<>. Να λογοδοτήσουν τα όλα τα οργανάκια της Ελίτ.

Μαζική συγκέντρωση στο Λονδίνο με αίτημα ” συλλάβετε τον Μπορις Τζόνσον” από σήμερα αποσύρονται όλα τα μέτρα για covid. ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΙ…

ΔΙΕΘΝΗ. – 19 Ιούλ 2021 – 21:08

… ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!! ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ..

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΙ ΑΚΤΑΔΙΩΚΤΟ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ..

(Philippe Ségur, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου: οι υγειονομικές αρχές ενέκριναν ένα εμβολιακό πειραματισμό μεγάλης κλίμακας άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ιατρικής!)

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ PFIZER.

ΟΙ PFIZER-OΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Μαζική συγκέντρωση στο Λονδίνο μπροστά στο κοινοβούλιο με αίτημα ” συλλάβετε τον Μπορις Τζόνσον” για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συνθήματα κατά των εμβoλίων.Οι Άγγλοι είναι στο δρόμο διαδηλώνουν παρ΄ότι από σήμερα δεν ισχύει κανέναν μέτρο περιοριστικό και ούτε έχει επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός σε καμιά επαγγελματική ομάδα ( εξαίρεση το προσωπικό γηροκομείων αλλά πρέπει να ψηφιστεί από Βουλή) την ώρα που στην Ελλάδα προαναγγέλουν ότι θ΄απολύσουν εκπαιδευτικούς και θα προσλάβουν πειραματόζωα της Pfizer!!!
Οι άνθρωποι βγήκαν ξανά στους δρόμους του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν εναντίον των μέτρων του κοροναϊού – παρόλο που από σήμερα αποσύρθηκαν όλα τα μέτρα. Ο κόσμος δεν τους εμπιστεύεται και θέλει κι άλλες νίκες για να διασφαλίσει τα αυτονόητα κεκτημένα που διακυβεύονται. Γίνεται λόγοις για 3.000 άτομα που συγκεντρώθηκαν για να δείξουν στο καθεστώς ότι ο λαός είναι εδώ και δεν θα ησυχάσει παρ΄ότι μάζεψαν άρον άρον τα μέτρα αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα..

Η Γαλλία είχε χθες 21 νεκρούς σε 70.000.000 κι επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς και pass sanitaire για το οποίο οι Γάλλοι κατηγορούν τον Έλληνα Πρωθυπουργό ως εμπνευστή του και πρωτεργάτη.. O μη κάτοχος του μπορεί να πάει μόνο στο σούπερ μάρκετ ακόμη.

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια του μεσημεριού.

Μπουκάλια ρίχτηκαν σε αστυνομικούς που συγκρούστηκαν με ακτιβιστές στο Λονδίνο.

Κρατούσαν πινακίδες που δηλώνουν δηλώσεις όπως «άφησε το DNA μας μόνο», «η ενότητα είναι ελευθερία» και «δεν είναι πανδημία, είναι ένα τεστ IQ».

Άλλοι άνθρωποι δήλωσαν ότι διαμαρτύρονταν για τα πρόστιμα του κορωναϊού και τις δικαστικές εντολές που εξέδωσαν στην πορεία της πανδημίας.

Σχεδόν όλοι οι περιορισμοί του ιού coronavirus, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης και της μάσκας, καταργούνται στην Αγγλία από σήμερα .Ημέρα Ελευθερίας: Όλοι οι περιορισμοί Covid καταργούνται στην Αγγλία, στο Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πλήθος φώναξε «ντροπή για την αστυνομία» και «συλλάβετε τον Μπόρις Τζόνσον» καθώς έφθασαν στις πύλες του παλατιού του Γουέστμινστερ από την πλατεία του Κοινοβουλίου.

 

 

 

 

ΥΓ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.