ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕΡΟΣ 1ο

Όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί ως οι νόμιμοι θεματοφύλακες του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης οφείλουν να δράσουν άμεσα και να προστατεύσουν τον Ελληνικό λαό από μια πρωτοφανή και άκρως επισφαλή πειραματική διαδικασία μεγάλης εμβέλειας που συντελείται εις βάρος του, μέσω των ιατρικών μέτρων του κορωνοϊού που έχουν κορυφωθεί στους λεγόμενους μη υποχρεωτικούς, αλλά στην πραγματικότητα σαφώς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με την χρήση των νέων προϊόντων γενετικής μηχανικής όπου ανήκουν τα νέα φαρμακευτικά προϊόντα που αποκαλούνται εμβόλια.

Το ότι ο ελληνικός λαός είναι στόχος αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι λαθραίοι μετανάστες δεν υπόκεινται στα μέτρα αυτά της πανδημίας με το πρόσχημα ότι είναι κυρίως νέοι και επομένως δεν νοσούν από τον κορωνοϊό, ενώ αντίθετα οι Έλληνες νέοι οδηγούνται ως πρόβατα επί σφαγή ακόμη και με κίνητρο την πληρωμή.

Πολύ φοβάμαι πως δεν θα βρεθεί κανείς εισαγγελέας να αναλάβει την ευθύνη να φέρει με συνοπτικές διαδικασίες ένα τέτοιο πόρισμα στις δικαστικές αίθουσες.

Μήπως γιατί οι ελάχιστοι ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ δικαστές και εισαγγελείς, τρομοκρατούνται και απειλούνται να μην τολμήσουν να δράσουν;

Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ήταν σαφέστατος στις συνεντεύξεις του, πως Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Κι εγώ, θα συμπληρώσω:

1. Πως η δικτατορία στην Ελλάδα, υφίσταται από τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ , για να μην πω και πριν, όταν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, 

2. Πως τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, γράφουν σαφέστατα, πως ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ… τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους… και

3. Πως ακόμα και να γίνουν καταγγελίες στις κατά τόπους εισαγγελίες, έχει δοθεί ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ.

ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.