ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ιερέας Απαγορεύει σε Εμβολιασμένους, Μασκοφορεμένους και Πιεσαρίτες τεσταρισμένους, την πρόσβαση στην Εκκλησία.

Σήμερα θα πάθεις μεγάλο ΣΟΚ με τον Θεό Μπίλη τον Θύρα που χωρίζει από το ξόανο τη Μελίντα για μια όχι κατ’ ανάγκη καλλίτερη κι ομορφότερη, αλλά ένα παλιό του αμόρε που το έβλεπε στα κρυφά για χρόνια, θα τραβάς τα μαλλιά σου με το τι έπαθαν στο μυοκάρδιό τους οι Ισραηλίτες νεολαίοι από το εμβόλιο της Pfizer, θα προσευχηθείς για την ανάπαυση της ψυχής του πρώτου Κύπριου  που εμβολιάστηκε στα 80 του χρόνια το 2020 και πέθανε πάπαλα που λένε, θα ακούσεις τον μπαμπά του  Great Reset το χοντρομακάκα αρχικαράφλα Clauss Swabb  να μας συμβουλεύει πως να τσιπαριστούμε για να κάνουμε εύκολη τη ζωή μας, στην ουσία απόλυτα ελεγχόμενοι από ταμουδιστικές σκατόφατσες.

Επίσης θα αποθαυμάσετε τον απαράδεκτο Μητσοτάκη, και το φιλαράκι του τον Μπουρλά, το μεγάλο επιχειρηματικό μοντέλο της Pfizer, να σας προτείνει τη σωτηρία σας με το να εμβολιαστείτε όλοι αν θέλετε δουλειά, ταξιδάκια στο εξωτερικό και να μορφωθούν από τα ελληνικά κωλοσχολεία τα παιδιά σας. Θα σας σηκωθούν οι τρίχες όταν δείτε τον μέχρι τώρα άγνωστό σας Μπουρλά να προτείνει κάθε χρόνο υποχρεωτικό εμβολιασμό για τα στελέχη του Covid-19 μέχρι να πεθάνετε από τις παρενέργειες οπότε δεν θα ξανααπαιτήσετε εμβολιασμό..

Τέλος θα ακούσετε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ Ιερέα να απαγορεύει σε Εμβολιασμένους, Μασκοφορεμένους και τεσταρισμένους με τα γελοία selftest, rapid test και PCR την Πρόσβαση στην Εκκλησία γιατί σας πήρε ο διάολος με όλα αυτά και σας σήκωσε και αυτόν γνωρίζετε σαν αρχηγό σας αντί τον πραγματικό Τριαδικό Θεό.

τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο πιο κάτω βίντεο:

ΠΗΓΗ έμπνευσης το site:https://www.triklopodia.gr/%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.