ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Μέρος 2ο

Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ

(Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης)

(Σύσταση με στοιχεία 1/23-4-2021, Πρωτοδικείο Ξάνθης)

Επιστημονικό πόρισμα επιστημονικής επιτροπής αποτελούμενης από:

Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, Πανεπιστήμιο Πατρών

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, καθηγητής Ιατρικής Σχολής, πανεπιστήμιο Κύπρου

Σάκης Καλογερίδης, Μοριακός Βιολόγος ερευνητής στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο

Παναγιώτης Παπαγιαννάκης Κλινικός Γιατρός, Γαστρεντολόγος Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Αλέξανδρος Βασσαράς, Δρ Ανοσολογίας, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Γιώργος Παύλος, καθηγητής Φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘ

 

ΟΧΙ ΣΤΟΥ Ρockfeller ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ

Τα επιστημονικά δεδομένα που ακολουθούν δείχνουν αναμφισβήτητα πως οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, πέραν του ότι είναι αντισυνταγματικοί και αντιβαίνουν προς κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, αποτελούν ανήθικη επιχείρηση από την ίδια την ελληνική πολιτεία εναντίον των πολιτών της.

Τα επιστημονικά ευρήματα που ακολουθούν δείχνουν την ανάγκη άμεσης παρέμβασης της δικαιοσύνης και άμεσο τερματισμό του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος κατά του ελληνικού λαού.

Η ΕΛΔΔΙΕΣ εκπροσωπώντας πολλές δεκάδες χιλιάδων Ελλήνων πολιτών ζήτησε από επιστήμονες να επεξεργαστούν επιστημονικά πορίσματα προκειμένου να στηρίξει με αυτά εξώδικη αναφορά.

Όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί ως οι νόμιμοι θεματοφύλακες του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης οφείλουν να δράσουν άμεσα και να προστατεύσουν τον Ελληνικό λαό από μια πρωτοφανή και άκρως επισφαλή πειραματική διαδικασία μεγάλης εμβέλειας που συντελείται εις βάρος του, μέσω των ιατρικών μέτρων του κορωνοϊού που έχουν κορυφωθεί στους λεγόμενους μη υποχρεωτικούς, αλλά στην πραγματικότητα σαφώς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με την χρήση των νέων προϊόντων γενετικής μηχανικής όπου ανήκουν τα νέα φαρμακευτικά προϊόντα που αποκαλούνται εμβόλια.

Για να διευκολύνουμε το εισαγγελικό αυτό έργο παραθέτουμε αδιάσειστα στοιχεία περί της χρήσης αυτής της νέα επιστημονικής προσέγγισης, η οποία έχει μέχρις στιγμής στοιχίσει χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα και σαφώς προβλέπεται να στοιχίσει πολλαπλάσιους θανάτους εάν δε διακοπεί και αναχαιτιστεί άμεσα.

Το ότι ο ελληνικός λαός είναι στόχος αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι λαθραίοι μετανάστες δεν υπόκεινται στα μέτρα αυτά της πανδημίας με το πρόσχημα ότι είναι κυρίως νέοι και επομένως δεν νοσούν από τον κορωνοϊό, ενώ αντίθετα οι Έλληνες νέοι οδηγούνται ως πρόβατα επι σφαγή ακόμη και με κίνητρο την πληρωμή.

Δηλαδή, η ελληνική πολιτεία κοστολογεί την ζωή των Ελλήνων νέων στα 150 ευρώ όπως δείχνει η πρόσφατη δήλωση, πως κάθε νέος που εμβολιάζεται θα «αμείβεται» ή ανταμείβεται με 150 ευρώ.

Θεωρούμε ως Έλληνες επιστήμονες χρέος της αμερόληπτης δικαιοσύνης να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από έναν επιβαλλόμενο επιστημονικά μη επαρκώς εφιάλτη.

Για αυτό υποβάλλουμε θερμή παράκληση προς κάθε αμερόληπτο και έντιμο Έλληνα δικαστή και εισαγγελέα να δράσει σύμφωνα με τον όρκο του να υπηρετεί τον Ελληνικό λαό και την Δικαιοσύνη και να λάβει σοβαρά υπόψη του όλα όσα ακολούθως καταγγέλλονται και τεκμηριώνονται από διεθνούς κύρους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Το επιστημονικό πλαίσιο που δεν τηρείται

Είναι σαφές σε κάθε σκεπτόμενο επιστήμονα ή απλό πολίτη, πως τον τελευταίο χρόνο έχουμε συνεχή παραβίαση από την ελληνική πολιτεία κάθε έννοιας επιστημονικότητας, δημοκρατικότητας και συνταγματικότητας.

