Γρηγόρη Πετράκο εσύ έχεις το φως της αληθείας που οι θεότυφλοι εκκλησιαστικοί άρχοντες το έχουν χάσει και οδηγούν τον πιστό λαό στην απώλεια και το πνευματικό σκοτάδι

Γ.Πετράκος σε κυβέρνηση: «Δεν μας νοιάζουν καθόλου τα μέτρα σας – Δεν βάζουμε τίποτα πάνω από την ελευθερία μας»

 

«Σας έχουμε παντελώς γραμμένους»!

Νέο μήνυμα από τον γνωστό τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και με τα οποία χωρίζει την Ελλάδα στα δύο. 

Ο Γ.Πετράκος τονίζει πως… «σας έχουμε παντελώς γραμμένους», ενώ προειδοποιεί κυβέρνηση και «ειδικούς» πως «είσαστε περαστικοί, πάντα ήσασταν». Παράλληλα ο τραγουδιστής αναφέρει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «σε αυτόν τον κόσμο που δοκιμάζετε να φτιάξετε εμείς δεν θα συμμετέχουμε». 

Ενώ συμβουλεύει τους πολίτες να «μη φοβούνται τίποτα», καθώς μόλις σταματήσουν να φοβούνται τους στερούν «το μοναδικό όπλο που έχουν απέναντι» τους.

Τέλος ο Γ.Πετράκος δίνει σαφέστατο μήνυμα ότι «δεν βάζουμε τίποτα πάνω από την ελευθερία μας». 

Η ανάρτηση του Γ.Πετράκου: 

«Το λέμε ενημερωτικά για όσους νομίζουν ότι μας εκβιάζουν… Δε μας νοιάζουν καθόλου τα μέτρα σας… Σε αυτόν τον κόσμο που δοκιμάζετε να φτιάξετε εμείς δεν θα συμμετέχουμε…

Δεν θα μπαίνουμε πουθενά που θα χρειάζεται να επιδεικνύουμε το παραμικρό… Ούτε χαρτιά, ούτε ταυτότητες, ούτε πιστοποιητικά, ούτε τεστ, ούτε QR code και λοιπές αηδίες..

Πάντα θα βρίσκουμε τα δικά μας στέκια, με ωραίους ελεύθερους ανθρώπους και θα γελάμε με την κατάντια του κόσμου. 

Αν χρειαστεί έχουμε και ωραιότατες βεράντες να μαζευόμαστε.

Δε θα μας αφήνετε να αλλάξουμε νομό;

Θα μένουμε στον ίδιο…ή θα βρίσκουμε παραδρόμους και θα σας ξεγελάμε…

Δε θα μας αφήνετε να πάμε σε νησιά;;;

Δεν πειράζει… Έχουμε ξαναπάει….

Και θα ξαναπάμε όταν μπείτε φυλακή…

Γενικώς, σας έχουμε παντελώς γραμμένους!

Δεν βάζουμε ΤΙΠΟΤΑ πάνω απ’ την ελευθερία μας και ΔΕ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Η διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε ΖΩΉ.

Έχουμε μια ΩΡΑΊΑ ΖΩΉ.

Η ζωή μας δεν εξαρτάται από αυτά τα εξωτερικά τόσο πολύ όσο νομίζετε…

Δεν είμαστε σαν κι εσάς!

Εσείς έχετε μόνο εξουσία και χρήμα… 

Εμείς έχουμε φίλους. Έχουμε παιδιά. Έχουμε τα βιβλία μας. Έχουμε μουσική. Έχουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε αγάπη. Έχουμε Θεό.

Εσείς είστε περαστικοί…

Πάντα ήσασταν…

Καλή Κυριακή όμορφοι ελεύθεροι άνθρωποι!

Μη φοβάστε τίποτα!!!!!

Μόλις σταματήσετε να φοβάστε αμέσως τους στερείτε το μοναδικό όπλο που έχουν απέναντι σας»

 

 

πηγή και http://scripta—manent.blogspot.com/2021/07/blog-post_5.html

Σ.γ.: Για τους πολιτικούς ταγούς -απατεώνες, ετοιμάζετε τα λαϊκά δικαστήρια. Μην φοβάστε σε λίγο όταν θα ξεσπάσει η λαϊκή οργή θα σας τρέμουν. Είναι δειλοί και αθωώνουν εαυτούς και αλλήλους με νομικά τερτίπια και  συντακτικές πράξεις προσωρινής διάρκειας.

Σας τρέμουν αν ξυπνήσετε. Ενωθείτε και αλλάξτε τους τα φώτα σε μηνύσεις και αγωγές για παραβιάσεις σχεδόν όλου του Συντάγματος και του ποινικού κώδικα, αλλά και για το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας στις Τράπεζες και το ΔΝΤ.

Το πιο λυπηρό κι ασήκωτο είναι η στάση της Ιεραρχίας. Ο απόλυτος συμβιβασμός της Διοικούσας Εκκλησίας στον Καίσαρα.

Τ’ ακούς Βαρθολομαίε, τ’ ακούς Ιερώνυμε, τ’ ακούτε κύριοι που το παίζετε επίσκοποι ενώ έχετε πλην ελαχίστων, προ πολλού ξεπέσει από την εκτίμηση του ποιμνίου σας το οποίο οδηγείτε στο χάος και τον θάνατο με την αργυρώνητη εμμονή σας να εμβολιαστεί με αδοκίμαστα, πειραματικά εμβόλια, καλλιεργημένα σε εκτρωμένα έμβρυα. Εμβόλια mRNA και DNA τα οποία σε πολλούς θα στοιχίσουν τη ζωή χώρια τις παραλύσεις, τη ν. του Πάρκινσον, τις παραλύσεις, τις νευροεκφυλιστικές νόσους όπως την άνοια, τις θρομβώσεις και την υπεραντίδραση των αντισωμάτων ADE. Το κράτος σας υπέταξε γιατί σας κρατάει στο χέρι από τα κρυφά σας σκάνδαλα και αδυναμίες που σας κλείνουν το στόμα και σας ανάγκασε να εγκαταλείψετε το ποίμνιο χωρίς ποιμένα. Γραμματείς και Φαρισαίοι ασεβέστατοι υποκριτές, ξεχνάτε ότι <<εκ στόματος νηπίων καταρτίσω αίνον;>> Η αλήθεια και η κατάντια σας δεν κρύβεται πια υπό το μόδιον. Ο ίδιος ο λαός σας θα σας εμέσει από την αηδία που του προκαλείτε!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.