Εφόσον οι γιατροί εξακολουθούν να είναι προσδεδεμένοι στα μνημονιακά κόμματα, διχασμένοι και ατομοκετρικοί καλά να πάθουν!

Οι δικηγόροι τουλάχιστον έκαναν μια απεργία διαρκείας!

Οι γιατροί, πως διαμαρτύρονται στην πιο άθλια εκμετάλλευση που τους κάνει η κυβέρνηση των εθνικών μειοδοτών;

Τίποτα, έχουν χάσει κάθε ίχνος προσωπικής αξιοπρέπειας και εκλιπαρούν μέσα από κομματικές διασυνδέσεις, αφού έφτασαν να δεχτούν σαν αμοιβή τα 10 ευρώ ανά επίσκεψη στον ΕΟΠΥΥ, να πάρουν τα χρωστούμενα ληξιπρόθεσμα.

Φτάσαμε εμείς οι γιατροί να έχουμε ανάγκη ΧΑΝΑΧ βραδείας αποδέσμευσης

Φτάσαμε εμείς οι γιατροί να έχουμε ανάγκη ΧΑΝΑΧ βραδείας αποδέσμευσης

Καϋμένοι ιδιώτες, εσείς που δεν είσαστε νοσοκομειακοί υπάλληλοι να παίρνετε έναν μισθό ίσα-ίσα για να ζείτε και ενταχθήκατε στον ΕΟΠΥΥ για να προσφέρετε τι; Τη ζωή σας, τον χρόνο σας, άρα τη ζωή σας, για 10 ευρώ; Δεν ντρέπεστε; Δεν έχετε καν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια: Σκυφτοκεφαλάκηδες, πάντα δεμένοι στο άρμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ που μας προέκυψε από απελπισία να δοκιμάσουμε κάτι νέο αφού ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΨΕΥΤΕΣ!

Φάτε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν τώρα.

Βέβαια ευτυχώς υπάρχουν αξιοπρεπείς συνάδελφοι που πασχίζουν, που αγωνίζονται αλλά μάταια. Αποτελούν την μειοψηφία. Οι πιο πολλοί ακολουθούν αυτό που κάνει και η μεγάλη, αδιαμόρφωτη, ασύνειδη μάζα του ελληνικού λαού. Παραμένουν κολλημένοι στο ευρώ και στην Ε.Ε. πιστεύουν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν κάποια στιγμή και θα επανέρθουμε στις καλές παλιές ημέρες.

Παιδιά συνέρθετε, μπείτε στην πραγματικότητα και ξεχάστε τα όνειρα. Πάντα σας δούλευαν τα κόμματα από τότε που είμασταν φοιτητές. Είτε σαν ΕΡΕ, είτε σαν ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, είτε σαν ΚΚΕ και αργότερα μετά την χούντα με τα ίδια αλλιώς σας ενέπαιζαν. Εσείς βέβαια τα κονομάγατε και δεν μιλούσατε για την άθλια παρακμιακή πορεία που έπαιρνε ο τόπος. Δεν σας παίρναγε από το μυαλό, ότι κάποια μέρα θα ερχόταν και η δικιά μας η σειρά.

Αναξιοπρεπείς και ψοφοδεείς να ζητιανεύουμε να μας δώσουν έστω και κουρεμένα τα ληξιπρόθεσμα, τα δεδουλευμένα που μας τα αρνούνται τα καθυστερούν και όταν τα πάρουμε θα είναι πολύ λιγότερα από ό,τι τους εκλιπαρούσαμε. Και πληρώνοντας και τους δικηγόρους από πάνω, αφού φυσικά έχουμε πληρώσει και τους φόρους αφού όλα τα χρήματα που ακόμη δεν τα είδαμε, τα συμπεριλάβαμε στην φορολογική μας δήλωση αναγκασμένοι εκ του νόμου.    

Τέλεια σχέση ηττοπαθούς θύματος υπαλλήλου-εργάτη, προς σαδιστή-αφέντη, ενός κράτους που ό,τι θέλει κάνει.