Είναι μέγα σκάνδαλο τόσο η λογοκρισία των επιστημόνων αλλά και η μη τήρηση στοιχειωδών κανόνων εξασφάλισης της δημόσιας υγείας.

  1. Όταν δίδεται σε χρήση οποιοδήποτε φάρμακο ή εμβόλιο οφείλει η Ελληνική Πολιτεία μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών να γνωρίζει την αναλυτική χημική σύσταση του φαρμάκου ή εμβολίου. Από όσο γνωρίζουμε κάτι τέτοιο δεν έχει μέχρι στιγμής εφαρμοστεί στα εμβόλια του κορωνοϊού. Παράλληλα απαιτείται μια διαδικασία δειγματοληπτικού ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων, κάτι που επίσης δεν πραγματοποιείται.
  1. Επίσης επιβάλλεται να υπάρχει έγγραφη απόφαση του Ε.Ο.Φ και του Υπουργού Υγείας που θα εγκρίνει τη χρήση ενός φαρμάκου και θα βεβαιώνει την ασφάλεια για την ζωή των πολιτών από την χρήση του κάθε φαρμάκου ή εμβολίου.
  1. Η πολιτεία οφείλει να λειτουργεί αμερόληπτα έναντι επιστημονικών ομάδων που έχουν αντίθετες απόψεις για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως η Δημόσια Υγεία. Μέχρι σήμερα δυστυχώς έχει επικρατήσει η άποψη μικρής μειοψηφίας επιστημόνων κυρίως συνεργαζόμενων με τις φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν τα εν λόγω εμβόλια, ενώ σοβαρές επιστημονικές φωνές φιμώνονται και δεν εισακούγονται.
  1. Όμοια τα ΜΜΕ πρέπει να είναι αμερόληπτα και να μην ασκούν λογοκρισία στις αντίθετες επιστημονικές φωνές και να μην λειτουργούν ως διαφημιστές των  φαρμακοβιομηχανιών.
  1. Η πολιτεία κωφεύει σε αμερόληπτες επιστημονικές φωνές και με εγκληματικό τρόπο αρνείται πεισματικά να στηρίξει την δημόσια υγεία με φάρμακα εναντίον του κορωνοϊού, υποχρεώνοντας τον ελληνικό πληθυσμό σε μαζικούς εμβολιασμούς με μη ασφαλή εμβόλια.
  1. Εγκληματική επίσης είναι η στάση της πολιτείας και των δημοσίων υπηρεσιών υγείας στην άρνηση καταγραφής και ελέγχου των παρενεργειών και των θανάτων εμβολιασμένων ανθρώπων. Η φαρμακοεπαγρύπνηση δε δημοσιεύσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες όπως έχει χρέος και όπως ανακοινώνουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων χωρών.
  1. Το πλέον τραγικό είναι ότι σήμερα η θεωρία πολυπλοκότητας και μη γραμμικής δυναμικής, σύμφωνα με την οποία το φαινόμενο ευαισθησίας ως προς τις αρχικές συνθήκες που ισχύει σε κάθε μη γραμμικό και πολύπλοκο σύστημα, εμποδίζει την βίαιη εξωτερική μας επέμβαση, χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως βαθιά πειραματική τεκμηρίωση. Διότι η τεράστια πολυπλοκότητα και μη γραμμικότητα, τόσο των κυττάρων, όσο και του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και όλου του ανθρώπινου οργανισμού, μπορεί να παράγει απρόβλεπτα, θανατηφόρα και ανεπιθύμητα φαινόμενα, εάν δεν έχει υπάρξει προηγουμένως επαρκής πειραματισμός. Για τον λόγο αυτό η εφαρμογή πειραματικών εμβολίων, κατ’ ευθείαν σε ζωντανούς ανθρώπους, είναι μέγιστο έγκλημα.

