ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ…

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, ΜΑΣΚΑ, τον ΝΟΜΟ 4675 και 4682 κ.λπ. KAT΄ ΑΠΑΙΤΗΣΙΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BRIGHΕTON

Ο συνταγματολόγος και κοινωνιλόγος, κ. Βασίλειος Σπύρου, μιλάει στην «ΣΦΑΓΗ» και στον Γιάννη Δεμερτζή για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Πως στήσανε την γενοκτονία των Ελλήνων οι ξενόφερτοι πολιτικοί, για το μεγάλο πρόβλημα με τα σχέδια για την απαγωγή των παιδιών μας, με το πρόσχημα της ψεύτικης πανδημίας του Κορωναϊού, αλλά και άλλα θέματα, χρήσιμα για τον Έλληνα, έτσι ώστε να καταλάβει τι έχει γίνει, αλλά και να πράξει σωστά, δίχως να πέσει σε παγίδες, που στήνουν παρακομματικές οργανώσεις, αλλά και σύγχρονοι δωσίλογοι, για να οδηγήσουν στην τελική καταστροφή και στον αφανισμό, το Ελληνικό Γένος.

*Επειδή μας διαγράψαν το κανάλι, στο Youtube, στο οποίο είχαμε ανεβασμένο το βίντεο με τον κ. Σπύρου, σας έχουμε βάλει την νεότερη συνέντευξη παρακάτω, στο κανάλι της «ΣΦΑΓΗΣ», στο Brighteon !

Θαυμάστε τη  λογοκρισία του YOUTUBE!

Η συνέντεύξεις του κ. Σπύρου στο Brighteon.

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ 24-08-2020

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΙΔΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Α. (01-09-2020).

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα δημοκρατικά κανάλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.