4ο Συλλαλητήριο Πάτρας κατά κυβερνητικών μέτρων για την πανδημία (16/7)

Την Παρασκευή 16/7 έλαβε χώρα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας το 4ο (μέσα σε 2 εβδομάδες!) συλλαλητήριο κατά των κυβερνητικών μέτρων της πανδημίας και ειδικότερα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στην συγκέντρωση συμμετείχε πλήθος κόσμου (400-500 άτομα) με πανό, πλακάτ, σημαίες κ.τ.λ.δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα.
Κύριος ομιλητής ήταν ο ναύαρχος ε.α. και νομικός κ. Α. Παπαντωνίου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν το πρώην μέλος της Αντιαιρετικής Επιτροπής της Ι.Μ. Πατρών κ. Σπυρίδων Ζορμπαλάς καθώς και η καθηγήτρια μουσικής κ. Αθηνά.


Αγαπητές φίλες και φίλοι,

 

Με αφορμή την επιδημία του κορονωϊού, η ορθόδοξη πίστη μας δέχθηκε, δυστυχώς με την ενεργή συμμετοχή ή με την ένοχη σιωπή της πλειοψηφίας της ιεραρχίας μας, μία ανηλεή επίθεση.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι ποιμένες μας συντάχθηκαν με την αφορισμένη πολιτική εξουσία και αντί να προστατεύσουν το ποίμνιο, προσπάθησαν, σε αντίθεση με την Ιερά Παράδοση και τους κανόνες της Εκκλησίας μας να μας πείσουν ότι:

Για το καλό μας έπρεπε να κλείσουν οι Ιεροί Ναοί και να μην τελείται η Θεία Λειτουργία.

Για το καλό μας έπρεπε να γίνονται οι Θείες Λειτουργίες χωρίς πιστούς.

Για το καλό μας έπρεπε να απαγορευθούν οι Λιτανείες.

Για το καλό μας έπρεπε να αλλάξουμε την από αιώνες καθορισμένη συμπεριφορά μας μέσα στους ναούς.

Για το καλό μας έπρεπε να αλλάξει ημέρα η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Για το καλό μας έπρεπε να εμβολιαστούμε!

Οι πνευματικές τους ευθύνες είναι τεράστιες!

Αποκρύπτουν ότι για τα εμβόλια έχουν χρησιμοποιηθεί κυτταρικές δομές από εκτρωθέντα έμβρυα.

Τους καλούμε για άλλη μία φορά να μετανοήσουν και να επιστρέψουν στο δρόμο της Ορθοδοξίας. Ο δρόμος που βρίσκονται τώρα δεν είναι μονόδρομος όπως προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν, αλλά είναι σίγουρα κατήφορος που οδηγεί στην αιώνια απώλεια.

Τους τονίζουμε ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε. Ακολουθούμε την αδέσμευτη επιστήμη και τους πραγματικά θεοφόρους πατέρες της Πίστης μας, από επίσκοπο μέχρι τον απλό μοναχό, οι οποίοι όλοι με μία φωνή βροντοφωνάζουν: ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

Δεν υποχωρούμε!

Δεν συμβιβαζόμαστε!

Δεν φοβόμαστε!

Μένουμε σταθεροί στις αιώνιες αξίες του Γένους και της Πίστης μας!

Το χρωστάμε στους εαυτούς μας!

Το χρωστάμε σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν και πέθαναν για μας!

Το χρωστάμε σ’ αυτούς που βασίζονται και ελπίζουν σε μας!

Καλή δύναμη!

ΠΗΓΗ:https://tasthyras.wordpress.com/2021/07/18/%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba/

Σχολιάστε