτερες απειλές για την παγκόσμια υγεία και μετά το πρωτοφανές φιάσκο του εμβολιασμού της Corona, ο αριθμός των αρνητών του εμβολιασμού έχει πραγματικά πολλαπλασιαστεί.

Εν τω μεταξύ, η αντίσταση διαμορφώνεται ακόμη και μέσα στο ορθόδοξο ιατρικό κατεστημένο. Αλλά οι εγκέφαλοι του ΠΟΥ συνεχίζουν να επιμένουν σε ένα μη ρεαλιστικό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης τουλάχιστον 70 τοις εκατό.

Σε αυτό το άρθρο, ο Jan Walter περιγράφει, με εκτενείς παραπομπές σε πηγές, ποιες τεχνικές είναι δυνατόν να εξακολουθούν να εμβολιάζουν τον πληθυσμό, όταν οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο επικριτικοί απέναντι στους εμβολιασμούς. Αυτό τροφοδοτείται μόνο από τη συνεχιζόμενη πίεση για μαζικό “εμβολιασμό” κατά μιας μη θανατηφόρας ασθένειας για το 99,8% των ανθρώπων, με έναν νέο τύπο “εμβολίου” που στην πραγματικότητα είναι γονιδιακή θεραπεία μέσω mRNA. Μοιάζει με επιστημονική φαντασία και είναι ανατριχιαστικό, αλλά οι μέθοδοι και οι τεχνικές είναι διαθέσιμες. Το ερώτημα είναι πόσο μακριά θα το αφήσουμε να φτάσει.

Οι εμβολιασμοί ελέγχονται όλο και περισσότερο και η ανατριχιαστική εναλλακτική λύση.

Τον Ιανουάριο του 2019, ο ΠΟΥ [1] όρισε τον αυξανόμενο αριθμό των επικριτών των εμβολίων ως μία από τις δέκα μεγαλύτερες απειλές για την παγκόσμια υγεία, και μετά το πρωτοφανές φιάσκο του εμβολιασμού της Κορόνας [2], ο αριθμός των αρνητών των εμβολίων έχει πραγματικά πολλαπλασιαστεί. Εν τω μεταξύ, η αντίσταση αναδύεται ακόμη και εντός της συμβατικής ιατρικής κοινότητας. Αλλά οι εγκέφαλοι του ΠΟΥ συνεχίζουν να επιμένουν σε ένα μη ρεαλιστικό ποσοστό εμβολιασμού τουλάχιστον 70 τοις εκατό.

Τώρα αρκετοί εμπειρογνώμονες και πρώην mainstream δημοσιογράφοι όπως ο John O’Sullivan προειδοποιούν ότι η μαζική εκστρατεία δοκιμών PCR θα μπορούσε να είναι ένα μεταμφιεσμένο πρόγραμμα εμβολιασμού του ΠΟΥ. (βλ. Principia Scientific) [3] Ο O’Sullivan αναφέρεται σε μια νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και η οποία υποτίθεται ότι καθιστά δυνατή τη διενέργεια κρυφών εμβολιασμών μέσω ενός τεστ PCR. (βλ. Johns Hopkins Universitiy) [4].

Εμπνευσμένοι από ένα παρασιτικό σκουλήκι που σκάβει τα κοφτερά του δόντια στο έντερο του ξενιστή του, οι ερευνητές του Johns Hopkins ανέπτυξαν μικροσκοπικές μικροσυσκευές σε σχήμα αστεριού που προσκολλώνται στον εντερικό βλεννογόνο και μπορούν να μεταφέρουν φάρμακα στον οργανισμό.

