Το διαβλητό FDA λέει τώρα το απίθανο: Δεν Υπάρχει Φυσική Ανοσία Έναντι Του Covid-19 που έφτιαξαν σατανικοί εγκέφαλοι επιστήμονες Φραγκεστάϊν

Εκπτώσεις κι Εκμηδενισμός Σε Όλη Την Ύπαρξη Αντισωμάτων

HAF27 Μαΐου 2021

Καθώς όλο και περισσότεροι Αμερικανοί ρωτούν γιατί μια δοκιμή τίτλου αντισωμάτων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του εμβολιασμού για να αποδειχθεί ανοσία έναντι του κορανοϊού Wuhan (Covid-19), η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ισχυρίζεται τώρα ότι φυσικά δεν υπάρχει ανοσία και αναγκαστικά πρέπει να αναπτυχθεί  από τη φαρμακευτική ένεση δηλαδή τα εμβόλια.

Ευθυγραμμίζοντας τη θέση της με εκείνη του (σ.γ.: επίσης διαβλητού) Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος τον Δεκέμβριο άλλαξε τον ορισμό της «ανοσίας της αγέλης» ώστε να περιλαμβάνει μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί, η FDA δήλωσε ότι μόνο οι ενέσεις από Κινέζικους ιούς (chinovac)μπορούν να επιφέρουν «ανοσία, »Εξ ου και η ανάγκη για« διαβατήριο εμβολίων »για να αποδειχθεί ότι είναι« ασφαλές »για να επανενταχθεί στην κοινωνία. (Σ.γ.:με λίγα λόγια να ελέγχεστε πλήρως από τον Μεγάλο Αδερφό αν είστε υπάκουοι, συμβιβασμένοι και υποψήφιοι μελλοθάνατοι)

Ενώ το FDA λέει ότι εξακολουθεί να «μελετά» εάν υπάρχουν φυσικά αντισώματα ή όχι, ο οργανισμός επιμένει ότι μόνο μια χημική ένεση είτε mRNA (messenger RNA) είτε ιογενών χημικών φορέων ιού είναι «ασφαλής και αποτελεσματική» στην πρόληψη της μόλυνσης και της εξάπλωσης του ιού γρίπης Wuhan.

Οι δοκιμές αντισωμάτων, ο FDA παραδέχεται, «μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό ατόμων που ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό SARS-CoV-2 και μπορεί να έχουν αναπτύξει μια προσαρμοστική ανοσοαπόκριση».

“Ωστόσο, οι δοκιμές αντισωμάτων δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή για τον προσδιορισμό της ανοσίας ή της προστασίας έναντι του COVID-19 ανά πάσα στιγμή, και ειδικά μετά από ένα άτομο που έχει λάβει εμβολιασμό COVID-19.”  Σ.γ.: Χωρίς να εξηγεί γιατί, μάλλον φοβούμενο ότι θα φανεί η αδυναμία όλων των εμβολίων για  μακροχρόνια ανοσία, πέραν των 6-8 μηνών, γι’ αυτό και ήδη μας ψιθυρίζουν ότι τον Σεπτέμβριο <<ίσως>> χρειασθεί και τρίτη αναμνηστική δόση.

Η FDA (εξ ολοκλήρου κατειλημμένη από τα γνωστά ύπουλα πρόσωπα-εφιάλτες της ανθρωπότητας) λέει Ότι Η Big Pharma Είναι Ανώτερη Από Τον Θεό Όταν Πρόκειται Για Την Προστασία Του Ανθρώπινου Σώματος Από Ασθένειες

Παρόλο που το ανθρώπινο σώμα είναι πλήρως εξοπλισμένο από τον Θεό με ένα ανοσοποιητικό σύστημα ικανό να αποτρέψει τις ασθένειες – ναι, ακόμη και ασθένεια που κατασκευάστηκε από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (Κ.Κ.Κ.) με μετρητά από τον Anthony Fauci – η FDA λέει ότι τα χημικά της Big Pharma είναι ανώτεροι όταν πρόκειται για οικοδόμηση ασυλίας. (Σ.γ.:ΖΗΤΩ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙ ΤΟΥ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!)