Η μοριακή βιολογία μας προειδοποιεί

Σήμερα ολόκληρη η ανθρωπότητα σε όλο τον πλανήτη βρίσκεται κάτω από μια πρωτόγνωρη και ασύμμετρη απειλή που χαρακτηρίζεται ως Πανδημία COVID-19 και οφείλεται σε ένα RNA-ιο τον SARS-COV-2, η οποία όμως εξελίσσεται αντιστρόφως ανάλογα με τις πραγματικές της διαστάσεις με απρόβλεπτες επιστημονικές, κοινωνικές και ηθικές συνέπειες.

Παρατηρούμε με αγωνία και σκεπτικισμό ότι χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο όχι δικαιολογημένα επιστημονικά, μια διαφορετική εικόνα εξέλιξης του συγκεκριμένου ιού, με σκοπό μια συντονισμένη προσπάθεια κατάργησης όλου του νομικού πλαισίου, που η ίδια η ανθρωπότητα έστησε για να αποφύγει μονομερείς και ατελώς επιστημονικά τεκμηριωμένες ενέργειες, που θα είχαν σκοπό την επιβολή πειραματικών θεραπευτικών ή προληπτικών προσεγγίσεων στο ανθρώπινο είδος.

Εμείς λοιπόν, επιστήμονες πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων ως κομμάτι της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας, οι οποίοι εργαζόμαστε στην πρώτη γραμμή του τομέα της υγείας, είτε στον τομέα της έρευνας και της διάγνωσης, με την πολυετή εμπειρία μας και έχοντας πλήρη αντίληψη του βάρους και της ευθύνης που φέρει για τον καθένα η επιστημονική του ιδιότητα, εκκαλούμεθα να τοποθετηθούμε άμεσα θέτοντας συγκεκριμένα επιστημονικά ερωτήματα και διαπιστώσεις, τα οποία προκύπτουν μέσα από πραγματικές μελέτες σε όλα τα επίπεδα (μοριακό ανοσολογικό βιοχημικό και κλινικό) σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας με όλες της τις προεκτάσεις (εμβόλια, παρενέργειες, υποχρεωτικότητα κ.λ.π).

Από την αρχή που παρουσιάστηκαν τα εμβόλια κατά του SARS – CoV – 2 στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, αναπτύχθηκε μια εσφαλμένη εντύπωση ότι θα ήταν ασφαλή, καθώς οι φαρμακευτικές εταιρείες από τις εν βιασύνη μελέτες φάσης Ι και ΙΙ μας το διαβεβαίωναν.

Αυτή η εντύπωση, όσο περνούσαν οι μήνες, γιγαντώθηκε και η επιστημονική κοινότητα αρχικά εκτός από ελάχιστες φωνές έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία αυτών των εμβολίων.

Παρόλα αυτά, εκείνο που δεν έγινε αντιληπτό ήταν ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν είχαν τίποτα κοινό, όσον αφορά την τεχνολογία αλλά και την φιλοσοφία που χρησιμοποιούσαν, με τα κλασικά εμβόλια, τα οποία παρασκευάζονται, είτε από αδρανοποιημένους παθογόνους οργανισμούς ή τις τοξίνες τους, είτε από ζώντες εξασθενημένους ιούς, είτε από τμήματα παθογόνων συζευγμένα με πολυσακχαρίτες και δρουν απευθείας στον οργανισμό ως αντιγόνα, επιφέροντας την λεγόμενη τεχνητή ανοσία.

Και τα 4 εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν σήμερα σε Ευρώπη και Η.Π.Α για την πρόληψη όπως λένε της COVID19 χρησιμοποιούν τεχνολογίες είτε mRNA είτε cDNA (complementary DNA) οι οποίες πειραματικά χρησιμοποιούνται ακόμα στα πλαίσια της Βιοτεχνολογίας και της Γενετικής Μηχανικής.

Πρόκειται για τεχνολογίες οι οποίες σχεδιάστηκαν για να δοκιμαστούν σαν εμβόλια και μεταφορείς ειδικών φαρμάκων ως μοριακή στόχευση, για αντιμετώπιση διαφόρων μορφών καρκίνου, και νευρολογικών διαταραχών.

