Άλλα λένε τα επίσημα όργανα της Ιατρικής και άλλα λέει η εμπειρία των απλών γιατρών. Ποιος εκφράζει την αλήθεια;

Οι εμβολιασμένοι είναι πλέον ανάπηροι και το 62% θα αναπτύξει σοβαρές καρδιακές και εγκεφαλικές βλάβες…

Ο Γενικός Ιατρός δρ. Κάρολος Χόφφε που εργάζεται στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, μετά την χορήγηση του πειραματικού σκευάσματος της «moderna» σε πάνω από 900 πελάτες του, διαπίστωσε ότι το 62% ανέπτυξαν μόνιμες καρδιακές βλάβες.

 «Οι εμβολιασμένοι ασθενείς μου επειδή δεν έχουν συμπτώματα νομίζουν ότι είναι καλά ενώ είναι πλέον άτομα με ειδικές ανάγκες και δεν θα μπορούν έχουν μια κανονική ζωή και να «κάνουν ό, τι έκαναν και πριν », δήλωσε.

Ο Δρ. Κάρολος Χόφφε (Charles Hoffe), ασκεί την γενική ιατρική εδώ και 28 χρόνια στη μικρή, αγροτική πόλη Lytton στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.
Αφού χορήγησε άνω των 900 δόσεων των πειραματικών σκευασμάτων «mRNA COVID-19 Moderna», έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου για τις σοβαρές παρενέργειες που παρατηρούσε στους ασθενείς του που επέλεξαν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο , συμπεριλαμβανομένου και του αιφνίδιου θανάτου.
Το αποτέλεσμα του ήταν να τον απειλήσουν οι δικηγόροι των εταιρειών αλλά και να τον επιπλήξουν οι ιατρικές αρχές στην Περιοχή του. 
Ο Γιατρός, παρά τις απειλές, και τις τιμωρίες, μίλησε στην τοπική τηλεόραση όπου έδωσε όλες τις πληροφορίες για τα προβλήματα των ασθενών του και τους κινδύνους από τους πειραματικούς εμβολιασμούς.
 Την περασμένη εβδομάδα, ο δρ Χόφφε με νέα συνέντευξη, είπε ότι,   «οι θρόμβοι αίματος που αναφέρονται στα εταιρικά μέσα ως «σπάνιοι» δεν είναι καθόλου σπάνιοι, με βάση τις δικές του εξετάσεις ,για τους δικούς του ασθενείς», που είχαν πρόσφατα λάβει ένα από τα εμβόλια.

«Οι θρόμβοι του αίματος για τους οποίους ισχυρίζονται τα εταιρικά μέσα ότι είναι πολύ σπάνιοι είναι οι μεγάλοι θρόμβοι αίματος που είναι αυτοί που προκαλούν εγκεφαλικά επεισόδια και εμφανίζονται σε αξονικές τομογραφίες, μαγνητική τομογραφία κ.λπ.

 «Οι θρόμβοι για τους οποίους μιλώ εγώ και τους οποίους εντόπισα με το τεστ D-dimer , στους ασθενείς μου είναι μικροσκοπικοί και πολύ μικροί για να βρεθούν σε οποιαδήποτε αξονική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία, η υπερηχογράφημα . Μπορούν να ανιχνευθούν μόνο με το τεστ D-dimer», είπε.
Χρησιμοποιώντας αυτό το τεστ με τους δικούς του ασθενείς,   ο Δρ.Χόφφε βρήκε στοιχεία για μικρούς θρόμβους αίματος στο 62% των ασθενών του, στους οποίους έχει χορηγηθεί ένεση με σκεύασμα mRNA.
Οι ασθενείς επειδή δεν έχουν συμπτώματα νομίζουν ότι είναι καλά ενώ αυτά τα άτομα είναι πλέον άτομα με ειδικές ανάγκες μόνιμα, και δεν θα μπορούν πλέον έχουν μια κανονική ζωή .
Σε αυτήν την τελευταία συνέντευξη, ο Δρ. Χόφφε είπε: «Οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν δεν έχουν ιδέα ότι έχουν αυτούς τους μικροσκοπικούς θρόμβους αίματος. Το πιο ανησυχητικό μέρος αυτού είναι ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη του σώματος όπως ο εγκέφαλος, ο νωτιαίος μυελός, η καρδιά και οι πνεύμονες που δεν μπορούν να αναγεννηθούν. Όταν αυτοί οι ιστοί έχουν υποστεί βλάβη από θρόμβους αίματος, καταστρέφονται μόνιμα». «Αυτά τα πειραματικά εμβόλια προκαλούν τεράστια ζημιά και τα χειρότερα δεν έχουν ακόμη έρθει», κατέληξε.

1 σχόλιο για να του κλείσουν το στόμα:

  1. In a joint statement issued on Thursday, the College of Physicians and Surgeons of British Columbia and the First Nations Health Authority (FNHA) say they’ve become aware some doctors are sharing false anti-vaccine and anti-mask ideas, as well as promoting treatments for COVID-19 that are not supported by scientific research.

    This kind of misinformation is a violation of public trust as well as the ethical obligations of doctors, whom members of the public tend to trust implicitly when it comes to matters of health, the statement says.

    Hoffe has yet to respond to requests for comment from CBC News or The Canadian Press.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ …..γιατρους …..διεθνως

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.