Ψυχίατρος Ευαγγελάτος Γεώργιος: <<Εγώ παρρησία ελάλησα τω κόσμω>>.(Ιωάννη 17, στ.20)

Τόσο καιρό μιλάω με βιβλιογραφικές αναφορές και ιατρικά άρθρα από την ταπεινή ετούτη ιστοσελίδα συχνά αναρτώντας ιατρικά άρθρα στα αγγλικά απευθείας, από τα πιο επίσημα περιοδικά όπως το British Medical Journal, τo Nature, το ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles, το Am J Biomed Sci Res, το Science κ.ά. και ο ιατρικός Σύλλογος (δηλαδή το προεδρείο) δεν ενοχλήθηκε, δεν αντέδρασε, ούτε σχολίασε κάποιες από τις αναρτήσεις μου. Προφανώς γιατί αφορούσε έναν πολύ μικρό αριθμό αναγνωστών όπως συμβαίνει με κάποιες επαρχιώτικες ιστοσελίδες μικρού βεληνεκούς.

Προχτές όμως, όταν μίλησα μπροστά σε πλήθος αγωνιούντων εργαζομένων, πολλών ιατρών και νοσηλευτών του Αγίου Ανδρέα και του Νοσοκομείου του Ρίου ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ, ανδρών της ΕΜΑΚ  και πολλών γονέων, καθηγητών και δασκάλων οι οποίοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της απόλυσης αν δεν δεχθούν να εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι ίδιοι και τα παιδιά τους, ενοχλήθηκε και επειδή είμαι συνταξιούχος (περιφρονητικό αυτό σαν ιδιότητα) και δεν μπορεί να με καλέσει στο πειθαρχικό για απολογία, η κα Μαστοράκου επικαλείται τον εισαγγελέα να αναλάβει αυτό το λαοσωτήριο καθήκον για να αναγκαστώ να σιωπήσω όπως ακριβώς συμβαίνει με τον καθηγητή Δημήτρη Κούβελα, τον χειρουργό Δημήτρη Αντωνίου, τον Γιάννη Ιωαννίδη από το Stanford Uni, τον Dr. Μιχάλη Σπύρου, και πλήθος άλλων. Πότε αυτοί φιλοξενήθηκαν στα μεγάλα κανάλια;  Ποτέ ή σπάνια,

Να μην αναφέρω τα ier;a τέρατα της επιστήμης όπως τον Mike Yeadon,  τον Wolfgang Wodard, τον Luc Montagnier, τον Sucharit Bhakdi, τον Dr. Vernon Coleman, την καθηγήτρια στο Δουβλίνο Dolores Cahil, τον Dr. Andrew Kaufman, τους Βέλγους και Ιάπωνες ιατρούς που όχι μόνο υποστηρίζουν ότι τα mRna  εμβόλια δεν υπάρχει εγγύηση ότι είναι πραγματικά αποτελεσματικά, αλλά το εμβόλιο πυροδοτεί και ενισχύει τον ιό, προκαλεί μεταλλάξεις και οι εμβολιασθέντες μπορεί να γίνουν μεταδότες μεταλλαγμένου Covid-19 στους ανεμβολίαστους, και κάποιοι εξ αυτών, όπως ο Νομπελίστας Luc Montagnier υποστηρίζουν πως <<όσοι εμβολιάστηκαν δεν θα επιζήσουν>>.  Να αναφέρω εδώ την αναφορά του CDC (Center of Control Disease) με τον τίτλο Prepairdness for jombies προειδοποιεί ότι πολλοί εκ των εμβολιαζομένων θα μετατραπούν σε Ζομπυ (απίστευτο!)

Κατά τα άλλα εγώ μιλάω για σημεία και τέρατα!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Πάτρα: Ο συνταξιούχος ψυχίατρος μίλησε για “τέρατα” χθες στην πλατεία- Η αντίδραση της Άννας Μαστοράκου – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ο συνταξιούχος ψυχίατρος μίλησε γ...

Έκανε λόγο για επέμβαση σε ζωντανή μητέρα για να πάρουν το έμβρυο, για εμβολιασμένους που είναι στις ΜΕΘ και για γυναίκα που αποπροσανατολίστηκε μετά το εμβόλιο και δεν ήξερε που πάει

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα είπε στην ομιλία του κατά την συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών χθες, Τετάρτη στην πλ. Γεωργίου, ο συνταξιούχος ψυχίατρος Γιώργος Ευαγγελάτος. Ο κ. Ευαγγελάτος, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Μου το είπε ιερέας και ψυχίατρος, και επιστήμονας με ντοκτορά στη βιοηθική. Να βλέπεις να είναι ζωντανή μητέρα, να κάνουν επέμβαση στη μήτρα της, να ανοίξουν τη μήτρα της, να βγάλουν από εκεί το έμβρυο ζωντανό… Αυτό είναι ανατριχιαστικό. Και ρώτησα τι γίνεται με αυτή τη μητέρα; Αυτή μου λένε είναι διαγραμμένη. Δηλαδή πέθανε; Δεν ξέρω. Μακάρι να μπορούμε να τα αποδείξουμε αυτά. Υφίσταται έλεγχος της προσωπικότητας μέσα από το εμβόλιο; Θα σας πως εγώ μια περίπτωση. Απέξω από το ψυχιατρείο ενός συναδέλφου υπήρχε μια κυρία η οποία πήγε για να την δει ο ψυχίατρος. Περίμενε λοιπόν ο γιατρός να πάει η γυναίκα. Περίμενε μια δυο ώρες, μετά από πέντε ώρες την είδε να διασχίζει το δρόμο, ήρθε στην πολυκατοικία που ήταν ο ψυχίατρος και άρχισε να χτυπάει όλα ανεξαιρέτως τα κουδούνια. Τι νομίζετε είχε γίνει; Είχε κάνει το εμβόλιο και είχε αποπροσανατολιστεί και βρισκόταν σε απόλυτη σύγχυση και δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει και να διασχίσει το δρόμο”.