Ουδέποτε η τεχνολογία αυτή ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση λoιμωδών νοσημάτων και μάλιστα σε ανθρώπους καθώς υπήρχαν ήδη αποτυχημένες προσπάθειες σε ζώα για τον ιό τη γρίπης τον RSV και τον ΖΙΚΑ.

Στις τεχνολογίες αυτές ουσιαστικά παρεμβαίνουμε σε βασικούς κυτταρικούς μηχανισμούς αναγκάζοντας τα κύτταρα μας να γίνονται βιοαντιδραστήρες συγκεκριμένων πρωτεϊνών του ιού και οι οποίες στην συνέχεια εκκρίνονται και μεταφέρονται σε όλο το σώμα μέχρι να αντιδράσει το ανοσιακό σύστημα για την παραγωγή αντισωμάτων.

Εντούτοις οι πρωτεΐνες αυτές όπως συγκεκριμένα είναι η γλυκοπρωτείνη S (spike) συνεχίζει να είναι τοξική μετά την παραγωγή της καθώς σε αντίθεση με τα κλασσικά εμβόλια δεν είναι αδρανοποιημένη ώστε να διατηρεί μόνο την αντιγονική της δράση και όχι την λοιμογόνα και αυτό βιβλιογραφικά έχει αποδειχθεί καθώς διατηρεί την ικανότητα σύνδεσης της με τους υποδοχείς ACE2 όπως και όταν συνοδεύει τον κανονικό ιό SARS COV-2. Έτσι δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα επιστημονικά που θέλουν άμεση απάντηση, όπως για ποιο λόγο η συγκεκριμένη πρωτεΐνη δεν έχει αδρανοποιηθεί, έστω και στο επίπεδο του mRNA, πριν μεταφερθεί μέσα στον υγιή ανθρώπινο οργανισμό με το εμβόλιο, αφού είναι και είναι γνωστό έντονα τοξική;

Τι μελέτες έχουν γίνει σχετικά με την ενεργοποίηση συγκεκριμένων μονοπατιών της ενδοκυττάριας σηματοδότησης αφού βιβλιογραφικά έχει βρεθεί ότι η σύνδεση της πρωτεΐνης Spike με συγκεκριμένους υποδοχείς ενεργοποιεί μονοπάτια που έχουν σχέση με την φλεγμονή την λοίμωξη και την καρκινογένεση; Γιατί η εταιρείες δεν έχουν κάνει έλεγχους κυτταροτοξικότητας; Πού είναι οι μελέτες που δείχνουν εάν κατά την διάρκεια της μετάφρασης του mRNA δεν διαταράσσεται η σειρά και ο ρυθμός έκφρασης άλλων mRNAs τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με ογκοκατασταλτικά γονίδια στην συγκεκριμένη φάση ή με άλλες βασικές κυτταρικές λειτουργίες, καθώς όπως παραδέχθηκαν και επιστήμονες των εταιρειών παρασκευής αυτών των εμβολίων, με την τεχνολογία αυτή κατά ένα τρόπο «χακάρουμε» συγκεκριμένους μοριακούς μηχανισμούς; και πάρα πολλά άλλα ερωτήματα που σύντομα θα τεθούν ακόμα πιο αναλυτικά και δείχνουν δυστυχώς, ότι η αλόγιστη χρήση μιας τέτοιας τεχνολογίας σε ευρύ υγιή πληθυσμό, χωρίς να έχουν μελετηθεί σε βάθος όλες αυτές οι παράμετροι, θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε ανεπανόρθωτες διαταραχές και βλάβες σε βασικούς μοριακούς μηχανισμούς των οποίων οι κλινικοί φαινότυποι θα εκδηλωθούν είτε άμεσα είτε σε ένα μακρύ διάστημα 4 με 5 χρόνια ανάλογα με το γενετικό προφίλ του κάθε ανθρώπου με απίστευτες επιπτώσεις στην υγεία ενός μεγάλου μέρους του ανθρώπινου εμβολιασμένου πληθυσμού.

