Ανεμβολίαστοι, εμβολιαστείτε για να μην έχετε κυρώσεις όμως κανείς δεν σας εγγυάται αν θα πεθάνετε ή θα παραλύσετε από τα αδοκίμαστα εμβόλια των φαρμακευτικών κολοσσών που τα δοκιμάζουν επάνω σας!

 

Τα κυβερνητικά μαθηματικά για τους εμβολιασμούς και η πραγματικότητα: Τί δείχνει η συζήτηση περί «προνομίων» & κυρώσεων

Τα κυβερνητικά μαθηματικά για τους εμβολιασμούς και η πραγματικότητα: Τί δείχνει η συζήτηση περί «προνομίων» & κυρώσεων

 

«Ειδικοί» που έχουν το «ακαταδίωκτο» απειλούν πολίτες με τους εμβολιασμούς

Έντονη συζήτηση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για τα περί προνομίων και υποχρεωτικών εμβολιασμών, με την κυβέρνηση και τους «ειδικούς» να απειλούν ουσιαστικά τους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν με κυρώσεις. 

Όλο αυτό υποτίθεται για το καλό του πληθυσμού, διότι – σύμφωνα με τους «ειδικούς» – πρέπει να εμβολιαστεί πάνω από το 70% του πληθυσμού ώστε να χτιστεί το λεγόμενο τείχος ανοσίας, το οποίο θα μας βοηθήσει να «κερδίσουμε» τον κορωνοϊό. Να τονίσουμε το 70% δεν είναι τόσο απίθανο να το επιτύχουμε αν προσθέσουμε τους όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, παρόλα αυτά αυτός ο αριθμός των πολιτών μάλλον είναι αδιάφορος για κυβέρνησης και «ειδικούς». 

Αυτό που φέρεται να τρέμει η κυβέρνηση είναι το ενδεχόμενο τέταρτου κύματος της πανδημίας τον Σεπτέμβριο.

Όπως αναγνωρίζουν στο Μαξίμου, μια τέτοια εξέλιξη θα είναι η οριστική «ταφόπλακα» στους όποιους σχεδιασμούς για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Εξ ου και το άγχος που εκδηλώνεται για τα χαμηλά ποσοστά των εμβολιασμένων πολιτών, αλλά και η επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη και των κορυφαίων υπουργών να διαλαλούν τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Όπως υποστηρίζουν στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο μαζικός εμβολιασμός είναι η μόνη διέξοδος, καθώς σε καμία περίπτωση δεν είναι ρεαλιστικό ένα τυχόν νέο κλείσιμο του πληθυσμού, που ήδη έχει ταλαιπωρηθεί από τον ελλιπή σχεδιασμό, τα λάθη και τις αστοχίες του προηγούμενου διαστήματος.

Πλήρως εμβολιασμένοι είναι αυτή τη στιγμή λίγο περισσότεροι από 2.500.000 πολίτες και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς πολλοί δείχνουν απρόθυμοι ή σκεπτικοί να εμβολιαστούν.

Η προσπάθεια πειθούς δεν έχει αποδώσει, με τον μεγάλο «πονοκέφαλο» να αφορά κάποιες ηλικιακές ομάδες που ακόμα δεν έχουν ανταποκριθεί, όσο αναμενόταν, καθώς και συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, όπου η προσέλευση για εμβολιασμούς είναι ιδιαίτερα χαμηλή σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο.

Εμβολιασμοί ανά ηλικιακή ομάδα

Η αποτυχία να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν αποτυπώνεται στα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με αυτά, διαπιστώνεται απροθυμία ενός μεγάλου αριθμού πολιτών να εμβολιαστούν και ουσιαστικά άνω του 70% εμβολιασμένοι (συμπεριλαμβανομένων και των κλεισμένων ραντεβού που δεν έχουν ακόμα γίνει) είναι μόνο οι ηλικίας άνω των 60.

Όσο πιο νέοι σε ηλικία τόσο μειώνεται το συγκεκριμένο ποσοστό.

