Αρνείστε να φορέσετε μάσκα; Θα σκοτώσετε τα παιδιά που έτσι κι αλλιώς δεν ασθενούν από Covid-19

Η ουσία δεν είναι η μάσκα, αλλά η υποταγή στο διαολοσύστημα της χαζαρο-ελίτ.

Αν δεν υποταχθείτε δείτε τι σας περιμένει ψωμοζήτικα ανθρωπάκια. Ιδιαίτερα όταν θα σας επιβάλλουν δια της βίας εμβολιασμό.

Κρήτη: Βρεφονηπιοκόμος αρνείται να φορέσει μάσκα – υπέβαλε μήνυση στη διευθύντρια

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε βρεφονηπιακό σταθμό σε χωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων η συμπεριφορά βρεφονηπιοκόμου, η οποία αρνείται να συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρεί προκειμένου να εργάζεται με ασφάλεια κι εκείνη και οι συνάδελφοί της, αλλά και να μην κινδυνεύουν τα δεκάδες παιδιά της δομής.

Η βρεφονηπιοκόμος σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνούνταν να φοράει μάσκα προσερχόμενη στον παιδικό σταθμό, ενώ για το υποχρεωτικό self test, επιδείκνυε μια χειρόγραφη δήλωση, καθώς αρνούνταν να καταθέσει ψηφιακά, στην πλατφόρμα, το αποτέλεσμα του τεστ που ισχυριζόταν, πάντως, ότι έκανε.

Το προηγούμενο διάστημα στον παιδικό σταθμό οι αστυνομικές αρχές έκαναν έλεγχο και επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ στη γυναίκα για μη χρήση μάσκας. Ωστόσο η ίδια δεν πτοήθηκε και εξακολουθούσε την ίδια πρακτική, αναγκάζοντας τη διευθύντρια να της απαγορεύσει την είσοδο έως ότου συμμορφωθεί με όσα το νομικό πλαίσιο ορίζει, για την περίοδο της πανδημίας.

Η βρεφονηπιοκόμος, υπέβαλε μήνυση στη διευθύντρια του παιδικού σταθμού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί στο Α.Τ. Πύργου, ενώ τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα.

Το θέμα προκάλεσε την παρέμβαση του δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων, Μανόλη Κοκοσάλη, ο οποίος σε δηλώσεις του επισημαίνει ότι “κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά, την υγεία και τη δημόσια ασφάλεια και γι’ αυτό ο δήμος θα κάνει ό,τι ορίζει η νομοθεσία”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δημοτική αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο, εάν η συγκεκριμένη εργαζόμενη η οποία είναι μόνιμη υπάλληλος δεν συμμορφωθεί, να κινηθεί η διαδικασία απόλυσής της.

Πηγή:https://cityportal.gr/kriti-vrefonipiokomos-arneitai-na-foresei-maska-ypevale-minysi-sti-dieythyntria/

Σ.γ.. Βαθμολογούν τις αντιδράσεις μας, την ανοχή μας και τη δειλία μας, μέχρι να μας επιβάλλουν την κινέζικου τύπου ή του πάλαι ποτέ Εμβέρ Χότζα, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. (Κινέζικη ήταν κι αυτή). Αργά ή γρήγορα οι ταλμουδιστές θα σας θέσουν το δίλημμα:

ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ή ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.