Προς αυτή τη κατεύθυνση φαίνεται, ότι οι μοριακές επιπλοκές για τις οποίες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι Μοριακοί Γενετιστές, αρχίζουν να επιβεβαιώνονται και σε κλινικό επίπεδο καθώς αρχικά διαπιστώθηκε ότι ενώ οι μελέτες και οι ανασκοπήσεις που αναφερόντουσαν σε παρενέργειες των εμβολίων ανέφεραν πολύ λίγα περιστατικά, στην πράξη οι Κλινικοί Γιατροί ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές περισσότερες επιπλοκές. Έτσι συγκρίνοντας τις μελέτες διαπιστώσαμε ότι αφορούσαν πολύ μικρό χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, ενώ υπήρχαν σε πολλές χώρες παραλείψεις καταχώρησης των ανεπιθύμητων επιπλοκών.

Αυτή η διαπίστωση μας γιγαντώθηκε όταν στάλθηκε το Yellow Card Consultancy στο NHS (Ιούνιος 2021) το οποίο ανέφερε ότι μέσα σε 5 μήνες εμβολιασμών, όλα τα εμβόλια ανεξαιρέτως συνδέθηκαν με 1250 Θανάτους και 825.000 σοβαρές επιπλοκές. Εύλογα λοιπόν προέκυψε το ερώτημα για ποιο λόγο κάποιες χώρες να καταχωρούν όλες τις επιπλοκές και να προστατεύουν τους πολίτες τους, ενώ αντίθετα κάποιες άλλες να απαξιούν και να προσπαθούν να συγκαλύψουν την όλη εικόνα.

Διαβάζοντας επιπλέον τις προσωρινές και κατεπείγον άδειες κυκλοφορίας των εμβολίων από τον επίσημο Eυρωπαϊκό φορέα φαρμάκων τον EMA, ήρθαμε στο ανατριχιαστικό συμπέρασμα ότι το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή στη φάση ΙΙΙ των κλινικών μελετών είναι αυτό της τυχαιοποιημένης τυφλής μελέτης με εικονικά σκευάσματα – placebo. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας λαμβάνουν μόνο φυσιολογικό ορό χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι παρά μόνον η εταιρεία η ίδια που τυχαιοποιεί τις παρτίδες της. Εύκολα καταλήγουμε όμως στο συμπέρασμα και εδώ ότι οι επιπλοκές που παρατηρούμε είναι ψευδώς χαμηλότερες, καθώς σε κάποιους δίνεται εικονικό εμβόλιο με άγνωστο το μοτίβο της αναλογίας πραγματικού εμβολίου έναντι του εικονικού.

Συλλογιζόμενοι όλα τα ανωτέρω λοιπόν καταλήγουμε ότι οι επιπλοκές των εμβολίων δεν είναι τόσο σπάνιες, όσο θέλουν κάποιοι φορείς να πιστεύουμε και από τις επιστημονικές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί, στους ελάχιστους μήνες μέχρι τώρα, αυτές είναι αρκετά σοβαρές έως και θανατηφόρες.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε επιπλοκές όπως θρομβώσεις αγγείων τόσο των άκρων, αλλά δυστυχώς και αγγείων και αρτηριών των σπλάγχνων. Περιστατικά όπως πνευμονική εμβολή, θρόμβωση φλεβωδών κόλπων του εγκεφάλου με συνοδά εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδα – ενδοκαρδίτιδα, καταστροφή μεγάλων αγγείων, μόνιμη ή μη βλάβη των νεφρών, επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα και στην κύηση.

Επιπλέον παρατηρούμε πλέον χώρες όπως το Ισραήλ ή το Ηνωμένο Βασίλειο που κατάφεραν υψηλό ποσοστό εμβολιασμών να έρχονται πάλι αντιμέτωπα με αποκλεισμό και νέα μέτρα για αποφυγή διασποράς του SARS – CoV – 2. Επίσης αντίστοιχα σε περιοχές – νησιά της χώρας μας που κατάφεραν αντίστοιχα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, παρατηρούμε εκ νέου κρούσματα και μια προστασία που δεν είναι και τόσο επαρκής τελικά.

