Ο Χίτλερ και ο Γκαίμπελς καλά κρατούν στην διχασμένη Αρία και μη φυλή των Ελλήνων!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΟΤΑΣΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥΝΤΑ: ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ – ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΟΚ

Κοινοποίηση:

metro (2)

 

Το καθεστώς κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων έχει ξεφύγει, καθώς θέλει να σκληρύνει ακόμα περισσότερο το επερχόμενο Απαρτχάιντ, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, καθώς θα επικρατεί η φτώχεια και ο αυταρχισμός. Σ.γ.: Οι φτωχοί να πεθάνουν να τελειώνουμε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τι τους θέλουμε τους Αθλίους, Κλοσάρ των δρόμων και τους Αθίγγανους ζητιάνους;

Την ώρα που η ανεργία των νέων έχει φτάσει το 40% η μόνη τους σκέψη είναι πως θα τιμωρήσουν τους ανεμβολίαστους, βγάζοντας απύθμενο μίσος προς τους πολίτες.

Μέτρα για πίεση των αρνητών και όσων καθυστερούν τον εμβολιασμό τους εξετάζει η κυβέρνηση – Για επικίνδυνες πρακτικές και κοινωνικό διχασμό κάνει λόγο μεγάλη μερίδα πολιτών.

Σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού και την αύξηση των εμβολιασμών κατά της Covid-19 στην Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας, πρότεινε ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Για τα Mέσα Mαζικής Mεταφοράς, τόνισε ότι «θα πρέπει ίσως να δούμε κατά πόσο μπορούμε να έχουμε συρμούς ή δρομολόγια που να είναι μόνο για εμβολιασμένους».
Ο κ. Τούντας εκτίμησε ότι «πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα στους χώρους εργασίας. Το self test είναι μεν χρήσιμο όταν βγαίνει θετικό, δεν είναι όμως πολύ αξιόπιστο όταν βγαίνει αρνητικό. Θα έλεγα στους χώρους εργασίας πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά το rapid test σε εβδομαδιαία βάση για τους ανεμβολίαστους».

Σ.γ.: Γιατί το rapid test είναι αξιόπιστο ρε Τούντα;

Πρότεινε, επίσης, να γίνουν περισσότερες στοχευμένες καμπάνιες ενημέρωσης για τον εμβολιασμό. «Πρέπει να δούμε ποιες είναι οι ομάδες που αντιστέκονται περισσότερο και εκεί να ρίξουμε το βάρος της ενημέρωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών, σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί ατόμων κάτω των 18 ετών.

Σ.γ.: Γιατί όχι και εμβολιασμός και στα βρέφη ρε Τούντα;

«Αν δεν βάλουμε την ηλικιακή ομάδα 12-17 ετών μέσα στην εμβολιαστική πολιτική, για να μπορέσουμε να φτάσουμε πάνω από το 70% στο σύνολο του πληθυσμού, θα πρέπει να εμβολιαστούν οι υπόλοιπες μεγαλύτερες ηλικίες τουλάχιστον κατά 90%, κάτι το οποίο, καταλαβαίνετε, είναι ανέφικτο από τη στιγμή που έχουμε δυστυχώς αυτό το ποσοστό των αρνητών του εμβολίου», υπογράμμισε ο κ. Τούντας.

Ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ σημείωσε ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός στους υγειονομικούς, καθώς και σε άλλες ομάδες που έρχονται σε επαφή με πολλούς πολίτες καθημερινά, όπως οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, οι οδηγοί στα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στα γκισέ των Σούπερ μάρκετ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ;;; ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΟΚ ΑΠO ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην Γερμανία, η καγκελαρία και το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως πλέον δεν θα υφίσταται Lockdown για τους εμβολιασμένους! Αυτό τι σημαίνει;;; Πως εκτός σπιτιού θα κυκλοφορούν μόνο οι εμβολιασμένοι με πάσο;;; Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ασφυκτικά…

ΠΗΓΗ:https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%9a%ce%99%ce%9d%ce%94%ce%a5%ce%9d%ce%95%ce%a3-%ce%a0%ce%99%ce%95%ce%a3%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%a0%ce%a1/

Leave a Reply

Your email address will not be published.