Συνελήφθη ο Διοικητής Γιατρός του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας.

Δεν δέχθηκε έγγραφα που του κατέθεσε πολίτης της Κέρκυρας σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου και την ασφάλεια του σκευάσματος…που εμβολιάζονται οι πολίτες.

853 total views , 853 views today

Συνελήφθη ο διοικητής του MEGA Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας κ.Ζαραβίγκας Στρατιωτικός Ιατρός διοτι δεν δέχθηκε έγγραφα που του κατέθεσε πολίτης της Κέρκυρας σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου και την ασφάλεια του σκευάσματος…που εμβολιάζονται οι πολίτες.

Η σύλληψη έγινε μετα από μήνυση του κ Σπύρου Παγιάτη ο οποίος είχε κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό …χθες 05/08/21.

Οι κατηγορίες βάσει της μήνυσης είναι Παράβαση Καθήκοντος Κατάχρηση Εξουσίας εξύβρισή και μείωση προσωπικότητας…

Θυμίζουμε ότι οι Φαρμακευτικές εταιρείες έχουν δώσει ενημέρωση στον ΕΟΦ για επικινδυνότητα των σκευασμάτων τους για να ενημερωθεί η Ιατρική Κοινότητα.

Επίσης ότι στο πρώτο εξάμηνο στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί 19.000 θάνατοι από τα εμβόλια και 2 εκ παρενέργειες .Τα στοιχεία αυτά καταγράφονται από την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων και δεν έχει περαστεί η πλειοψηφία των θανάτων και παρενεργειών…

Τέλος θυμίζουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και στελέχη της έχει Δημόσια δηλώσει ότι εφαρμόζουν πρόγραμμα για έλεγχο και μείωση πληθυσμού καθώς και σχετικά δημοσιεύματα από δεκαετίας αναφέρονται σε αυτή τη Γενοκτονία που εφαρμόζει και εκτελεί και η ελληνική Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ:https://amazonios.net/synelifthi-o-dioikitis-giatros-toy-mega-emvoliastikoy-kentroy-kerkyras/

 

1 σχόλιο

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ…ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.