Αυτές οι μικροσκοπικές συσκευές, γνωστές ως “Theragrippers”, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και ένα λεπτό φιλμ που αλλάζει σχήμα. Καλύπτονται με θερμοευαίσθητο κερί κηροζίνης και το καθένα δεν είναι μεγαλύτερο από ένα σωματίδιο σκόνης. (Βλέπε εικόνα 1)

theragrippers 01 - Ενημέρωση για την αλήθεια πίσω από την μεγάλη απάτη του Covid
Theragripper

Όταν η επίστρωση κηροζίνης στο Theragripper φτάσει τη θερμοκρασία του σώματος, οι συσκευές κλείνουν αυτόνομα και σφίγγουν το τοίχωμα του παχέος εντέρου. Λόγω της δράσης σφράγισης, οι μικροσκοπικές, εξακτινωτές συσκευές εισχωρούν στον βλεννογόνο και προσκολλώνται στο παχύ έντερο, όπου συγκρατούνται και απελευθερώνουν σταδιακά το φαρμακευτικό τους φορτίο στον οργανισμό. Τελικά, τα Theragripper χάνουν τη λαβή τους στον ιστό και απομακρύνονται από το παχύ έντερο μέσω της φυσιολογικής γαστρεντερικής μυϊκής λειτουργίας.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, τα Theragrippers στην πραγματικότητα χορηγούνται με μπατονέτα. (βλέπε εικόνα 2)

theragrippers 02 - Ενημέρωση για την αλήθεια πίσω από την μεγάλη απάτη του Covid
Theragripper

Εικόνα 2: Theragrippers σε μπατονέτα

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins δημοσίευσε θετικά αποτελέσματα από μια μελέτη σε ζώα ως εξώφυλλο στο Science Advances στις 28 Οκτωβρίου 2020 [5], επιβεβαιώνοντας ότι η νέα τεχνολογία λειτουργεί άψογα:

Εδώ αναφέρουμε ότι οι εμπνευσμένες από γαστρεντερικά παράσιτα ενεργές μηχανικοχημικές θεραπευτικές αρπάγες, ή theragrippers, μπορούν να επιβιώσουν 24 ώρες στον γαστρεντερικό σωλήνα ζωντανών ζώων προσκολλώντας αυτόνομα στον ιστό του βλεννογόνου. Παρατηρούμε επίσης μια αξιοσημείωτη εξαπλάσια αύξηση του χρόνου ημίσειας ζωής αποβολής όταν χρησιμοποιούμε τη μεσολάβηση των σχιστών για τη χορήγηση του πρότυπου αναλγητικού κετορολάκης τρομεθαμίνης. Τα αποτελέσματα αυτά παρέχουν άριστες αποδείξεις ότι οι μικροσυσκευές που μετατοπίζουν το σχήμα και αυτοσυγκρατούνται βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της μακροχρόνιας χορήγησης φαρμάκων.

theragrippers 03 - Ενημέρωση για την αλήθεια πίσω από την μεγάλη απάτη του Covid
Theragripper

Σχ.3: Μετατόπιση σχήματος Theragripper ως αυτο-κλειδώμενες συσκευές χορήγησης φαρμάκων.

Συμπτωματικά, το τεστ PCR στην Κίνα γίνεται πλέον και αναλογικά επειδή η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων λέγεται ότι είναι καλύτερη και φυσικά η πρακτική αυτή υποστηρίζεται αμέσως από τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. (Βλέπε Business Insider) [6]

Σημείωση: Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε την κυβέρνηση να σας χορηγεί τοξίνες παρά τη θέλησή σας και χωρίς τη συγκατάθεσή σας, σκεφτείτε όλα τα φρικτά πειράματα σε ανθρώπους που έγιναν δεκτά στη συνέχεια και τα οποία, σύμφωνα με τη Wikipedia [7], συνεχίζονται μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Το 2007, το CDC [8] παραδέχτηκε ακόμη και ότι μεταξύ 1955 και 1963, 10-30 εκατομμύρια πολίτες μολύνθηκαν με το καρκινογόνο SV40 μέσω του εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας.

Ο εμβολιασμός που δεν είναι εμβολιασμός, αλλά γονιδιακή θεραπεία.