Παρόλα αυτά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιμένουν πως υπάρχουν ουρές έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα, μάλιστα σύμφωνα να μελέτη του Ινστιτούτου Πολιτικής Υγείας, που διενεργήθηκε τον Οκτώβριο του 2020, σε τυχαίο και αντιπροσωπευτικό δείγμα 855 ενηλίκων άνω των 18 ετών από όλη την επικράτεια, και η οποία δημοσιεύθηκε την 1η Ιουνίου στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evaluation in Clinical Practice» το 74% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ ένα 62% δηλώνει την πρόθεσή του να εμβολιαστεί έναντι της Covid-19!

Και όμως αυτό ήταν το πρώτο θέμα σε πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ σήμερα, το οποία προσπαθούν να πείσουν πως οι πολίτες βλέπουν με «καλό μάτι» τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Τελικά αν όντως ισχύουν τα νούμερα τα οποία δίνουν στη δημοσιότητα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και η κυβέρνηση ποια η ανάγκη για προνόμια;

Τί δείχνει η συζήτηση περί «προνομίων» & κυρώσεων

Αυτό που βλέπουμε όμως από όλα τα ποσοστά είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ευάλωτων πολιτών είναι εμβολιασμένο και άρα οι συγκεκριμένοι πολίτες είναι προστατευμένοι από τον κορωνοϊό.

Ο Κ.Μητσοτάκης είχε μιλήσει για «διευκολύνσεις» για τους εμβολιασμένους, καθώς όπως είχε πει δεν το άρεσε η λέξη «προνόμια», όμως ο Άκης Σκέρτσος μίλησε για κυρώσεις για τους ανεμβολίαστους.

Η κυβέρνηση δηλαδή ετοιμάζει τιμωρίες για τα άτομα που δεν θα εμβολιαστούν, γιατί όπως λέει είναι επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους. Αν τελικά όμως είναι επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους ποια η αποτελεσματικότητα των εμβολίων; Σ.γ.:Και γιατί σώνει και καλά θα κολλήσουν τους εμβολιασμένους κορωνοϊό αφού αυτοί έχουν ήδη εμβολιαστεί; Αλλά γιατί σώνει και καλά οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να είναι φορείς του κορωνοϊού που έχει θνητότητα από 0.03 έως 0,08% αναλόγως της ηλικίας και των υποκείμενων νοσημάτων; Μήπως οι εμβολιασμένοι αποτελούν κίνδυνο για τους ανεμβολίαστους κατά πως λέγουν οι ειδικοί γιατί ο ιός μέσα τους μεταλλάσσεται σε επικινδυνοδέστερο στέλεχος και όχι το αντίθετο; Και αφού το εμβόλιο μας προστατεύει, αν και αδοκίμαστο σε πειραματόζωα – εμείς είμαστε στην ουσία τα πειραματόζωα τα ποντίκια, ινδικά χοιρίδια, πίθηκοι – γιατί ομιλούν (απειλούν) οι <<ειδικοί>> για τρίτη και τέταρτη δόση από Σεπτέμβριο;

Σ.γ.:Μα απλούστατα να μην μας μείνουν τα εμβόλια για τα οποία ορισμένοι – σκέψου ποιοι – έχουν πάρει θεόρατες μίζες από τα γνωστά αφεντικά τους!

Μήπως τελικά να στείλουμε εξορία σε κάποιο νησί ή σε κάποια γαλέρα να κάνουν κουπί τους ανεμβολίαστους;

Η συζήτηση περί «προνομίων» και κυρώσεων δεν δείχνει να έχει καμία επιστημονική βάση, όπως τονίζουν και οι επιστήμονες, παρόλα αυτά διατηρείται υψηλά στην θεματολογία, ώστε να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν. Ο λόγος που η κυβέρνηση επιστρατεύει τόσο ακραία μέτρα για να εμβολιάσει πολίτες… άγνωστος.

Σ.γ.: Εσείς αναγνώστες έχετε απορία ποιος είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή δολοφονούνται άνθρωποι παθαίνουν εγκεφαλικά, παραλύσεις, μυοκαρδίτιδες και άλλες απίθανες παρενέργειες ων ουκ έστιν αριθμός και τις έχουμε ήδη δημοσιεύσει στο παρελθόν σ΄αυτή την ιστοσελίδα, ανά εμβόλιο;

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/994366_kyvernitika-mathimatika-gia-toys-emvoliasmoys-kai-i

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.