ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΟΥ

ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Εισερχόμενα

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

25 Ιουλ 2021, 3:27 μ.μ. (πριν από 18 ώρες)
προς κρυφή κοιν.: εγώ
Σ’ αυτό τι βίντεο θα δείτε πως ξεκίνησαν τα επεισόδια. Όταν η διαδήλωση είχε σχεδόν τελειώσει και ο κόσμος έπρεπε να αποχωρήσει… αλλά δεν αποχωρούσε… βρήκαν ευκαιρία και εμφανίστηκαν τα μπαχαλάκια με τις κουκούλες, για να αναλάβουν δράση.
Κάποιοι διαδηλωτές όμως που τους είδαν και τους μιλούσαν απλώς χωρίς να κάνουν κάποια κίνηση για να τα πιάσουν, γιατί δεν υπήρχε περιφρούρηση.
Κι αυτά αδιαφορώντας για τις φωνές των διαδηλωτών, μέσα στα μάτια τους άρχισαν να πετάνε πέτρες προς το κλειστό γκαράζ της Βουλής. Που βρέθηκαν οι πέτρες ξαφνικά μέσα στον δρόμο; Αυτό όμως ήταν το σύνθημα για να ετοιμαστούν οι μισθοφόροι ματατζήδες για την επίθεση.
Πράγματι μετά από πέντε λεπτά ένας άντρας αδύνατος με πολιτικά και άσπρο μπλουζάκι μπήκε στη μέση του δρόμου στην Αμαλίας και γυρνώντας προς τα ΜΑΤ σήκωσε το χέρι του και τους έκανε νόημα να αρχίσουν να ρίχνουν… αμέσως η πλατεία πλημμύρισε νερό ενώ συγχρόνως έπεφταν και τα καπνογόνα… φυσικά ο κόσμος άρχισε να τρέχει έντρομος και οι μόνοι που έμειναν ήταν οι νεολαίοι μας και τα μπαχαλάκια, τα οποία άρχισαν κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ συνεχίζοντας το θέατρο για τα μάτια του κόσμου.
Λες και δεν ξέρουμε πως όλα ήταν συμφωνημένα, για να διαλύσουν την συγκέντρωση… αυτά προς γνώση και συμμόρφωση για τις επόμενες διαδηλώσεις. Χωρίς περιφρούρηση ποτέ δεν καταλήγει ειρηνικά μια διαδήλωση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.