Είμαστε συνωμότες και λέμε παρανοϊκές παραληρηματικές αρλούμπες, ενώ όλα τα εμβόλια των Χαζαρο-Ιουδαίων τύπου Bill Gates σώζουν

ΦΡΙΚΗ: 47χρονης θ΄ακρωτηριαστεί το πόδι μετά τον εμβολιασμό!

Στις 17 Μαΐου, η Isabelle έγραψε την ηλικία της στο δέρμα του ποδιού της που πρόκειται ν΄ακρωτηριαστεί.

Μαθαίνουμε ότι είναι μόνο 47 ετών.Την ανάρτηση τη συνοδεύει με το δραματικό μήνυμα:”σήμερα ακρωτιαρισμός του αριστερού μου ποδιού.”

Και πρόκειται να ακρωτηριαστεί το αριστερό της πόδι. Η ζωή της Isabelle ανατράπηκε λόγω του εμβολίου για Covid.

Η Isabelle εμβολιάστηκε στις 24 Απριλίου. Πολύ περήφανη που είχε πρόσβαση στο εμβόλιο, δημοσίευσε στο Facebook τα σχετικά με ένα πλατύ χαμόγελο και οι συγγενείς της να τη συγχαίρουν! Στις 8 Μαΐου, η Isabelle δημοσίευσε μια φωτογραφία χωρίς σχόλιο …

τα παιδιά της έγραψαν μια μικρή σημείωση αγάπης, δημοσιεύτηκε στον τοίχο. Η Isabelle βρίσκεται στο νοσοκομείο και εξακολουθεί να γράφει στο Facebook ότι αυτές είναι «οι παρενέργειες του εμβολίου.» Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το εμβόλιο. Αλλά οι συγγενείς του φαίνονται έκπληκτοι και πάνω απ ‘όλα αηδιασμένοι “H αιτία είναι το εμβόλιο πες μου ότι δεν είναι αλήθεια, σκατά”. της γράφει σε σχόλιο μια συγγενής της..Τους ενημερώνει ότι ” είναι οι δευτερογενείς συνέπειες από το εμβόλιο του covid19”

Η χαρά του εμβολιασμού ήταν τόσο μεγάλη, τι απογοήτευση!

400.000 παρενέργειες επίσημα καταγεγραμμένες από τα εμβόλια μόνο στην Ευρώπη. 12.000 νεκροί μετά τον εμβολιασμό στην Ευρώπη που αναφέρθηκαν..

Ο Καθηγητής Ιατρικής Christian PERRONNE είχε προειδοποιήσει :”ποιό είναι το συμφέρον για ένα γενικευμένο εμβολιασμό κατά μιας ασθένειας της οποίας η θνησιμότητά είναι περί το 0,05 % . Καμιά”

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.