Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα… Το άκρον άωτον των εγγυήσεων για να εμβολιαστείτε, Τσιόδρας Παγώνη

Συντονισμένη «επίθεση» – Επιστράτευσαν Παγώνη και Τσιόδρα: «Πριν φύγετε για διακοπές να εμβολιαστείτε» κι από το Φθινόπωρο θα αρχίσουν τα νταβαντούρια όπως λέει ο Λυκ Μοντανιέρ, ο Μάϊκ Γήτον και ο Σίχαρουτ Μπάχντι, τους οποίους οι άθλιοι κυβερνήτες μας σκοπίμως τους αγνοούν επιδιώκοντας το θάνατό σας

Απογοήτευση και οργή στην κυβέρνηση: Αδυνατεί να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν

Το θρυλικό ντουέτο των Rockfeller’s Medicine men

Σε πλήρεις ρυθμούς κινείται η κυβερνητική προπαγάνδα για την περίφημη ινδική  μετάλλαξη προετοιμάζοντας το κλίμα για το αφήγημα της επέλασής της στη χώρα.  

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της «κυβέρνησης» των λοιμωξιολόγων κάνουν την εμφάνισή τους, προειδοποιώντας ότι έρχεται η μετάλλαξη της Ινδίας.

Πρώτα ο Σ.Τσιόδρας ο οποίος σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μίλησε για «αύξηση» των κρουσμάτων σε Αττική, Κρήτη και νότιο Αιγαίο.Σ.γ.: Αύξηση των κρουσμάτων, όχι των θανάτων, καθότι ο ιός είναι πιο μεταδοτικός αλλά σαφώς εξασθενημένος και όχι θανατηφόρος εκτός από πάσχοντες με βαριά υποκείμενα που μέλλει να πεθάνουν έτσι κι αλλιώς.

Τη «σκυτάλη» πήρε μετά η Ματίνα Παγώνη, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης εμφανίστηκε ανησυχούσα για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών και την  ινδική μετάλλαξη.

Μάλιστα  η Παγώνη είπε ότι όσοι θέλουν να φύγουν για διακοπές θα πρέπει να εμβολιαστούν πρώτα. (σ.σ.  για όσους έχουν χρήματα για να κάνουν  διακοπές).

«Τα πράγματα δεν είναι καλά, γιατί ελπίζαμε ότι οι εμβολιασμοί θα είχαν προχωρήσει πολύ. Ιδιαίτερα πολλοί νέοι εμβολιάστηκαν την πρώτη εβδομάδα και ύστερα έπεσαν τα ποσοστά», τόνισε.

«Μας έπεσαν τα ποσοστά των εμβολιασμών – Πρέπει να τα σηκώσουμε»

Το «τείχος ανοσίας» από το 70 πήγε τώρα στο 80%

Ιδιαίτερα, υπογράμμισε πως είναι αναγκαίο να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί ώστε να χτιστεί το «τείχος ανοσίας» μέχρι τα τέλη Αυγούστου. «Η ινδική μετάλλαξη  καραδοκεί και η μεταδοτικότητά της είναι ιδιαίτερα αυξημένη» είπε.

«Μέχρι τέλη Αυγούστου αυτό το τείχος ανοσίας,[1] που πρέπει να είναι άνω του 80%, (σ.σ. παλαιότερα μιλούσαν για τείχος στο 70%) μπορούμε να το πετύχουμε εάν τρέξουμε τους εμβολιασμούς. ΟΥΤΟΠΙΑ. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα με την ινδική μετάλλαξη, η οποία έχει επιθετικότητα 50 έως 70% αύξηση, που σημαίνει πως όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις ΜΕΘ. ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Το μήνυμα είναι ένα: πριν φύγουμε για διακοπές θα πρέπει να πάμε να εμβολιαστούμε».

«Θα είμαστε προετοιμασμένοι για τον Οκτώβριο, γιατί τα πράγματα δυσκολεύουν, ο καιρός είναι εναντίον μας κι εμείς θα πρέπει να έχουμε χτίσει το τείχος ανοσίας. Το σύστημα υγείας είναι σίγουρο ότι δεν θα αντέξει. Αυτό που πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι δεν θα απαλλαγούμε από τον ιό και τις μεταλλάξεις του.

Το θέμα είναι γίνει και η δεύτερη δόση, για να μιλάμε για πλήρη κάλυψη. Ξέρετε πόσοι θα μπορούσαν να έχουν εμβολιαστεί σήμερα που έφευγαν με τα πλοία; Αν υπήρχαν συνεργεία, θα είχε εμβολιαστεί πολύς κόσμος. Θα πρέπει να οργανώσουμε γρήγορο εμβολιασμό για να αντιμετωπίσουμε τις μεταλλάξεις του ιού», κατέληξε η κ. Παγώνη. Σ.γ.:Η γυναίκα λέει αυτά για τα οποία πληρώνεται σαν αξιοθρήνητο φερέφωνο που έχει καταντήσει!!!

[1]Κατά τους εγκυρότερους επιστήμονες και όχι τους πληρωμένους συνεργάτες της Κυβέρνησης, σε έναν ιό που μεταλλάσσεται με τέτοια ταχύτητα μην περιμένετε τείχος ανοσίας.
Pronews

Leave a Reply

Your email address will not be published.