Σούχαριτ Μπάχντι: Γιατροί σταματείστε τους εμβολιασμούς αμέσως κι όσοι κάνατε την 1η δόση μην κάνετε 2η αν θέλετε να ζήσετε.

Ο Μπάχντι στο πιο κάτω βίντεο εξετάζει τους δυο μηχανισμούς που χρησιμοποιεί η θαυμάσια Θεία Πρόνοια μέσω του ανοσοποιητικού μας με τις IGG και IGA ανοσοσφαιρίνεw σε πρώτη γραμμή και τα λεμφοκύτταρα για να τρώνε τους ιούς και τα λευκοκύτταρα για να εξοντώνουν τα μικρόβια και τους μύκητες.

Όλοι μας έχουμε αυτούς τους τρόπους άμυνας εκτός και το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει καταρρεύσει από φλεγμονές και ασθένειες διαφόρων ειδών. Τοτε φυσικά χρειάζεται ενίσχυση και λήψη προληπτικών ιχνοστοιχείων, βιταμίνης C και D, προβιοτικά και Ψευδάργυρο που φράζει την είσοδο στην spike (ακίδα) πρωτείνη S ηοποία μέσω του ACE2 εισέρχεται στα κύτταρα και τα καταστρέφει.

Το εμβόλιο τώρα είναι η εισαγωγή ακίδων μέσα στα κύτταρα, ιδιαίτερα στα ενδοθηλιακά των αγγείων μας που πολλαπλασιάζονται και ο οργανισμός, π.χ. τα εκλαμβάνει ως εχθρικά διότι περιέχουν τις ακίδες του ιού. Έτσι τα λεμφοκύτταρα μαζί με τις ανοσοσφαιρίνες IGG και IGA  κατατρώγουν και διαλύουν τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αγγείων προκαλούν θρόμβωση στην προσπάθειά τους να επιβραδύνουν την εξάπλωση της ακίδας σε περισσότερα αγγεία και σε περισσότερα επομένως όργανα. Αν δεν το καταφέρουν προκαλείται σηπτικό σοκ και ανεπάρκεια όλων των οργάνων.

Γι’ αυτό καταλήγει ο Μπάχντι, ήμαρτον συνάδελφοι ιατροί διαβάστε τις 3 αμερικάνικες μελέτες και την μια δανέζικη και σταματείστε τους εμβολιασμούς των απλών ανθρώπων γιατί είναι τρομαχτικό και ζοφερό το τι θα επακολουθήσει…

Δείτε με προσοχή την πιο κάτω αφήγηση του Σούχαριτ Μπάχντι είναι θαυμάσια και άκρως κατατοπιστική.

ΣΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΙΑ,  ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ.

Ο SUCHARIT BHAKDI ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

http://https://newtube.app/fake_pandemic/S8gvJvi

ΠΗΓΗ:https://diodotos-k-t.blogspot.com/13/7/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.