Σε άλλη στιγμή της ομιλίας του, είπε: “Ένας γιατρός είπε αν θέλετε να τεκνοποιήσετε και είστε νέα ζευγάρια δεν πρέπει να κάνετε το εμβόλιο. Ποια είναι η αλήθεια; Απάντησαν. Δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε για την τεκνοποίηση ούτε από τον εμβολιασμό. Ο Δημήτρης Αντωνίου ο χειρουργός που έχει μεγάλη γνώση ανοσιοβιολογίας λέει ότι ασφαλώς και μπαίνει μέσα στα γεννητικά κύτταρα και του άντρα και της γυναίκας. Έχω και το βιβλίο του. Τι να σας πω περισσότερο; Μπορώ να το αποδείξω αυτό εγώ; Απλά αναφέρω επιστημονικές αναφορές οι οποίες είναι άφθονες. Θα έχουμε τερατογενέσεις. Το έχουμε πει ήδη στη δεύτερη συνάντηση που κάναμε.”

Τέλος, σχετικά με όσους νοσούν και νοσηλεύονται, ο κ. Ευαγγελάτος είπε: “Λένε ότι μέχρι σήμερα όσοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Απόλυτο λάθος. Είναι ψέμα αυτό. Αυτή τη στιγμή υπερτερούν οι εμβολιασμένοι μέσα στα νοσοκομεία, που βρίσκονται στις ΜΕΘ. Ακούστε και αυτό. Είναι πολύ σπουδαίο. Το εμβόλιο περιέχει εμβρυικά κύτταρα και όταν δέχεσαι το εμβόλιο είναι σαν να σκοτώνεις το έμβρυο για να ζήσεις εσύ. Θα πρέπει να διευκρινιστεί αυτό. Απαντούν στην επιστολή του ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ οι αρχιερείς της ΔΙΣ, ότι κανένα εμβόλιο στη χώρα μας δεν περιέχει εμβρυικά κύτταρα. Είναι λάθος αυτό”.

Τέλος, κατά την ομιλία του, είπε επίσης: “Επειδή είχαμε έναν θάνατο(από ένα φάρμακο παλιά (το Ospolot ήταν νομίζω) , αμέσως καταργήθηκε το φάρμακο. Δεν καταργήθηκε κάτι άλλο. Ο βαθμός κινδύνου δεν πρέπει να υπερβαίνει εκείνον που καθορίζεται από την ανθρωπιστική σημασία του προβλήματος, π.χ. της πανδημίας που δεν είναι πανδημία αλλά είναι επιδημία με θνητότητα 0,03%.”[1]

Η αντίδραση της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μαστοράκου

Το thebest επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κ. Άννα Μαστοράκου, προκειμένου να σχολιάσει τα λεγόμενα του συνταξιούχου γιατρού και πρώην μέλους του Ιατρικού Συλλόγου. Η κ. Μαστοράκου ήταν σαφής πως “τα όσα αναφέρθηκαν χθες στην πλατεία δεν έχουν καμία σχέση με την Ιατρική επιστήμη”.

Σχολιάζοντας το γεγονός πως ο ομιλητής είναι γιατρός, μας απάντησε πως “θα έπρεπε να έχει μελετήσει τα δεδομένα προτού σχηματίσει γνώμη και μιλήσει δημόσια εκφράζοντας τέτοια πράγματα, θα έπρεπε να συναισθάνεται την ευθύνη του καθώς η Ιατρική είναι λειτούργημα και παραμένει τέτοιο ακόμα και μετά τη σύνταξη“.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο ποινικής διαδικασίας εναντίον του κ. Ευαγγελάτου μας επεσήμανε πως είναι στην ευχέρεια των Εισαγγελικών Αρχών, όπως για κάθε πολίτη και πως ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έχει κάποια αρμοδιότητα επ΄ αυτού, καθώς ο εν λόγω κύριος είναι συνταξιούχος.

[1] Φυσικά το The Best δεν ανέφερε όσα δεν το συνέφεραν. Τα λάθη και τις παραλείψεις που έκανε ο Δεσπότης Λαυρεωτικής και Μεσογαίας επηρεασμένος από τον ψάλτη σύμβουλό του, στην Επιστολή της Εκκλησίας ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, και πολλά άλλα που είπα, όπως ότι βλέπουμε με αγάπη και συμπάθεια τους αδελφούς μας που εμβολιάστηκαν και κάνω έκκληση προς τους συναδέλφους της ΕΙΝΑΠ να τους προστατεύσουμε και να τους βοηθήσουμε στις τυχόν παρενέργειες που θα παρουσιαστούν από τα εμβόλια. Ότι δρούμε όλοι μαζί, μια ψυχή, εμβολιασμένοι και μη εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού μερίδων του λαού, που η κυβέρνηση τους κομματιάζει με τη μέθοδο του σαλαμιού ώστε  να είναι κάθε ομάδα αδύναμη να αντιδράσει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αντίθετα εμείς θέλουμε να διαφωτίσουμε τον λαό και να τον ενώσουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.