Ακόμη και απειλές δολοφονίας εναντίον των προτεινόντων Υδροξυχλωροκίνη και Ιβερμεκτίνη

Η Ινδία Παρέχει Νομική Ειδοποίηση Στον Επικεφαλής Επιστήμονα Του ΠΟΥ Για Την Καταστολή Δεδομένων Σχετικά Με Την Ιβερμεκτίνη Για Τη Θεραπεία Του COVID-19

HAFHAF9 Ιουνίου 2021

Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος έχει αναλάβει νομική δράση εναντίον του επικεφαλής Επιστήμονα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) Δρ. Soumya Swaminathan για το ρόλο της στη διάδοση παραπληροφόρησης και την καταστολή δεδομένων σχετικά με τη χρήση της βερμεκτίνης I για τη θεραπεία του COVID-19 .

Η Ινδία γνωστοποιεί νομικά σε ποιος επικεφαλής επιστήμονας για την καταστολή δεδομένων για την ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του covid

Η ένωση (IBA) υπέβαλε νομική ειδοποίηση (διαβάστε παρακάτω) στο Σουαμάνιθαν στις 25 Μαΐου, ισχυριζόμενη ότι «διαδίδει παραπληροφόρηση και παραπλανά τον λαό της Ινδίας, προκειμένου να εκπληρώσει την ατζέντα της» και προσπάθησε να την αποτρέψει από «να προκαλέσει περαιτέρω ζημιές “

Δήλωσαν επίσης ότι η Swaminathan, στις δηλώσεις της κατά της χρήσης του Ivermectin, αγνόησε την έρευνα και τις κλινικές δοκιμές από δύο οργανισμούς – τη Συμμαχία Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) και τη Βρετανική Ανάπτυξη Σύστασης Ivermectin (BIRD) – που έχουν παρουσιάσει δεδομένα που δείχνουν ιβερμεκτίνη αποτρέπει και αντιμετωπίζει το COVID-19

«Δρ. Η Soumya Swaminathan έχει αγνοήσει αυτές τις μελέτες / αναφορές και έχει καταργήσει σκόπιμα τα δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου Ivermectin, με σκοπό να αποτρέψει τον λαό της Ινδίας από τη χρήση του Ivermectin », δήλωσε η IBA σε δήλωση (διαβάστε παρακάτω).

Σε μια δημοσίευση του Twitter στις 10 Μαΐου που διαγράφηκε μετά τη λήψη της ειδοποίησης από τον Swaminathan, έγραψε:

«Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα είναι σημαντικά όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε φάρμακο για μια νέα ένδειξη. Ο ΠΟΥ συνιστά να μην χρησιμοποιείται η Ivermectin για το COVID-19 εκτός από κλινικές δοκιμές. “

Ο Swaminathan ανέλαβε τη θέση αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας της Γκόα ότι κάθε κάτοικος της Γκόα ηλικίας 18 ετών και άνω θα λαμβάνει ιβερμεκτίνη ως πρόληψη ανεξάρτητα από το καθεστώς COVID-19, ως μέρος της προσπάθειας του ινδικού κράτους να σταματήσει τη μετάδοση του ιού.

Η Ινδία χτυπήθηκε σκληρά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του ιού που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021.

Η Ινδία παρουσίασε σχεδόν 750% αύξηση στις περιπτώσεις COVID-19 σε λιγότερο από ένα μήνα. Πολλοί εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας έχουν προτείνει ότι ήταν η προσπάθεια μαζικού εμβολιασμού στις πόλεις του μετρό που προκάλεσε το δεύτερο κύμα COVID-19 στην Ινδία .

Η νομική ανακοίνωση απαιτεί σαφή απάντηση από τον Σουαμάνιθαν σε ορισμένα βασικά σημεία και η ένωση είπε ότι σε περίπτωση αποτυχίας να δώσει σαφή απάντηση, διατηρεί το δικαίωμα να κινήσει δίωξη σύμφωνα με τμήματα του Ινδικού Ποινικού Κώδικα και Καταστροφής Διαχειριστικός νόμος, 2005.

Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος ανέφερε την υπόθεση της 80χρονης Judith Smentkiewicz, η οποία έκανε πλήρη ανάρρωση αφού βρισκόταν σε αναπνευστήρα και είπε ότι είχε μόνο 20% πιθανότητα επιβίωσης.

Η οικογένειά της έλαβε δικαστική απόφαση που της επέτρεψε να λάβει επιπλέον δόσεις Ivermectin αφού οι γιατροί δίσταζαν να της δώσουν περισσότερες από μία δόσεις, σύμφωνα με το  Buffalo News .

Η οικογένεια και οι δικηγόροι του Smentkiewic λένε ότι πιστεύουν ότι η Ivermectin έσωσε τη ζωή της.

Ο ΠΟΥ έχει κατηγορηθεί για καταστολή κάθε άλλης εναλλακτικής θεραπείας για το COVID-19 που είναι εκτός των συστάσεων του, ανεξάρτητα από το αν λειτουργεί ή όχι.

Νωρίτερα, αποκαλύφθηκε σε μια συγκλονιστική έρευνα ότι ο  ΠΟΥ απαγόρευσε την υδροξυχλωροκίνη με βάση μια ψεύτικη μελέτη  από έναν pornstar και έναν συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας. Αργότερα, σε μια συνεχιζόμενη έρευνα, ένας Γάλλος γιατρός  κατέθεσε στο κοινοβούλιο ότι ο Gilead του έστειλε απειλές θανάτου  αφού άρχισε να μιλά για το HCQ ως θεραπεία για το COVID-19.

Όπως αναφέρθηκε από την GreatGameIndia νωρίτερα, ακόμη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης έχει κάνει έναν εντυπωσιακό ισχυρισμό ότι ο  ΠΟΥ του πρόσφερε δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να δηλητηριάσει τη θεραπεία COVID-19 . Το φυτικό φάρμακο που ονομάζεται COVID-19 Organics φτιαγμένο από Artemisia μπορεί να θεραπεύσει τους ασθενείς με COVID-19 εντός δέκα ημερών, δήλωσε ο Πρόεδρος. Έθεσε επίσης το ερώτημα ότι εάν μια ευρωπαϊκή χώρα που είχε ανακαλύψει αυτό το φάρμακο, θα υπήρχε τόση αμφιβολία;

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου παρακάτω:

ευρετήριο 1 2

Διαβάστε τη νομική ανακοίνωση παρακάτω:

δείκτης

Virus-free. www.avg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.