Τα Άουσβιτς ή τα αγκυροβολημένα στα λιμάνια της Ελλάδας κρουαζερόπλοια ετοιμάζονται για τους ανεμβολίαστους που αντιδρούν ακόμη στην πλανητική δικτατορία

Το CDC ανακοινώνει στρατόπεδα φυλάκισης για covid σε εθνικό επίπεδο με αόριστη κράτηση μέχρι να τελειώσει η πανδημία
Το CDC ανακοινώνει στρατόπεδα φυλάκισης για covid σε εθνικό επίπεδο με αόριστη κράτηση μέχρι να τελειώσει η πανδημία

Οι Αμερικανοί που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» για τη διάδοση του κορωνοϊού Γουχάν (Covid-19) θα έχουν σύντομα ένα νέο σπίτι σε ένα από τα στρατόπεδα απομόνωσης πρωτοβουλίας «θωράκισης» των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Σύμφωνα με ένα έγγραφο του CDC που δημοσιεύτηκε πέρυσι, η ιδιωτική εταιρεία που παρουσιάστηκε ως ομοσπονδιακή υπηρεσία περιέγραψε σχέδια απομόνωσης των «ακάθαρτων» (σ.γ.: στην ουσία ανυπότακτων) Αμερικανών σε στρατόπεδα ή κοινότητες για χρονικό διάστημα όχι μικρότερο των έξι μηνών, έως και για πάντα και να πεθάνουν τελικά, για να τους καθαρίσουν από τον φτιαγμένο στην Κίνα κορωνοϊό του Tony Fauci του Bill Gates, του Elon Musk, του George Soros και του Peter Daszak.

Το CDC υποστηρίζει ότι οι βρώμικοι άνθρωποι που ενδεχομένως γεμίζουν με τα εν λόγω κινεζικά μικρόβια (σ.γ.:αμερικάνικης προέλευσης) πρέπει να κρατούνται σε αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης έως ότου «δημιουργηθεί επαρκής ικανότητα νοσηλείας · τα αποτελεσματικά εμβόλια ή οι θεραπευτικές επιλογές γίνονται ευρέως διαθέσιμα. ή η επιδημία COVID-19 που επηρεάζει τον πληθυσμό υποχωρεί ».

Σε περίπτωση που τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα γεμίσουν με άρρωστους ασθενείς, το CDC θέλει να φορτώσει τους Αμερικανούς σε τρένα για να τους μεταφέρει στην πλησιέστερη εγκατάσταση «θωράκισης» για να «θεραπευτούν».

«Η προσέγγιση θωράκισης στοχεύει στη μείωση του αριθμού των σοβαρών κρουσμάτων COVID-19 περιορίζοντας την επαφή μεταξύ ατόμων που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης σοβαρής νόσου και του γενικού πληθυσμού που θα είναι χαμηλού κινδύνου γιατί θα έχουν εμβολιαστεί.

Ηλικιωμένοι, παιδιά και άλλα ευάλωτα άτομα θα μεταφερθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης CDC

Σε αυτό που διαμορφώνεται για να γίνει ένα δεύτερο Ολοκαύτωμα, το CDC λέει ότι οι ηλικιωμένοι, όσοι έχουν υποκείμενα προβλήματα υγείας και παιδιά πρέπει να μεταφερθούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να «καθαριστούν» από τη γρίπη των Fauci – θέλουν ή όχι. Δηλαδή να πεθάνουν.

Δεν εξαρτάται πλέον από τα άτομα να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις για την υγεία, καθώς το CDC αποφάσισε ότι αυτό, και μόνο αυτό, μπορεί να καθορίσει εάν ένα άτομο είναι «ασφαλές» ή «επικίνδυνο». Αυτοί που είναι «επικίνδυνοι» πρέπει να αντιμετωπίζονται σε «ασφαλείς ή« πράσινες ζώνες »», αποκαλύπτει το έγγραφο του CDC.

«Οι άνθρωποι στις πράσινες ζώνες θα περιοριστούν ώστε να μην έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο», εξηγεί η Claire Marie Merkowsky, γράφοντας για τη Life Site News .

«Οι πράσινες ζώνες ορίζονται ως σε επίπεδο νοικοκυριού, γειτονιάς ή στρατοπέδου. Ένα επίπεδο κατασκήνωσης ή τομέα ορίζεται ως “μια ομάδα καταφυγίων όπως σχολεία, κοινοτικά κτίρια εντός ενός καταυλισμού/τομέα (έως 50 άτομα υψηλού κινδύνου ανά μεμονωμένη πράσινη ζώνη) όπου τα άτομα υψηλού κινδύνου άτομα θα απομονώνονται σωματικά”.

Το έγγραφο του CDC περιγράφει συγκεκριμένα πώς κάθε στρατόπεδο θα έχει μόνο ένα σημείο εισόδου μέσω του οποίου να μπορούν να προμηθευτούν «τρόφιμα» και «εφόδια» για τους ακάθαρτους. Υπάρχει επίσης ένας καθορισμένος «χώρος συνάντησης» όπου οι κάτοικοι μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες, αρκεί να μένουν σε απόσταση ανά πάσα στιγμή.

«Η απομόνωση / χωρισμός από τα μέλη της οικογένειας, η απώλεια της ελευθερίας και οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να απαιτούν πρόσθετες δομές / συστήματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης», εξηγεί το έγγραφο εντολή του CDC. «Ο χωρισμός των οικογενειών και η διάρρηξη και η αποδόμηση των πολυγενών νοικοκυριών μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες».

Σύμφωνα με την DeAnna Lorraine, η οποία έτρεξε ενάντια στη Δημοκρατική Nancy Pelosi στο 12ο Κογκρέσο της Καλιφόρνιας, οι «πράσινες ζώνες» του CDC είναι στην πραγματικότητα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» όπου οι ιατροί φασίστες τύπου Megele  ελπίζουν να περιορίσουν το κοπάδι για την επόμενη φάση της πανδημίας .

«Πρόκειται να μας το εξαπολύσουν», είπε στον Stew Peters κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής του. «Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι μιλούν για το πώς ο Μπάιντεν πιθανότατα θα εκδώσει νέο κλείδωμα. Συνεχίζοντας με αυτό που ονομάζουν προσπάθεια θωράκισης ».

«Και ποια είναι η προσέγγιση προστασίας, είναι η απομάκρυνση των ανθρώπων από τα νοικοκυριά τους, από τις οικογένειές τους, ακόμη και ο χωρισμός των ζευγαριών, τα οποία πιστεύουν ότι είναι υψηλού κινδύνου. Τα στρατόπεδα θα κατασκευαστούν σε διαφορετικές κοινότητες σε όλη τη χώρα. Κάθε πόλη θα έχει αυτά τα στρατόπεδα ».

Για να ενημερώνεστε για τα νεότερα σχετικά με την κινεζική τυραννία του ιού, επισκεφτείτε το Fascism.news .

Οι πηγές αυτού του άρθρου περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

CDC.gov

NaturalNews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.