Οι εμβολιασμένοι χρήζουν Lockdown, διότι αυτοί μολύνουν τους ανεμβολίαστους

Εμβολιαστείτε για να σώσετε τη ζωούλα σας και να μεταδώσετε την ακίδα του θανάτου σε εκείνους που δεν θέλουν να δώσουν το σώμα τους βορά της Big Pharma και των εκατομμυρίων που κερδίζουν σκοτώνοντας αφελείς κι έχοντες πλήρη άγνοια περί την ανοσολογίαν ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων και πολλών αγράμματων ιατρών.

Το  είχαμε ξαναγράψει και ιδιαίτερα μετά από ανακοινώσεις  και τα βίντεο του Mike Yeadon τέως αντιπροέδρου της Pfizer, για επώδυνο και οδυνηρό θάνατο μετά τον εμβολιασμό του πάντοτε επιπόλαιου και εύκολα παρασυρόμενου λαού, ότι οι εμβολιαζόμενοι αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για τους ανεμβολίαστους.

Ουσιαστικά το αντίθετο θα έπρεπε να γίνει από όσα απειλεί ο αγράμματος και αμετροεπής υπουργός της κυβέρνησης και πρώην του ΛΑΟΣ (σ.γ.:που δεν θα έφευγε ποτέ). Περιορισμούς και lockdown  στους εμβολιαζομένους που μεταδίδουν τον ιό μεταλλαγμένο προφανώς και μολύνουν εαυτούς και αλλήλους,

Γεώργιος Ευαγγελάτος ιατρός

Την ώρα που η κυβέρνηση συζητά για τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών βλέπουμε να υπάρχει μια πρωτοφανής στοχοποίηση των κατασκηνώσεων, οι οποίες λίγο ή πολύ έχουν χαρακτηριστεί ως «βόμβες» διασποράς του κορωνοϊού. 

Παρόλα αυτά μια μητέρα, ενός παιδιού που κόλλησε κορωνοϊό στην κατασκήνωση και τώρα είναι με 39 πυρετό, προχώρησε σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, η οποία ουσιαστικά καταστρέφει το αφήγημα.

Όπως είπε η μητέρα το πρωί της Δευτέρας στο ΟΡΕΝ, η δασκάλα η οποία μετέφερε τον κορωνοϊό στην κατασκήνωση και από την οποία κόλλησαν τα παιδιά, ήταν πλήρως εμβολιασμένη. 

«Μας ενημέρωσαν από την κατασκήνωση πως η δασκάλα είχε εμβολιαστεί πριν περίπου έναν μήνα με το εμβόλιο της Johnson & Johnson» είπε η μητέρα.

Κάτι που επιβεβαιώνει πως ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο και κάτι που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχει κανένας επιστημονικός λόγος που να δικαιολογεί το κοινωνικό Απαρτχάιντ που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση, αλλά και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

Παράλληλα η μητέρα αποκάλυψε πως όλα τα παιδιά είχαν κάνει rapid test και όχι self test.

Να σημειώσουμε πως μόνο ελαφριά δεν περνάει τον κορωνοϊό η πλήρως εμβολιασμένη δασκάλα, καθώς έχει πυρετό και καταρροή, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του παιδιού.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/koinonia/1001498_mitera-paidioy-katastrefei-afigima-pliros-emvoliasmeni-i-daskala-poy-metafere-ton

Leave a Reply

Your email address will not be published.