Τα κομματιάζουν ζωντανά ενώ κτυπά η καρδούλα τους οι εγκληματίες τύπου Fauci, Collins, Wray και την πρυτανεία του Pitt University

Και σαν τέκτονες, Illuminati, Σατανιστές και μέλη της Cabal, βγαίνουν καθαροί από διεφθαρμένους δικαστές και εισαγγελείς όπως ο Bill Barr.

O σκατάνθρωπος και κατά κόσμος ανώτατος εισαγγελέας Bill Barr μέγα λάθος του Τράμπ να τον διορίσει και το πλήρωσε ακριβά

Το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ συνελήφθη να συλλέγει μέρη του σώματος ΖΩΝΤΑΝΩΝ μωρών πριν από τις αμβλώσεις- τα πειράματα συλλογής οργάνων χρηματοδοτήθηκαν από τον Fauci και το NIH

ΔΙΕΘΝΗ. – 10 Αυγ 2021 – 7:44

(Natural News) Οι τελευταίες πληροφορίες που έπεσαν από το Judicial Watch αποκάλυψαν ότι το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, χάρη στη χρηματοδότηση του Tony Fauci, συλλέγει μέρη του σώματος από ζωντανά μωρά λίγο πριν από την άμβλωσή τους.

Οι μεγάλες επιχορηγήσεις των φορολογουμένων που έστειλε ο Fauci στο πανεπιστήμιο (Pitt) μέσω του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) χρησιμοποιήθηκαν για τη συλλογή καρδιών, ποδιών, εγκεφάλων και άλλων σωματικών μερών και οργάνων από αγέννητα μωρά, τα οποία στη συνέχεια τεμαχίστηκαν και αποθηκεύτηκαν, όπως γνωρίζουμε τώρα.

Pittsburgh, Pennsylvania, USA – εκεί μέσα κατοικούν οι εν ονόματι μια ανήθικης κι άθεης επιστήμης σφαγείς νηπίων

Το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο (CMP Center for Medical Progress!!!) ισχυρίζεται ότι το Pitt αφαιρεί τα μέρη του σώματος από τα σώματα των μωρών πριν από τον θάνατό τους, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά δολοφονούνται ζωντανά – και όλα αυτά χάρη στον Fauci, είναι σημαντικό να τονίσουμε.

Παρεμπιπτόντως, το Natural News ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα αυτά. Για χρόνια, εφιστούσαμε την προσοχή σε αυτή τη διακίνηση με τα μέρη του σώματος των μωρών που έχουν κάνει έκτρωση, μόνο και μόνο για να κατηγορηθούμε από το κατεστημένο ότι διαδίδουμε άγριες “θεωρίες συνωμοσίας”, οι οποίες για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν αληθινές.

“Η CMP εξήγησε ότι η σχολή παραδέχτηκε ότι ο “χρόνος ισχαιμίας” που ανέφερε σε μια αίτηση για ομοσπονδιακά φορολογικά χρήματα για το πρόγραμμα αμβλώσεων “αναφέρεται στο χρόνο μετά τη διαδικασία συλλογής ιστών””, αναφέρει ο Bob Unruh του WND.

“Το CMP εξήγησε: ‘Η ισχαιμία ξεκινά όταν το όργανο (οι νεφροί κυρίως στο πρόγραμμα GUDMAP του Pitt) αποκόπτεται από την κυκλοφορία του αίματος. Το NIH ορίζει την ισχαιμία ως έλλειψη παροχής αίματος σε ένα μέρος του σώματος’. Το πανεπιστήμιο δηλώνει ότι τα εμβρυϊκά όργανα δεν υφίστανται ισχαιμία – χάνουν την παροχή αίματος – παρά μόνο “μετά τη διαδικασία συλλογής ιστών”. Σ.γ.: Μετά φυσικά τα σκοτώνουν.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι μικροσκοπικά μωρά των οποίων η καρδιά εξακολουθεί να χτυπάει, ξεσκίζονται από τον Pitt, με τις ευλογίες του Fauci.

“Ο Pitt παραδέχεται τώρα στα ειδησεογραφικά μέσα ότι τα μωρά που έχουν κάνει έκτρωση είναι ακόμα ζωντανά τη στιγμή που τα νεφρά τους κόβονται για τα χρήματα των επιχορηγήσεων του NIH”, λέει ο επικεφαλής της CMP David Daleiden.

