Βρε παιδιά προς Θεού εμβολιαστείτε θα μας μείνουν αδιάθετα και θα λήξουν. Δεν μας πειράζει κι αν πεθάνετε από τις παρενέργειες αρκεί να σας σώσουμε.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα με πάνω από 15.000 πολίτες υπό 40° C!

Καταφθάνουν συνέχεια από όλη την Αθήνα διαμαρτυρόμενοι Έλληνες για την αυταρχικότητα της κυβέρνησης και την παραβίαση του Συντάγματος (upd)

Με  μια μεγάλη συγκέντρωση πολίτες που διαμαρτύρονται για το καθεστώς του υποχρεωτικού εμβολιασμού συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα σήμερα το απόγευμα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι ανθρώπινες ελευθερίες δεν παραβιάζονται.

Να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ασφυκτικές καιρικές συνθήκες με 40 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο, παρ΄όλα αυτά χιλιάδες ήταν οι πολίτες που έδωσαν το παρών. 

Τουλάχιστον 15.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, εκ των οποίων τουλάχιστον 5.000 ενώθηκαν με την συγκέντρωση αυτή ερχόμενοι από την Ομόνοια  όλοι διαμαρτυρόμενοι  για τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση και που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Συγκέντρωση πραγματοποιείται και στον Λευκό Πύργο ενάντια στους «διαχωρισμούς ανθρώπων» λόγω του εμβολίου, όπως αναφέρεται και κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, όπου και το σχετικό βίντεο:

Παρόμοιες συγκεντρώσεις έγιναν και στην Πάτρα, στον Βόλο, στο Ηράκλειο, στη Δράμα και αλλού όπου σε πολλές περιπτώσεις αλίμονο για τους σωτήρες μας, όπως φαίνεται από φωτογραφίες τα <<δολοφονικά τσιμπήματα της σωτηρίας>> μας θα τους μείνουν αδιάθετα από ό,τι φαίνεται, εκτός ότι πλησιάζει η ημερομηνία λήξεώς τους 15 Αυγούστου από ό,τι λέγεται.

Λαοθάλασσα στην Πάτρα

Από την συγκέντρωση στον Βόλο

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Δράμα

Pronews

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.