Τον ιό ξάπλωσε επίτηδες το ΚΚΚίνας και τα άθλια ΜΜΕ λογόκριναν ό,τι δεν τα συνέφερε κι έλεγαν απίθανα ψέματα σκορπώντας πανικό κι ανακρίβειες.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ. Ο ΙΟΣ AΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜEΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID-19.

ΔΙΕΘΝΗ. – 13 Ιούν 2021 –

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΧΘΕΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ. Ο ΙΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΔΡ, ΦΑΟΥΤΣΙ, ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΩΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ.

ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ BIG TECH ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΔΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΜΠΟΡΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥ (YOUTUBE, TWEETER) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ MARSHA BLACKBURN, ΕΙΠΕ. “ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ BIG TECH ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΟ, ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ.

ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ FACEBOOK ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ YOUTUBE. ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  ΚΙΝΑΣ (ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ).

ΤΟ YOUTUBE, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΡΩΝ[1] ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΦΘΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΟ TWEETER ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Η BIG TECH ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ BRAUN ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ COVID-19 ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ LIVE ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ). ANΙΘΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΕ 3.500.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ  ΤΟΥΣ, ΧΑΣΙΜΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΧΑΣΙΜΟ ΩΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟΥ΅ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BIG TECH. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΡ, ΦΑΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΟ WHO, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ  NIID  ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ. Η BLACKBURN ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ[2]. ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΕ.[3]

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΝ, ΤΟ ΚΚΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΕΙ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ. ΘΥΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ. ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.[4]

ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

[1]Στην Ελλάδα το ρίξιμο σοβαρών καναλιών και βίντεο από το YOUTUBE και το FACEBOOK είναι καθημερινό γεγονός, όπως συμβαίνει με τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

[2]Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι Χαζάροι Ιουδαίοι επιδιώκουν την εξαφάνιση και την ανάμειξη της λευκής φυλής με τις άλλες, ιδιαίτερα των WASPS (WHITE AGGLOSAXON PROTESTANTS) για να εκδικηθούν για τις διώξειες που υπέστησαν από την Καθολική και τις προτεσταντικές εκκλησίες μέχρι σήμερα.

[3]Ευχόμαστε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα και μάλιστα το συντομότερο, γιατί ο ελληνικός λαός πολύ γρήγορα θα χάσει την υπομονή του με την πλύση εγκεφάλου στην οποία με το έτσι θέλω του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών υποβάλλεται καθημερινά από τα παγκοσμιοποιητικά εθνομειοδοτικά ΜΜΕ.

[4]Αυτό δεν σημαίνει να αδρανήσετε και να περιμένετε οι άλλοι να κάνουν τη δουλειά για σας, αλλά να κινητοποιηθείτε φτιάξτε ομάδες ομοφρονούντων και συνειδητοποιημενων αντιπαγκοσμιοποιητών και αντινεοταξιτών για να τους δικάσουμε και να υποστούν την τιμωρία που τους αξίζει. Εγγραφείτε και δώστε όνομα και διεύθυνση στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗ ΝΙΣΜΟΥ ώστε να ξεσηκωθούμε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ όταν μας δοθεί το σύνθημα.

nikolaosanaximandros.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.