ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ CONDITIONAL ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ !! ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ !! ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ !!

Share

 

 

Ίσως ξεπέρασε ακόμη και αυτόν τον Βασιλακόπουλο. Ο Γιάννης Τούντας θέλει υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα πεντάχρονα. Επικαλείται «μελέτες» για τη μεγάλη μεταδοτικότητα του ιού από τα πεντάχρονα (δεν μας λέει ποιες), δεν τον ενδιαφέρει που ο ΕΜΑ δεν έχει δώσει το ΟΚ για τα πεντάχρονα («η Ελλάδα να δράσει μόνη της»), και σε λίγο θα ζητήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα νεογέννητα.

Ο Γιόζεφ Μένγκελε αναρωτιέται εκεί που βρίσκεται, αν γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Ο Αδόλφος σκέφτεται ότι από τον Μητσοτάκη λείπει μόνο το μουστάκι, και γενικά όλοι οι ναζιστές αναρωτιούνται τι παραπάνω έκαναν αυτοί και τους καταδίκασε η ιστορία.

Προκαλώ τον νοσταλγό του Μένγκελε να μου κάνει μήνυση. Θα κληθεί όμως πρώτα να ανατρέψει το εξώδικο-κόλαφο των γενετιστών, των μοριακών βιολόγων και των υπόλοιπων επιστημόνων που απέδειξαν τον δολοφονικό μηχανισμό των εμβολίων.

Θα κληθεί να δούμε μαζί τα στοιχεία με τα αποτελέσματα των εμβολίων μέχρι σήμερα. Μέσα και έξω από τα νοσοκομεία.

Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις δολοφονίες των ασθενών σε 71 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Θα κληθεί να ανατρέψει τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Και αν καταφέρει να τα ξεπεράσει, να τα αντικρούσει και να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά, εγώ δεσμεύομαι να του παραδώσω την δικηγορική ταυτότητά μου.

Αλλιώς, θα παραμείνει νοσταλγός του Μένγκελε, που κανένας Έλληνας δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ.

nikosantoniadis.tv και https://katohika.gr/ellada/oi-nostalgoi-tou-mengkele-giannis-tountas-ypochreotikos-emvoliasmos-sta-paidia-apo-pente-eton-kai-ta-neogennita-kathigita-mou-kai-ta-neogennita/

Σχόλιο ανάρτησης:Ο πατέρας του, Καθηγητής Χειρουργικής στο Καποδιστριακό Κωνσταντίνος Τούντας, θεωρούνταν αυστηρός, ψυχρός και απόμακρος από τους φοιτητές του, πάνω από όλα όμως δέσποζε η φήμη πως ήταν μασόνος. Ας αρνηθεί ο γιος δημόσια  ότι δεν είναι τέκτονας και θα πιστέψουμε ότι θέλει το καλό ημών και των παιδιών μας και ότι δεν έχει πάρει εντολή από την Στοά Αχαρνών ή κάποια άλλη, την εντολή του αφανισμού του ελληνικού λαού υπό τις οδηγίες της αόρατης Υπερκυβέρνησης των Ελίτ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.