Εμβολιασμένων θάνατοι, μαρτύριο χωρίς τέλος!

24/7/21

 

Πέθαναν ξαφνικά από καρδιά, τρείς εμβολιασμένοι γιατροί . Ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουλίου. Ο παθολόγος Δημήτρης Πέϊος από την Κρήτη στις 16 Ιουλίου και ο παθολόγος Διονύσης Κρέμης από το Ηράκλειο στις 12 Ιουλίου.

 

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ανακοίνωσε ότι προκαλεί προβληματισμό η ξαφνική απώλεια τριών γιατρών μέσα σε 10 μέρες και εξήγησε ότι ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι η αιφνίδια και απρόβλεπτη διακοπή της καρδιακής και ταυτόχρονα της αναπνευστικής λειτουργίας.

 Στα ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο των εμβολιασμένων γιατρών η προφανής απάντηση είναι το κακό μάτι και το γεγονός ότι σαν επιστήμονες δεν πίστευαν δυστυχώς στο μάτι και δεν φορούσαν φυλακτό .

Έκαναν εμβόλιο αλλά δεν είχαν αντισώματα για το μάτιασμα, Τους έφαγε το μάτι των ανεμβολίαστων που τους ζήλευσαν γιατί εκείνοι ήσαν ασφαλείς και είχαν πράσινο πιστοποιητικό και έμπαιναν  και στο γήπεδο.

ΠΗΓΗ:https://deltio11.blogspot.com/2021/07/23-16-12.html?fbclid=IwAR2T-EEIMMotDcxOkTNOF7g7C3wxCp7WLsqvZiGYTJr65RmToDmm5LkH5M8

Σ.γ.: Πέρα από τα μακάβρια αστεία του Σπύρου Χατζάρα πάντως στέλνουμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών γιατρών και ζητούμε από τις οικογένειές τους να βγουν μπροστά και να ξυπνήσουν όσους Έλληνες κοιμούνται και αφήνονται στο εγκεφαλοπλύσιμο των ΜΜΕ πρωτοστατώντας στο κίνημα ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ τεσσάρων Εταιρειών που μονοπωλούν έναντι εκατομμυρίων και επιβάλλουν με το έτσι θέλω τα εγκληματικά σκευάσματά τους σε όλο τον πλανήτη ενώ ήδη παρασκευάζονται από μικρές όχι παντοδύναμες εταιρείες σαν τις BIG PHARMA, eμβόλια από αδρανοποιημένο COVID-19 και αδρανοποιημένη πρωτείνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.