Σε μια αποκαλυπτική βιντεοδιάσκεψη [9] με τους Dr. Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. και Dr. David Martin, εξηγείται ότι το εμβόλιο mRNA, σύμφωνα με τον νομικό ορισμό, δεν είναι καθόλου εμβόλιο. Αποκαλείται ψευδώς εμβόλιο για να αποκρύψει το γεγονός ότι το υποτιθέμενο εμβόλιο είναι στην πραγματικότητα μια γονιδιακή θεραπεία. Ο έμπειρος ιατρός και επιδημιολόγος, Dr. Wolfgang Wodarg, δήλωσε σε μια λογοκριμένη συνέντευξη στον Ρουβίκωνα: “Στην πραγματικότητα, αυτό το “πολλά υποσχόμενο” εμβόλιο θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων, επειδή πρόκειται για γενετική μηχανική”! Η Mary Holland, αντιπρόεδρος και επικεφαλής συνήγορος του Οργανισμού Υπεράσπισης της Υγείας των Παιδιών, προειδοποιεί: “Οι νέες τεχνολογίες εμβολίων θα οδηγήσουν πιθανότατα σε νέους τύπους βλαβών από τα εμβόλια. Δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ εγκεκριμένο εμβόλιο mRNA, δεν γνωρίζουμε πραγματικά πώς θα μοιάζουν αυτές οι βλάβες. Επειδή τα εμβόλια έχουν αναπτυχθεί τόσο γρήγορα και οι κλινικές δοκιμές είναι τόσο σύντομες, οι μακροπρόθεσμες βλάβες είναι εντελώς άγνωστες”.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανατριχιαστικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν γνωρίζει καν τι κάνει το εμβόλιο mRNA στο σώμα τους. Απλώς επιτρέπουν στον εαυτό τους να εμβολιαστεί τυφλά, και αυτό παρά το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι ανεξάρτητοι και ακόμη και ορθόδοξοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες προειδοποιούν γι’ αυτό. (Βλέπε γιατροί από όλο τον κόσμο προειδοποιούν κατά του εμβολιασμού με mRNA) [10] Σε αυτό το πλαίσιο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αμερικανική εταιρεία modeRNA Therapeutics ιδρύθηκε το 2010 όχι ως κατασκευαστής εμβολίων, αλλά ως εταιρεία GenTech. Το παράδειγμα των πολλών σκανδάλων της Monsanto καθιστά απολύτως σαφές ότι η γενετική μηχανική δεν χρησιμεύει για την προστασία των ειδών, αλλά μάλλον για την απόκτηση εξουσίας. Η κρυφή ατζέντα είναι η γενετική τροποποίηση ειδών προκειμένου να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή να γίνουν ιδιοκτησία τους. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ είπε κάποτε: “Όποιος ελέγχει τους σπόρους ελέγχει τον κόσμο”. (Βλέπε Πύλη Τύπου) [11]

Τι είναι το επόμενο βήμα; Θα κατοχυρώσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τα σώματά μας αφού μας τροποποιήσουν γενετικά με το εμβόλιο mRNA;

Η Dr. Carrie Madej, [12] ειδικός στην εσωτερική ιατρική με πάνω από 19 χρόνια εμπειρίας, δηλώνει ότι το εμβόλιο COVID-19 θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ένας δούρειος ίππος για την κατοχύρωση πατεντών για τους ανθρώπους, επειδή μεταβάλλει το DNA μας. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό επιστημονικό περιοδικό Phys.org τον Ιανουάριο του 2020 [13], επιβεβαιώνεται ότι το τροποποιημένο RNA έχει άμεσο αντίκτυπο στο DNA μας. Το παρακάτω απόσπασμα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό: “Αρκετές ερευνητικές ομάδες συνεργάζονται τώρα για να διερευνήσουν τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό στο μόριο του DNA. Γνωρίζουμε ήδη ότι οι περιοχές R-loop συνδέονται με αλληλουχίες DNA που περιέχουν ενεργά γονίδια και ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπασίματα χρωμοσωμάτων και απώλεια γενετικών πληροφοριών”.

Ανησυχητικό είναι επίσης το γεγονός ότι κορυφαίοι κατασκευαστές εμβολίων, όπως η Pfizer, προειδοποιούν τα υποκείμενά τους να μην αναπαράγονται μετά τον εμβολιασμό (βλ. Pfizer, σελ. 132) [14 PDF] Με τον τρόπο αυτό, η φαρμακευτική εταιρεία επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο mRNA μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη αναπαραγωγή και εμβολιάζεται παρά το γεγονός αυτό!