Κλείνοντας θέλω να καταλήξω ότι συνεχώς δημοσιεύονται νέες μελέτες που αποδομούν, τόσο την ασφάλεια των εμβολίων όσο και την αποτελεσματικότητα τους. Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει καταγραφή επίσημη και με ζήλο όλων των επιπλοκών στην χώρα μας, να ενημερώνονται οι πολίτες εκτενώς όχι μόνο για τα οφέλη αλλά και για τις επιπλοκές που δεν είναι τόσο σπάνιες πριν εμβολιασθούν και τέλος φυσικά να παύσει η υποχρεωτικότητα. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλεις υποχρεωτικότητα για μια ιατρική πράξη σε κανέναν, πόσο μάλλον όταν οι συγκεκριμένες τεχνολογίες αποδεικνύουν καθημερινά πρώτον πόσο επισφαλής είναι και δεύτερον ότι η συγκεκριμένη φιλοσοφία παρασκευής αυτών των εμβολίων απέχει παρασάγγας από τα πραγματικά κριτήρια ωφέλειας των εμβολίων, που είναι η διακοπή της μόλυνσης αλλά και της μεταδοτικότητας. Όσο είναι καιρός πρέπει να σταματήσει λοιπόν αυτή η ύβρης διότι η νέμεσις θα είναι καταλυτική για το ανθρώπινο είδος. 

Αντιφάσεις και αποφάσεις για τις οποίες απαιτείται άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Όταν η πολιτεία επιβάλλει ευθέως ή πλαγίως τον εμβολιασμό, χωρίς συγχρόνως να μπορεί να δώσει διαβεβαιώσεις αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις ή αν θα μείνεις ανάπηρος, τότε τίθεται σοβαρό θέμα Δικαίου, Δημοκρατικότητας και Συνταγματικότητας.

Στην ουσία καταργείται κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια ελευθερίας και αξιοπρέπειας του ανθρώπου. Εάν η Δικαιοσύνη μείνει αδρανής σε αυτό το φαινόμενο τότε αυτό σημαίνει πλήρη κατάλυση του πολιτισμού και επαναφορά σε καταστάσεις και εποχές που η ανθρωπότητα έχει καταδικάσει και στις οποίες ο άνθρωπος και το ανθρώπινο όν είχαν απολέσει κάθε αξία και κάθε δικαίωμα.

Αξιότιμοι κύριοι Δικαστές και Εισαγγελείς, οφείλετε να προστατεύσετε την Ελληνική κοινωνία από αυτόν τον εγκληματικό και εφιαλτικό παραλογισμό της Ελληνικής Πολιτείας. Καλείστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως φυλακές της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας και να προστατεύσετε τους Έλληνες πολίτες από την κρατικά επιβαλλόμενη ευθανασία. Διότι δηλώνει το Ελληνικό Κράτος: «Οφείλεις Έλληνα πολίτη, χάριν της Δημόσιας Υγείας, να εμβολιαστείς. Όμως δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα ζήσεις ή  πως δεν θα μείνεις ανάπηρος και δεν θα υποστείς άλλες παρενέργειες από το εμβόλιο». Άρα, το ελληνικό κράτος σου επιβάλλει να δεχθείς να αυτοκτονήσεις με τον τρόπο της ρωσικής ρουλέτας, με δικαιολογία κάποια αόριστη έννοια Δημόσιας Υγείας.

Διότι αξιότιμοι κύριοι εισαγγελείς και κύριοι δικαστές η αμερόληπτη επιστήμη μας δείχνει πως ο κορωνοϊός αυτός, έστω και συνθετικός, δεν προκαλεί θνησιμότητα μεγαλύτερη από αυτήν της γρίπης (0,5% παγκόσμια) και μάλιστα μόνο σε ανθρώπους είτε μεγάλης ηλικίας είτε ευπαθείς ανεξαρτήτου ηλικίας με πολλά υποκείμενα νοσήματα. Αυτή η αντίφαση γίνεται ακόμη εφιαλτικότερη και εγκληματικότερη, αν λάβουμε υπόψιν μας πως τα επιβαλλόμενα εμβόλια τελούν υπό προσωρινή έγκριση και πειραματικό όπως αναφέρθηκε παραπάνω χαρακτήρα.