Διαφωνείτε; Ακούστε τι αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας σε δελτίο τύπου, ένα από τα πολλά επαναλμβανόμενα που στέλνει για να διατηρεί την ελπίδα σε μια τάξη που αποδεκατίζεται από την μετανάστευση των νεαρών γιατρών στο εξωτερικό, την έξοδο σε σύνταξη των παλαιών, το θάνατο και τις αρρώστιες.

Γιατί κακά τα ψέματα όπως και στο δημογραφικό, όπως και στην ελπίδα για μελλοντική(!) οικονομική ανάπτυξη, όλοι οι γιατροί αναγνωρίζουμε ότι  σε λίγο θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αντικατάστασης των παλιών με τους νέους που έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους.

Διαβάστε το δελτίο τύπου τα λέει όλα:

Δελτίο τύπου: Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών στηρίζει την επίσχεση των ιατρών του ΕΟΠΥΥ και απαιτεί την άμεση απόδοση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στους ιατρούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Πρωτ.: 8500/1-8-2016

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, στηρίζει την επίσχεση των ιατρών του ΕΟΠΥΥ, εκφράζοντας θεσμικά, τη δίκαιη αγανάκτηση των μελών του για τη μεγαλύτερη στάση πληρωμών που έχει καταγραφεί ποτέ στα χρονικά, από την έναρξη λειτουργίας του Οργανισμού το 2012.

Οι ιατροί του ιδιωτικού τομέα βρίσκονται υπό καθεστώς ομηρίας, σε ένα πλαίσιο καθημερινής στοχευμένης απαξίωσης της λειτουργίας των ιατρείων τους.

Από την κατανομή των 300 εκατ που δόθηκαν στον ΕΟΠΥΥ έναντι ληξιπρόθεσμων οφειλών, χορηγούνται 270 εκατ για κάλυψη φαρμακευτικής δαπάνης ενώ το πενιχρότατο ποσό των 29 εκατ ευρώ προορίζεται για ιατρούς και λοιπούς παρόχους της ΠΦΥ (στοιχεία 4ης / 5ης τροποποίησης προϋπολογισμού ΕΟΠΥΥ), εντείνοντας βάναυσα την οικονομική αδυναμία τους.

Εάν η πολιτική ηγεσία και η διοίκηση του Οργανισμού ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη και την παροχή υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους, πρέπει να προβεί σε επίσπευση του χρονοδιαγράμματος πληρωμών των τρεχουσών και ληξιπρόθεσμων οφειλών, που να ικανοποιεί την εύρυθμη λειτουργία των υπαρχόντων ιδιωτικών «ιατρείων της γειτονιάς», τα οποία συμμετέχουν στο δημόσιο υγειονομικό χάρτη της χώρας.
 

Η Πρόεδρος            Ο Αντιπρόεδρος            Ο Γραμματέας

 

 Άννα Μαστοράκου   Γεώργιος Σκρουμπής     Γεώργιος Πατριαρχέας

Και εξακολουθούμε να μιλάμε για ιατρική, περίθαλψη και υγειονομική φροντίδα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και φέτος οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τις 150.000 και υπερισχύουν κατά 32.000 των γεννήσεων. Τέτοιο θανατικό μόνο επί κατοχής είχε να συμβεί. 

Είμαστε ένα Έθνος που πεθαίνει και αρνείται να το δεχθεί.Αρνείται να δει τα μούτρα του στο καθρέπτη.

Εξακολουθεί με ένα δημόσιο χρέος 350 δις, που δεν αποπληρώνεται ούτε  σε τρεις γενιές, να μην αλλάζει γνώμη και μυαλά, αλλά αμετανόητο,

Αμετανόητοι και ισχυρογνώμονες στραβά το δρόμο πήραμε στραβά τον δρόμο πάμε!

Αμετανόητοι και ισχυρογνώμονες στραβά το δρόμο πήραμε, στραβά τον δρόμο πάμε! Άξιοι της λαθεμένης βούλησής μας και της ανικανότητας να στοχασθούμε.

χωρίς ίχνος ταπείνωσης, χωρίς διάθεση αλλαγής σταθερά και ακλόνητα, διχασμένο και  παράφρον, με τον καθένα εγωιστικά απομονωμένο στο καβούκι του, βαδίζει προς την αυτοκαταστροφή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.