Συμπέρασμα: Όποιος γνωρίζει λίγη ιστορία ξέρει ότι τα γενετικά πειράματα και οι πειραματισμοί σε ανθρώπους δεν είναι κάτι καινούργιο.

Αν και η σύγχρονη ευγονική έχει τις ρίζες της στον 19ο αιώνα, οι ιδέες, τα μέτρα και οι δικαιολογίες των κρατικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και επιρροών στην αναπαραγωγή είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Βρίσκονται ήδη στην “Πολιτεία” του Πλάτωνα, η οποία, ωστόσο, περιορίζεται στην κρατική επιλογή και την εκπαίδευση. Στην Αναγέννηση, αντίστοιχοι άξονες σκέψης εντοπίζονται στα κοινωνικά ουτοπικά συγγράμματα “Ουτοπία” του Τόμας Μόρ, “Nova Atlantis” του Φράνσις Μπέικον και “La città del Sole” του Τομάζο Καμπανέλλα. Επειδή όμως η κοινή λογική αντιστέκεται ενστικτωδώς σε τέτοιες παρεμβάσεις, το κατεστημένο προσπαθούσε πάντα να συγκαλύψει τις πραγματικές του προθέσεις με παραπλανητικές ετικέτες. Οι Ναζί, για παράδειγμα, μεταμφίεσαν την ευγονική ως “επιστήμη της κληρονομικής υγείας” ή “κληρονομική φροντίδα” για να την κάνουν ελκυστική στις μάζες, και σήμερα η ίδια αρρωστημένη ατζέντα μας πωλείται με ένα νέο “εμβόλιο” για να μας σώσει από μια υποτιθέμενη “πανδημία”.

ΠΗΓΕΣ.

[1] https://web.archive.org/web/20200812085538/https://www.who.int/news-room/feature-stories/ten-threats-to-global-health-in-2019

[2] https://www.legitim.ch/post/schockierende-bilder-beh%C3%B6rden-verschweigen-massenhaft-corona-impfsch%C3%A4den

[3] https://principia-scientific.com/are-pcr-tests-secret-vaccines/

[4] https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/

[5] https://advances.sciencemag.org/content/6/44/eabb4133

[6] https://www.businessinsider.com/microbiology-professor-china-anal-swab-test-covid-19-makes-sense-2021-1?r=MX&IR=T

[7] https://en.wikipedia.org/wiki/Human_subject_research

[8] http://web.archive.org/web/20110307094146/http:/www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/archive/polio_and_cancer_factsheet.htm

[9] https://www.bitchute.com/video/4fVFgHXPELoO/

[10] Doctors Medical Professionals From All Over The World Speak Out

[11] https://www.presseportal.de/pm/62556/3331518

[12] https://banthis.tv/watch?id=5f176746677a7f01e9302af6

[13] https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html

[14 PDF] https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf

 

ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΤΥΠΟ.

Πριν πάρετε την απόφαση να εμβολιαστείτε, καλό θα είναι να επανεξετάσετε τις μαρτυρίες από πρώτο χέρι για τις παρενέργειες του εμβολίου κατά του Covid – 19, χωρίς λογοκρισία, από τα μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σας δίνουμε πληροφορίες για να πραγματοποιήσετε μια ανάλυση της κατάστασης, να δείτε τους κινδύνους και να ωφελήσετε τον εαυτό σας.
Μην ξεχνάτε ! Η έρευνα είναι δικαίωμα του καθενός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Πατήστε στην εικόνα παρακάτω, για να κατεβάσετε το έντυπο με τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωναϊού.

statistika thanaton parenergeion apo emvolia covid inform consent sfagi - Ενημέρωση για την αλήθεια πίσω από την μεγάλη απάτη του Covid
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΣΤΑ MEDIA

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ COVID.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ:

ΚΑΙ ΣΤΟ SCRIBD

Amtsgericht Weimar 9 F 148 21 EAO Beschluss Anonym 2021-04-08 Greek by sfagi on Scribd

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.