“Η αίτηση επιχορήγησης του Pitt για το GUDMAP το διαφήμιζε αυτό στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ότι οι αμβλώσεις με πρόκληση τοκετού, όπου το μωρό σπρώχνεται έξω από τη μητέρα ολόκληρο, θα “χρησιμοποιούνταν για τη λήψη του ιστού”. Το σαφές νόημα της αίτησης επιχορήγησης του GUDMAP, και της σημερινής δήλωσης του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ που το εξηγεί, είναι ότι το Pitt και οι πάροχοι αμβλώσεων της Planned Parenthood που είναι υπεύθυνοι για τις “ερευνητικές” αμβλώσεις του, επιτρέπουν να γεννιούνται ζωντανά μωρά, κάποια από αυτά σε ηλικία βιωσιμότητας, και στη συνέχεια τα σκοτώνουν κόβοντας τους νεφρούς τους”.

Σ.γ.:Εκείνο που δεν αναφέρουν είναι ότι με πληρωμή των μητέρων που θα κάνουν έκτρωση συχνά ξεσκίζουν τις μήτρες των μαμάδων για να τα βγάλουν ζωντανά όταν το έμβρυο δεν βγαίνει με μητροσυσπαστικά φάρμακα ή κινδυνεύει να βγει πεθαμένο και συχνά διαγράφουν οι εγκληματίες τις μανάδες που κάτω από τις οικονομικές ανάγκες και δυσκολίες δέχονται την καισαρική.

Γιατί ο Μπιλ Μπαρ δεν σταμάτησε αυτές τις φρικαλεότητες όσο ήταν Γενικός Εισαγγελέας
Όλα αυτά έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, είναι σημαντικό να σημειωθεί. Οι αιματηρές λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την επιχείρηση μαζικής γενοκτονίας αναφέρθηκαν ευρέως από τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων του Τραμπ, μόνο και μόνο για να αγνοηθούν.

Γιατί ο Μπιλ Μπαρ, ο τελευταίος διορισμένος από τον Τραμπ γενικός εισαγγελέας, δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό, ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι συνέβαινε; Κατά την άποψη του Daleiden, ο Barr θα έπρεπε να “παραπεμφθεί σε δίκη και να συρθεί ενώπιον του Κογκρέσου για να δώσει εξηγήσεις”.

Ο Μέρικ Γκάρλαντ φέρεται να υποσχέθηκε στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας ότι θα λάβει αποφάσεις σχετικά με τις “διώξεις για εμπορία εμβρύων” με βάση τόσο τα γεγονότα όσο και το νόμο, και όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σε αυτό το μέτωπο.

Ο Daleiden, αυτός ο συγγραφέας και πολλοί άλλοι θέλουν να μάθουν γιατί δεν γίνεται τίποτα εναντίον του Fauci, του Pitt και όλων των άλλων που εμπλέκονται σε αυτή τη μαζική γενοκτονία των αθώων. Όσο δεν γίνεται τίποτα, τόσο περισσότερο γεμίζει το ποτήρι της οργής του Θεού εναντίον αυτού του κακού έθνους.

“Ο Dr. Anthony Fauci, του οποίου το γραφείο NIAID χρηματοδοτεί σχεδόν το 60% των πειραμάτων σε έμβρυα που χρηματοδοτούνται από το NIH, ψήθηκε πρόσφατα από τον γερουσιαστή Rand Paul σχετικά με τα ανήθικα πειράματα που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση για το κέρδος της λειτουργίας”, εξηγεί ο Daleiden.

“Η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας θα πρέπει να καλέσει τον Barr, τον Garland, τον διευθυντή του FBI Wray, τον διευθυντή του NIH Collins, τον Fauci και τους εκπροσώπους του Pitt και της Planned Parenthood να αντιμετωπίσουν τον ίδιο επιτακτικό έλεγχο για την ενεργοποίηση των αμβλώσεων μερικής γέννησης και της παιδοκτονίας στο χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση ανθρώπινο εμπόριο αμβλωμένων βρεφών”.

Translated with www.DeepL.com/Translator 

naturalnews.com

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%af%cf%84%cf%83%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%ba-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.