Ο ιός φαίνεται ότι ενεδρεύει μεταξύ 11μμ του Μ. Σαββάτου και 12 με 2 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα προς χαράν των ταλμουδιστών Ιουδαίων και των τεκτόνων συντρόφων τους!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής θα κάνει ο Μητροπολίτης Κυθήρων!


Αποφασισμένος να μην υπακούσει στην επίσημη απόφαση της Ιεράς Συνόδου, που έδωσε οδηγία για Ανάσταση στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με την πρόταση της κυβέρνησης και της ειδικής επιτροπής, είναι ο Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ.Αποφάσισε λοιπόν  να τελέσει την Ανάσταση στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Θα τελέσωμεν την τελετήν και την Θείαν Λειτουργίαν της Αναστάσεως ανήμερα του Πάσχα, αρχομένης της Ακολουθίας της Παννυχίδος ώρα 5 π.μ. και μετ’ αυτήν θα ακολουθήση η τελετή της Αναστάσεως, ο Όρθρος και η Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία».Ο κ.  Σεραφείμ εξήγησε την απόφασή του λέγοντας ότι το να γίνει η Αναστάσιμη Λειτουργία στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου είναι μεγάλο ολίσθημα, διότι ο Χριστός Αναστήθηκε ξημερώματα και πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση προσβάλλει το δόγμα.

ΠΗΓΗ:http://www.press-gr.com/2021/05/5.html
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ, ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΓΡΕΤΡΙΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.