Ιδού γιατί ο Dr. Soumya Swaminathan, επιστήμονας του ΠΟΥ θα πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο ή ισόβια κάθειρξη.

Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος μηνύει τον ΠΟΥ για τα ψέματα σχετικά με την ιβερμεκτίνη και τη δολοφονία των Ινδών – Θα είναι ο Fauci, ο ΠΟΥ και το CDC οι επόμενοι;

Date: 26/06/2021 Time: 19:15

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορωνοϊό πανδημία, αφού αρχικά υποβάθμισε την απειλή του ιού. Δεν είναι μυστικό ότι τόσο η ασθένεια όσο και η αντίδραση για την καταπολέμησή της μετά από αυτό το ξέσπασμα του SARS-CoV-2 στα τέλη του 2019 έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο μας. Οι εντολές, τα λουκέτα και οι κατευθυντήριες γραμμές φαίνεται να αλλάζουν κάθε φορά που ο Dr. Fauci ανοίγει το στόμα του. Όλοι αυτοί οι άνευ προηγουμένου κανόνες τέθηκαν σε εφαρμογή, μας είπαν, για να σταματήσει η εξάπλωση μιας ασθένειας που σήμερα συνδέεται με τον θάνατο πάνω από μισού εκατομμυρίου Αμερικανών μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Θα περίμενε κανείς ότι μια ασθένεια που αποτελεί θανατική καταδίκη για τους ηλικιωμένους, τους παχύσαρκους, τους πάσχοντες από προϋπάρχουσες παθήσεις, και που έχει αναγκάσει τα παιδιά να αποφεύγουν το σχολείο, να μασκαρεύονται και να εμβολιάζονται, θα είχε σίγουρα αντιμετωπίσει την αναβαθμισμένη έρευνα για προληπτικές και θεραπευτικές λύσεις από την άφιξή της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από τόσο καιρό θα υπήρχε συναίνεση στα νοσοκομεία, στα γηροκομεία και σε άλλα θεραπευτικά κέντρα σχετικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ένας θετικός στο Covid ασθενής ή ένοικος. Αυτό δεν ισχύει.

Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνημένο σχέδιο θεραπείας για τους ηλικιωμένους ασθενείς που κολλάνε κορωνοϊό για να βοηθηθεί η ανάρρωσή τους.

Και ο Δρ Fauci και το CDC εμπόδισαν τη χρήση αποδεδειγμένων θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων της υδροξυχλωροκίνης και της ιβερμεκτίνης, που θα μπορούσαν να σώσουν δεκάδες χιλιάδες ζωές Αμερικανών.

Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος μήνυσε τον επικεφαλής του ΠΟΥ για την παρεμπόδιση της χρήσης της ιβερμεκτίνης που θα μπορούσε να σώσει εκατομμύρια ζωές.

Θα μπορούσε αυτό να συμβεί στην Αμερική; Είναι ο Δρ Fauci και το CDC οι επόμενοι;

Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος (IBA) μήνυσε την επικεφαλής επιστήμονα του ΠΟΥ Dr. Soumya Swaminathan στις 25 Μαΐου, κατηγορώντας την σε ένα υπόμνημα 71 σημείων ότι προκάλεσε τους θανάτους Ινδών πολιτών παραπλανώντας τους σχετικά με την ιβερμεκτίνη. Υπάρχει επίσης μια ενημερωμένη νομική ειδοποίηση στις 13 Ιουνίου 2021.

Το σημείο 56 αναφέρει: “Ότι το παραπλανητικό σας tweet στις 10 Μαΐου 2021, κατά της χρήσης της ιβερμεκτίνης, είχε ως αποτέλεσμα η Πολιτεία του Ταμίλ Ναντού να αποσύρει την ιβερμεκτίνη από το πρωτόκολλο στις 11 Μαΐου 2021, μόλις μία ημέρα αφότου η κυβέρνηση του Ταμίλ Ναντού είχε υποδείξει την ίδια για τη θεραπεία των ασθενών με COVID-19”.

Εάν η δίκη στην Ινδία κρίνει ένοχο τον επικεφαλής επιστήμονα του ΠΟΥ Dr. Soumya Swaminathan, τότε ο επιστήμονας του ΠΟΥ θα μπορούσε να καταδικαστεί σε θάνατο ή ισόβια κάθειρξη. Ο Δρ Soumya Swaminathan θα πρέπει να κατηγορηθεί για την επαπειλούμενη ποινική δίωξη και να κριθεί ένοχος σε μία από τις κατηγορίες αυτές.

Η κυβέρνηση του Ταμίλ Ναντού δημοσίευσε νέα πρωτόκολλα θεραπείας για τους ασθενείς με COVID-19, τα οποία αφήνουν εκτός τη χρήση ιβερμεκτίνης, η οποία είχε συμπεριληφθεί σε προηγούμενη έκδοση. Τα νέα πρωτόκολλα περιγράφουν τρεις κατηγορίες ασθενών με COVID-19 με βάση το επίπεδο περίθαλψης που χρειάζονται: κατ’ οίκον, πρωτοβάθμια περίθαλψη και προνοσοκομειακή περίθαλψη. Η νοσοκομειακή περίθαλψη αφήνεται εκτός. Οι εξετάσεις για τον προσδιορισμό της κατηγορίας στην οποία ανήκει ένας ασθενής είναι ο κορεσμός οξυγόνου (SpO2) και ο αναπνευστικός ρυθμός.

Πηγή: TGP και https://theflagreport.com/o-indikos-dikigorikos-syllogos-minyei-ton-pou-gia-ta-psemata-schetika-me-tin-ivermektini-kai-ti-dolofonia-ton-indon-tha-einai-o-fauci-kai-to-cdc-oi-epomenoi/

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Leave a Reply

Your email address will not be published.