Τελειώνει η Ελλάδα; και συ λαέ μου κοιμάσαι; Ακούς τα φιλάνθρωπα ψελλίσματα των εθνικών μειοδοτών που ψήφισες αντί να τους απαλείψεις;

To τέλος της Ελλάδας ως χριστιανικής χώρας και διά χειλέων Βρετανού ΥΠΑΜ: «Στην Ελλάδα θα καταλήξουν οι Αφγανοί φυγάδες»Μπεν Γουάλας με τη μούρη κατεβασμένη λόγω ήττας των βαρβάρων της Δύσης από τους βάρβαρους της Ανατολής!

«Στην Ελλάδα θα καταλήξουν όσοι Αφγανοί βγουν από την χώρα τους ως πρόσφυγες», περί τα 3-5 εκατ. άτομα, δηλαδή προανήγγειλε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας!

Δηλαδή μαζί με την «κηδεία» του Αφγανιστάν, την οποία έκανε αφιερώνοντας ένα πένθιμο λογίδριο, έκανε και την «κηδεία» της Ελλάδας, η οποία ήδη αυτή την στιγμή έχει περί  το 1,5 εκατ. μουσουλμάνους παράνομους ή νομιμοποιημένους πρώην παράνομους μετανάστες στους οποίους θα προστεθούν και εκατομμύρια Αφγανοί, πραγματοποιώντας την πιο βίαιη αλλαγή πληθυσμού στην χώρα από την εποχή της οθωμανικής κατάκτησης.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:  «Χθες και προχθές απομακρύναμε 370 βρετανούς εργαζόμενους και πολίτες. Μια ομάδα 782 Αφγανών θα απομακρυνθεί από τη χώρα μέσα στις επόμενες 24 έως 36 ώρες.

Αλλά αναγκαστικά θα μείνουν αρκετοί άνθρωποι πίσω και δεν μπορέσουν να διαφύγουν.

Κάποιοι άλλοι θα καταλήξουν σε καταυλισμούς προσφύγων στην Ελλάδα» κατέληξε ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι αναγνωρίζεται η Ελλάδα ως το επίσημο κέντρο υποδοχής των Αφγανών προσφύγων από ενέργειες και πράξεις των ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας και γενικώς του ΝΑΤΟ, οι οποίοι τα έκαναν επιεικώς «σκ…ά» στο Αφγανιστάν και μετά από 20 χρόνια επέτρεψαν να επιστρέψει το ισλαμικό καθεστώς στη χώρα!

Πόσοι θα πάνε στην Βρετανία; «Στοχεύουμε στην εκκένωση 1.200-1.500 πολιτών από την Καμπούλ με βάση τη χωρητικότητα των αεροσκαφών μας και θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Ουάλας.

Και οι υπόλοιποι… Ελλάδα! 

Ερωτηθείς πως αισθάνεται βλέποντας τη σημαία των Ταλιμπάν να κυματίζει στο πρώην κτίριο της βρετανικής πρεσβείας στην Καμπούλ, ο  Μ. Ουάλας δήλωσε:

«Συμβολικά, κανένας μας δεν το ήθελε αυτό».

Δεν πειράζει! Με τόσους Αφγανούς που θα έρθουν στην Ελλάδα, σιγά-σιγά θα κυματίζει και στην Ελλάδα η πρώην αφγανική σημαία… όπως η πακιστανική προχτές στην Ομόνοια με 15.000 μουσουλμάνους να χαλάνε τον κόσμο, χωρίς μάσκες, χωρίς να πληρώνουν φόρους, να παίρνουν επιδόματα 200 ευρώ και να βρωμίζουν κάθε πόντο γης στην Αθήνα, με την αδιάφορη, φανατική, και ασεβή παρουσία τους. την ίδια στιγμή που οι χριστιανοί απαγορεύεται να κάνουν λιτανείες όπως έγινε χτες με τη μη λιτάνευση της Παναγίας της Τήνου ή στην Πάρο.

Άλλωστε χθες ο ίδιος ο επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς και «εν αναμονή πρωθυπουργός» κατά ορισμένους, κάλεσε και επίσημα τους Αφγανούς να έρθουν στην Ελλάδα!

ΠΗΓΗ:ww.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1010557_telos-tis-elladas-os-hristianikis-horas-kai-dia-heileon

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.