Α, ρε επίσκοπε Γεώργιε άργησες να το καταλάβεις ότι η εκκλησία του Ιερώνυμου και του Βαρθολομαίου απαξιώθηκε τελείως με τη δουλική στάση της στον αφορισμένο και τις μαριονέτες του..

Μητροπολίτης Καρπενησίου κατά κυβέρνησης: «Οι εκκλησίες είναι άδειες - Μας στοχοποιήσατε όλο αυτό το διάστημα»!

Μητροπολίτης Καρπενησίου κατά κυβέρνησης: «Οι εκκλησίες είναι άδειες – Μας στοχοποιήσατε όλο αυτό το διάστημα»!

«Ράπισμα» στον Σ.Πέτσα από τον μητροπολίτη Καρπενησίου Γεώργιο

Ο αναπληρωτής Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας επισκέφτηκε χθες τον μητροπολίτη Καρπενησίου, Γεώργιο, και του ζήτησε η Εκκλησία να στηρίξει το εμβολιαστικό πρόγραμμα, παρόλα αυτά πήρε «πληρωμένη» απάντηση.

«Προσβλέπουμε στη βοήθειά σας ώστε να φτάσει το μήνυμα “εμβολιαζόμαστε γιατί ζούμε”, (σ.γ.: εννοεί θα εκπνεύσει η ημερομηνία χορήγησης των εμβολίων και προς Θεού θα μας μείνουν αδιάθετα όπως του μάγκα διεθνιστή Αβραμόπουλου το 2009) και είναι καλό για όλους και πιστεύω ότι εσείς που μιλάτε στις καρδιές των πιστών και των ανθρώπων μπορείτε να μεταφέρετε πολύ καλύτερα αυτό το μήνυμα», είπε ο υπουργός, αλλά η απάντηση του μητροπολίτη ήταν κόλαφος για την κυβέρνηση. Υποστήριξε, αρχικά, ότι οι εκκλησίες είναι πια άδειες, ειδικά στα χωριά, γιατί η Εκκλησία στοχοποιήθηκε ως θεσμός όλο αυτό το διάστημα, «οπότε το ερώτημα είναι σε ποιους απευθυνόμαστε;».

Υπογράμμισε ότι «για το κοινωνικό καλό πρέπει οι άνθρωποι να εμβολιαστούν» και πρόσθεσε: «Κατακρινόμαστε απ’ όλους, η μία να μας θεωρεί ότι έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα, η άλλη να μας θεωρεί τζιχαντιστές, έχουμε μείνει μόνοι». «Όπου μπορούμε, θα βοηθήσουμε, αλλά σας λέω ανοιχτά και επίσημα δεν μπορούμε, δεν μπορώ εγώ και μπορείτε να ρωτήσετε, δεν θα βρείτε άνθρωπο να πει ότι εγώ τον απέτρεψα, γιατί πιστεύω ειδικά πως όποιοι έχουν προβλήματα πρέπει να το κάνουν οπωσδήποτε», είπε. Σ.γ.: Επίσκοπε Γεώργιε, αποδείχθηκεςς και τούτη την ύστατη ώρα αμελέτητος και αδιάβαστος ως προς τις παρενέργειες και το θανατικό που προκαλούν τα τσιμπήματα της Pfizer, Astra Zeneca, Moderna και Johnson and Johnson. Αλλά εσύ μόνο τα φαρισαϊκά σου, δήθεν ιερατικά, καθήκοντα ξέρεις να επιτελείς. Την ουσία της παραβίασης της ελεύθερης ανθρώπινης βούλησης  την οποία σέβεται ο ίδιος ο Μεγαλοδύναμος, την αγνοείς.

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να αποκαταστήσει την αλήθεια (σ.γ.:αυτό τον πείραξε τον μαγκούφη)

Ο κ. Γεώργιος, συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, είπε ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε στα Θεοφάνια να αποκαταστήσει την αλήθεια με τα τηλεοπτικά πλάνα παλαιότερων ετών που έδειχναν αγιασμούς με κόσμο χωρίς μάσκες και ξεκαθάρισε: «Των Θεοφανίων οι τηλεοράσεις δείξανε πλάνα με αγιασμούς χωρίς μάσκες, με κόσμο και ήταν πλάνα παλαιοτέρων ετών αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να αποκαταστήσει την αλήθεια. Και έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά που φάνηκε ότι σε όλο αυτό το διάστημα η Εκκλησία στοχεύθηκε. Δεν είμαστε μαζί, δυστυχώς, δεν φταίω εγώ. Αυτή είναι μία πικρή αλήθεια που βγαίνει μέσα από την πραγματικότητα. Μακάρι, σας λέω κι εγώ δεν θέλω κανένας άνθρωπος να νοσήσει, το πέρασα, δεν είναι εύκολο», πρόσθεσε.

Ο κ. Πέτσας, απαντώντας στον μητροπολίτη, είπε: «Να μη νιώθετε μόνος όταν έχετε δίπλα την κυβέρνηση, την Αυτοδιοίκηση, τους επιστημονικούς συλλόγους, τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων». (Σ.γ.: Και το ένα εκατομμύριο ευρώ bonus που σας έδωσε η κυβέρνηση στον καθένα σας για να εγκεφαλοπλύνετε το εκκλησίασμα να τσιμπηθεί, κατά τον ευσεβή καθηγητή του Δικτύου Ελληνισμού Γεώργιο Παύλο. Αυτό δεν το ανέφερε ο Πέτσας). Ξεχνώντας προφανώς το διχαστικό κλίμα που ακολουθεί η κυβέρνηση, υπογράμμισε: «Σε κανέναν δεν πρέπει να είμαστε επιτακτικοί, ούτε να του κουνάμε το δάχτυλο ούτε να τον πιέζουμε».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/thriskeia/1001934_mitropolitis-karpenisioy-kata-kyvernisis-oi-ekklisies-einai-adeies-mas

Σ.γ.: Τα σχόλια δικά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.