Εκείνο που θα πρέπει να γίνει κατανοητό είναι, ότι στο αφήγημα περί προστασίας της δημόσιας υγείας, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια, τα όποια όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, με την τεχνολογία με την οποία κατασκευάστηκαν ΔΕΝ επιτελούν τον βασικό σκοπό που γνωρίζουμε από την χρήση όλων των άλλων συμβατικών εμβολίων, με τα οποία σαφέστατα δεν υπάρχει όχι μόνο πρόβλημα αλλά είναι και επιβεβλημένα, καθώς σε αυτούς που θα το κάνουν πρώτον, ΔΕΝ σταματούν την μόλυνση τους από τον συγκεκριμένο ιό και δεύτερον ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση του. Το μόνο που κάνουν και αυτό με αρκετούς αστερίσκους που έχουν σχέση με το γενετικό προφίλ του κάθε εμβολιαζόμενου, είναι να περνά ακόμα πιο ελαφριά τη συγκεκριμένη ίωση. Άρα βοηθά, μόνο ΕΑΝ τον βοηθά, τον εμβολιαζόμενο, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να αποτελεί πηγή μόλυνσης και μεταδοτικότητας όπως και ο μη εμβολιαζόμενος. Πώς λοιπόν εξυπηρετείται η δημόσια υγεία με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί όπως και πώς εξυπηρετήθηκε η Δημόσια Υγεία όταν ο συγκεκριμένος ιός αποτέλεσε πρόφαση για να αφεθούν στο έλεος πολύ πιο θανατηφόρων ασθενειών, όπως ο καρκίνος, τα αυτονάνοσα, τα εγκεφαλικά, τα εμφράγματα κλπ. Ποια είναι η αναλογία λοιπόν κόστους και κέρδους και κατά πόσο συντελέστηκαν αδικήματα; Αυτό είναι κάτι που ΕΣΕΙΣ είσαστε οι αρμόδιοι με νηφαλιότητα να κρίνετε καθώς προκύπτει ότι συντελείται το φαινόμενο να θέλουμε να σώσουμε το δέντρο και να αφήσουμε το υπόλοιπο δάσος να καεί.

Για αυτό αξιότιμοι κ. Εισαγγελείς και Δικαστές, καλείστε να μας απαντήσετε αποφασιστικά εάν θεωρείτε δίκαιο να ζητά η Πολιτεία από τους πολίτες της να δεχθούν σε οιαδήποτε περίπτωση έναν πειραματικό εμβολιασμό που ουδείς τους εξασφαλίζει αν θα ζήσουν η αν δεν θα μείνουν ανάπηροι έστω και με μικρή πιθανότητα.

Εάν δεν το θεωρείτε δίκαιο τότε οφείλετε να το σταματήσετε.

Οφείλετε επίσης να προστατεύσετε την ελληνική κοινωνία από μια μικρή ομάδα ειδικών, οι οποίοι τελούν μάλιστα υπό δικαστική ασυλία και η οποία μικρή ομάδα ειδικών χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τις προβλέψεις και τις επιστημονικές τεκμηριώσεις δεκάδων συναδέλφων των στην Ελλάδα και διεθνώς για το ανώφελο του εμβολιασμού, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες, επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ως το μόνο μέσο προστασίας των ανθρώπων από τον κορωνοϊό.

Οφείλετε επίσης να προστατεύσετε την ελληνική κοινωνία από τα στρατευμένα και καλώς πληρωμένα ΜΜΕ, τα οποία επιβάλλουν τον φόβο και τον τρόμο στην ελληνική κοινωνία, παραβιάζοντας κάθε κανόνα της αμερόληπτης δημοσιογραφίας και λογοκρίνοντας κάθε αντίθετη άποψη. Πραγματικά ως επιστήμονες βεβαιώνουμε πως τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι υπεύθυνα ιατρικής παραπληροφόρησης που έχει ως αποτέλεσμα την αναπηρία και τον θάνατο ανθρώπων, που τρομοκρατημένοι από τα ΜΜΕ τρέχουν να εμβολιαστούν.

Η συνέχεια στο έγγραφο..

==============================

============

Το επιστημονικό πόρισμα που διέρρευσε, σε πρώιμη προφανώς μορφή, καθώς χρειάστηκε κάποια βασική συντακτική επιμέλεια  για το μέρος του κειμένου του παρόντος άρθρου,  με τις πηγές του, είναι  εδώ για κατέβασμα.

Εναλλακτικά, διαβάστε την στην συσκευή σας πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα και γυρίστε τις σελίδες της με τα ενσωματωμένα σύμβολα στο κάτω μέρος.

Aν δεν μπορείτε να κατεβάσετε και τις 38 σελίδες απευθυνθείτε στο δίκτυο ελληνισμού ή στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της κας Καλλιόπης Σουφλή.2

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.