Θρομβώσεων μαρτύριο χωρίς τέλος 2 (Αν σχετίζονται με το εμβόλιο, αααααάν λέμε).

Kι άλλο θύμα από εμβόλιο κατά Covid-19: 36χρονη εμβολιασμένη με AstraZeneca υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία! – Τι γίνεται;

Επείγουσα αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Μία 36χρονη εμβολιασμένη κατά Covid-19 στη Λέσβο εμφάνισε θρόμβωση και εγκεφαλική αιμορραγία και έρχεται ως νέο περιστατικό μετά το αντίστοιχο με την 63χρονη που δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχασε την ζωή της στο νησί

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με επείγουσα αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ από τη Λέσβο στην Αττική, όπου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Η 36χρονη είχε εμβολιαστεί πρόσφατα με το εμβόλιο της AstraZeneca.

 

Το τελευταίο 24ωρο, η κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Ως εκ τούτου, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή της σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής. Αρχικά δόθηκε μάχη για τη σταθεροποίηση  της υγείας της. Αμέσως μόλις έγινε αυτό, δόθηκε το «πράσινο φως» για την επείγουσα αεροδιακομιδή.

Η 36χρονη νοσηλεύεται στην Αιματολογική κλινική του Ιπποκράτειου, και σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό θα τεθεί υπό διερεύνηση, με δεδομένο τον χρονικό συσχετισμό του εμβολιασμού και της θρόμβωσης που εμφάνισε.

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%89%ce%bc%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b8%cf%81%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.