Απόδειξη ότι είναι το γραφένιο συστατικό των εμβολίων ότι τα αναξιόπιστα greek hoaxes το διαψεύδουν!!!

ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ

4.92/5 (26)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Karen Kingston, πρώην υπάλληλος της Pfizer και νυν αναλύτρια για τις βιομηχανίες φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών, παρουσίασε αδιαμφισβήτητο υλικό που πρέπει να μοιραστεί με ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Ο εμβολιασμός, γνωστός ως «εμβόλιο COVID», είναι μια δηλητηριώδης θανατική καταδίκη και κανείς δεν πρέπει να υποβληθεί στον εμβολιασμό.

https://rumble.com/vkgdq7-deadly-shots-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-vaccine.html

Οι Ισπανοί ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τα εμβόλια της Pfizer και της AstraZeneca για κορωναϊό είναι σε μεγάλο βαθμό κατασκευασμένα από οξείδιο του γραφενίου. Οι ελεγκτές και τα μέσα ενημέρωσης τρελάθηκαν στη συνέχεια για να αντικρούσουν τις αναφορές της ανακάλυψης.

Η Karen Kingston, πρώην υπάλληλος της Pfizer, επιβεβαίωσε τώρα ότι το οξείδιο του γραφενίου υπάρχει στα εμβόλια Covid. «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω αυτές τις πληροφορίες», είπε στο Stew Peters Show. Όταν ο Πίτερς ρώτησε αν το οξείδιο του γραφενίου υπήρχε στα εμβόλια για τον κορωναϊό, απάντησε κατηγορηματικά: «100 τοις εκατό, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο».

Η Kingston υποψιάζεται ότι αυτό το συστατικό δεν αναφέρεται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμβολίου επειδή είναι τοξικό για τον άνθρωπο και επειδή μπορεί κυριολεκτικά να συνδεθεί στο διαδίκτυο. «Ερευνούν πόσο μπορούν να κάνουν ένεση σε ανθρώπους πριν πεθάνουν. Είμαστε τα ινδικά χοιρίδια». Εάν ενεργοποιηθεί, μπορεί να προκληθεί ζημιά και θάνατος.

Η πρώην υπάλληλος της Pfizer εξήγησε ότι το γραφένιο μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια. Όταν το γραφένιο έχει θετικό φορτίο, καταστρέφει ό, τι έρχεται σε επαφή με αυτό. Προς το παρόν τα σωματίδια είναι ουδέτερα φορτισμένα. Εάν ενεργοποιηθεί από ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μπορεί να προκληθεί ζημιά και θάνατος. Εξαρτάται από το πόσα νανοσωματίδια υπάρχουν στο σώμα και πού βρίσκονται, σύμφωνα με τον Kingston. Όταν διάβασε τις πληροφορίες, φώναξε έντονα. «Δεν ήξερα ότι μια γυναίκα μπορούσε να κλάψει τόσο πολύ», είπε. «Αυτά είναι βιολογικά όπλα. Είναι μια προγραμματισμένη γενοκτονία ».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr και https://nikosxeiladakis.gr/%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-pfizer-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.