Η σιωνιστικοπροσκυνημένες κυβερνήσεις σας λαοί ψεύδονται ασύστολα, συντρίψτε τες!

«Οι κυβερνήσεις σας λένε ψέματα! Η απειλή του ασυμπτωματικού εφευρέθηκε το 2020» – Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer μας προειδοποιεί – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχασα τη δουλειά μου. Μου έχει κοστίσει όλο αυτό».

Για την…στοχοποίηση υγιών ανθρώπων που χαρακτηρίζονται ως «κρούσματα» και επομένως ως απειλή ακόμα και όταν δεν έχουν κανένα σύμπτωμα μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Dr. Michael Yeadon.

Δεν άντεξε τις απάτες και τα ψέματα των κολοσσών που νοιάζονται μόνο για το χρήμα

Δεν το λέει κάποιος τυχαίος, αλλά ένας άνθρωπος που ευθύνεται εν πολλοίς για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην Pfizer όσον αφορά τα εμβόλια και την παρασκευή φαρμάκων.

O 60χρονος ομολόγησε στην κάμερα τα εξής πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την πανδημία:

«Αυτή η ιδέα για παράδειγμα ότι μπορεί να είσαι άρρωστος ακόμα και όταν δεν έχει καθόλου συμπτώματα και μπορεί να είσαι μία απειλή για κάποιον άλλον κι αυτό επίσης εφευρέθηκε το 2020. Δεν υπάρχει κάνενα ιστορικό για αυτό και αψηφά την κοινή λογική.

Μου κοστίζει αυτό που κάνω. Εντάξει; Έχασα τη δουλειά μου. Άνθρωποι που γνώριζα επί δεκαετίες δεν θέλουν πια να μου μιλάνε. Σας προειδοποιώ ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σας λένε ψέματα. Και σίγουρα το κάνει και η τοπική σας κυβέρνηση με διάφορους τρόπους που είναι εύκολο για εσάς να τους διαπιστώσετε.

Υπόκειστε σε προπαγάνδα και ψέματα από ανθρώπους που είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι να το κάνουν αυτό».

Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί:

Τα λόγια του ωστόσο δεν πέρασαν στα «ψιλά».

Αυτός ήταν και ο λόγος που μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά την υφήλιο έφτασαν να δημοσιεύουν άρθρα και ρεπορτάζ για τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer όπως τα παρακάτω:

«Ο πρώην επιστήμονας της Pfizer που μετατράπηκε σε έναν αντιεμβολιαστή ήρωα», ήταν ο τίτλος του Reuters σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο.

 

el.gr και https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9/

2 σχόλια

  1. Πλάτωνας
    Ο Σωκράτης στην απολογία του
    “Εσείς, Άνδρες Αθηναίοι, θα ακούσετε από μένα όλη την αλήθεια, όχι βέβαια, μα το Δία, λόγια διανθισμένα με ρητορικά σχήματα, όπως τα λόγια των ρητόρων, ούτε καλλωπισμένα, αλλά θα ακούσετε λόγια που θα έλθουν στο στόμα μου ανεπιτήδευτα και τυχαία. Γιατί πιστεύω ότι είναι δίκαια αυτά που λέω και κανείς από σας ας μην περιμένει διαφορετικά. Γιατί δε θα ταίριαζε ασφαλώς σ’ αυτή την ηλικία να προσέλθω ενώπιον σας σαν νεαρός, που ετοιμάζει τα λόγια του. “

  2. Πλάτωνας Η απολογία του Σωκράτη Εσείς, Άνδρες Αθηναίοι, θα ακούσετε από εμένα όλη την αλήθεια, όχι βέβαια μα το Δία, λόγια διανθισμένα με ρητορικά σχήματα, όπως τα λόγια των ρητόρων, ούτε καλλωπισμένα , αλλά θα ακούσετε λόγια που θα έλθουν στο στόμα μου ανεπιτήδευτα και τυχαία. Γιατί πιστεύω ότι είναι δίκαια αυτά που λέω και κανείς από σας ας μην περιμένει διαφορετικά. Γιατί δε θα ταίριαζε ασφαλώς σ’ αυτή την ηλικία να προσέλθω ενώπιον σας σαν νεαρός, που ετοιμάζει λόγους του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.