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του επιδημιολόγου του Πανεπιστημίου του Γέιλ, Dr. Harvey Risch, ο οποίος λέει ότι μια ισραηλινή μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που προσβάλλονται από τον Κινέζικο Ιό αναπτύσσουν φυσικά μακροχρόνια ανοσία που δεν απαιτεί κανένα τύπο εμβολιασμού.

«Οι άνθρωποι γίνονται άνοσοι (immune) επιζώντας από τη μόλυνση», λέει ο Risch.

Τα αντισώματα του ορού και τα αντισώματα των Τ-κυττάρων, τα τελευταία είναι τα λευκά αιμοσφαίρια μνήμης που προσβάλλουν λοιμώξεις, και τα δύο έχουν εκτεταμένο ιστορικό δημιουργίας μόνιμης ανοσίας στις ασθένειες που αντιμετωπίζουν.

«Αυτά τα φυσικά αντισώματα είναι απόδειξη προηγούμενης παρελθοντικής μόλυνσης», υποστηρίζει ο Risch. «Η προηγούμενη μόλυνση είναι εξαιρετικά ισχυρή ένδειξη ανοσίας»

Επιπλέον, ο Risch λέει ότι η ένεση εμβολιασμού των παιδιών με χημικά ενάντια στον Κινέζικο ιό είναι ένα παιχνίδι επικίνδυνου ανόητου επιστήμονα και είναι εξαιρετικά «παράλογο».

Τα παιδιά έχουν σχεδόν μηδενική πιθανότητα να μολυνθούν και να διαδώσουν τον Κινέζικο Ιό, οπότε γιατί πρέπει να πειραματιστούν με χημικές ουσίες που αλλάζουν τη ζωή που δεν μπορούν ποτέ να αφαιρεθούν από το σώμα τους;

Εν τω μεταξύ, τα μικρά παιδιά που εγχέονται (σ.γ.:με το δήθεν εμβόλιο)καταλήγουν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS) με τρομερές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.

«Τα παιδιά δεν έχουν κανένα λόγο να πεθάνουν από τον εμβολιασμό που δεν πρόκειται να τους βοηθήσει ούτε την κοινωνία», υποστηρίζει ο Risch. Σ.γ.: Α, είπαμε, οι πιο πάνω εγκληματίες ενδιαφέρονται να μας σώσουν φονεύοντας και εμάς και τα παιδιά μας με πειραματικά, προσωρινά αδειοδοτηθέντα εμβόλια  ασχέτως πόσοι θα πεθάνουν, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!

Δρ Tamara Bhadari: Η μελέτη δείχνει ακόμη και μια ήπια μόλυνση από COVID αναπτύσσει προστασία αντισωμάτων που θα μπορούσε να διαρκέσει μια ζωή

Ο Δρ Peter McCullough, καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Baylor, συμφωνεί. Προειδοποιεί ότι κανένα από τα λεγόμενα εμβόλια που χορηγούνται επί του παρόντος, δεν δοκιμάστηκε ποτέ σε άτομα που είχαν ήδη δοκιμαστεί και βρεθεί θετικά για τον Κινέζικο Ιό, οπότε δεν υπάρχουν δεδομένα ασφαλείας για την υποστήριξη της χρήσης τους στον πληθυσμό.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις οφέλους και μόνο στοιχεία βλάβης», προειδοποιεί.

Έπειτα έχουμε τον νικητή του βραβείου Νόμπελ Luc Montagnier, ο οποίος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι όλοι όσοι εγχέονται με οποιοδήποτε εμβόλιο από τα υπάρχοντα, ενάντια στον κοραναϊό Wuhan (Covid-19) θα πεθάνουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ:https://humansarefree.com/2021/05/fda-says-natural-immunity-against-covid-doesnt-exist.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.