Οι φωτιές στο Μάτι ήταν οργανωμένο σχέδιο της Cia και του Αλέκσυ Μακεντόνσκυ-Τσιπρέσκου για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό. Εσείς πάντως συνεχίστε να ψηφίζετε τα κόμματα φονιάδες, τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Και τώρα τρέξτε να εμβολιαστείτε πριν λήξουν τα εμβόλια τους. Σώστε τις άθλιες ζωούλες σας. Αμ δε!

23/7/21

Οι φωτιές ήταν οργανωμένο σχέδιο της Cia και του Αλέκσυ Μακεντόνσκυ-Τσιπρέσκου για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό

 

Η κλασσική θεωρία για την διαλεύκανση των εγκλημάτων μας διδάσκει να αναζητούμε αυτόν που επωφελείται από το έγκλημα.

 Ο πολιτικά ωφελημένος από τον εμπρησμό της Πεντέλης και την μεθοδευμένη δολοφονία 102 αθώων συμπολιτών ήταν ο Τσιπρέσκου που υπέγραψε την προδοτική Συμφωνία στους Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας για την αναγνώριση από την Ελλάδα της ύπαρξης «μακεδονικού λαού, μακεδονικού έθνους μακεδονικής γλώσσας, και μακεδονικής μειονότητας στη Ελλάδα». Η ΣΝΟΦ 69 χρόνια μετά τη ΝΙΚΗ στο Βίτσι και το Γράμμο θριάμβευσε. 

Ο Τσιπρέσκου, και η Cia έβαλαν την φωτιά για να ξεχαστεί η προδοτική συμφωνία των Ψαράδων της Μικρής Πρέσπας.

Η ΕΛΑΣ έκλεισε τους δρόμους για να μην διαφύγουν οι κάτοικοι και να καούν ζωντανοί.

Μετά την ανθρωποθυσία στο Μάτι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ακυρώθηκαν παντού και δεν υπήρξαν άλλα. Το αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο το είπε στο πανό της Τούμπας «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα. Πουλήσατε τη Μακεδονία». 

Έκαψαν ζωντανούς 102 για να καλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο εμπρησμός της Πεντέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Cia ήταν απλός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός και οι 102 ήταν παράπλευρη απώλεια της Συμφωνίας των Ψαράδων Μικρής Πρέσπας.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Τσιπρέφσκι , μετέθεσε το ζήτημα των ευθυνών, στο διαχρονικό πρόβλημα των αυθαιρέτων, στην καταπάτησης του αιγιαλού, στα «δεξιά συμφέροντα» με τα οποία θα συγκρουστεί η «αριστερά» και στην «ασύμμετρη απειλή», δηλαδή, «στον ρωσικό δάκτυλο», τον οποίο αναζητεί μαζί με την Cia.

Οι 102, δεν κάηκαν επειδή υπάρχουν αυθαίρετα, ούτε επειδή έπιασε φωτιά η Πεντέλη, ούτε επειδή φύσαγε πολύ. Τα αυθαίρετα στο Μάτι υπήρχαν 40 χρόνια, και η Πεντέλη έχει καεί από τους οικοπεδοφάγους πολλές φορές και πάντα με δυνατούς ανέμους.

Αυτό που έγινε για πρώτη φορά, είναι ότι η φωτιά πέρασε την αντιπυρική ζώνη, της Λεωφόρου Μαραθώνος και πήγε προς τη Θάλασσα, με ευθύνη εκείνων που συντόνιζαν τη μάχη με τη ψωτιά. 

Με εντολή Άνωθεν Συριζαίου κάηκε ο κόσμος στο Μάτι

Αργύρης Μπακαλώνης ο φονιάς 192 ψυχών

Ο εικονιζόμενος παρασημάτος διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής Αργύρης Μπακαλώνης, έλαβε εντολή «άνωθεν», και διέταξε το κλείσιμο της Λεωφόρου Μαραθώνος σε δυο διασταυρώσεις. Αυτός ο άνωθεν ιεραρχικά, που του έδωσε την εντολή ήταν η «σκοτεινή δύναμη». Αυτός που την εκτέλεσε, πήρε πάνω του 102   ψυχές.

 Σπύρος Χατζάρας

Για την επιχείρηση στο ΜΑΤΙ διαβάστε εδώ  https://attikanea.info/%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%87%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1/?swcfpc=1

και Εδώ  

https://iskra.gr/%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-105-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9/

ΠΗΓΗ:http://deltio11.blogspot.com/2021/07/cia.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.