Είναι ώρα να αποκαλύψουμε εμείς οι Έλληνες, ποιοι είναι οι Νεοταξίτες Δολοφόνοι των Λαών και να δικαστούν στη Νέα Νυρεμβέργη

Το πείραμα απέτυχε! Αλλαγή τακτικής ζήτησε το Διευθυντήριο;;;

Άγγελος Σατάν ο αρχηγός του Διευθυντηρίου των Νεοταξιτών

⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ! Το άρθρο που ακολουθεί, προέρχεται από προσωπικές μου πηγές και δεν έχει διασταυρωθεί πλήρως! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο.⚠️


Άσχημες οι εξελίξεις για τη ΝΤΠ, καθώς το πείραμά της δεν έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Το ποσοστό των ανεμβολίαστων παραμένει ιδιαίτερα υψηλό και αυτό έχει φέρει φουρτούνες στο Διευθυντήριο. Κι αυτές οι φουρτούνες πέφτουν στις πλάτες των κυβερνήσεων, οι οποίες δεν έχουν καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Οι εξελίξεις, ανάγκασαν το Διευθυντήριο να πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση των μελών της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν σ’ εμένα, τα τηλέφωνα «πήραν φωτιά» και ο θυμός κυριαρχούσε. Μπορώ μόνο να φανταστώ το κλίμα που επικράτησε στην έκτακτη σύσκεψη, η οποία έγινε ως επί το πλείστον με τηλεδιάσκεψη.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν, μεταδόθηκαν στους ενδιάμεσους κι από εκεί στις κυβερνήσεις.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μου, με τη μεταφορά των αποφάσεων, γνωστός εκδότης ο οποίος διατηρεί μεγάλο Εκδοτικό Οίκο στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα, ήρθε αμέσως σε επαφή με τα αρμόδια πρόσωπα. Δε χρειάζεται να πούμε ονόματα. Καταλαβαίνετε οι περισσότεροι σε ποιους αναφέρομαι. Κι οι εντολές μεταβιβάστηκαν… αρμοδίως!

Οι πληροφορίες μου λένε πως καθώς βλέπουν ότι το επιθυμητό ποσοστό του 70% δεν επιτυγχάνεται ούτε με σφαίρες, αποφάσισαν να συνεχίσουν την πίεση μέχρι τα μέσα Οκτώβρη. Κι όχι απλά να τη συνεχίσουν, αλλά να την εντείνουν. Εάν ως τα μέσα Οκτώβρη δεν έχει επιτευχθεί το 65% τουλάχιστον, τότε πρόκειται να αλλάξει η τακτική.

Αυτή η τακτική προβλέπει τεχνητή αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού αρχικά. Δηλαδή να ανακοινώνεται ψευδώς ότι αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί και ως το τέλος Οκτώβρη να φαίνεται ότι έχει φτάσει στο 60 – 65%, ανάλογα με την εκάστοτε χώρα και το ποσοστό πραγματικού εμβολιασμού που έχει τώρα. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση.

Η δεύτερη κίνηση, έχει να κάνει με την αποδοχή του ότι τελικώς τα εμβόλια δεν μπορούν να καταπολεμήσουν τον ιό λόγω των μεταλλάξεων και επομένως θα ακολουθηθεί η τακτική της αποδοχής του κορωναϊού ως μία μορφή γρίπης. Τα αρμόδια πρόσωπα (πρωθυπουργοί, υπουργοί, «ειδικοί» κλπ), θα παραδεχτούν δημόσια ότι «είναι μία μορφή γρίπης και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν, όπως μάθαμε και με την Η1Ν1». Τότε είναι που το φάρμακο για τον covid, θα κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά.

Το τρίτο σκέλος, περιλαμβάνει άρση των μέτρων σε όλες τις χώρες. Αφού γίνει αυτό, θα φτάσουμε στα τέλη Δεκέμβρη, οπότε και θα ανακοινωθεί ότι τα εμβόλια για τον covid θα μπουν σε νέο σχεδιασμό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν και την ευρεία γκάμα των μεταλλάξεων.

Κάπως έτσι θα μας βρει το 2022.

Και τότε, στους πρώτους τρεις μήνες του νέου έτους, θα ανακοινωθεί έξαρση κρουσμάτων από μεταλλάξεις covid. Θα ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια εμβολιασμού, αυτήν τη φορά πιο επιθετική, αισιοδοξώντας να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι ήδη εμβολιασμένοι με την πρώτη και δεύτερη δόση, θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη (για όσους έκαναν Johnson & Johnson) και τρίτη (για όσους έχουν κάνει Moderna, Pfizer και AstraZeneca) «ενισχυτική δόση.

Όλο αυτό, βασίζεται στη χαλάρωση του πληθυσμού. Καθώς η δυσαρέσκεια και ο θυμός έχουν μεγαλώσει, μία χαλάρωση πριν την τελική φάση αναμένεται (κατ’ αυτούς) να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν. Για να το επιτύχουν καλύτερα, θα δοθούν «προνόμια» στις 2-3 χώρες που έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, άνω του 60%, όπως η Πορτογαλία κα. Πρόκειται για ένα έμμεσο μέτρο άσκησης πίεσης. Ήδη εξετάζεται και η τροποποίηση των ανά χώρα Συνταγμάτων αλλά και η μερική τροποποίηση του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Σε όλα τα παραπάνω ήρθαν ως επιβεβαίωση οι δηλώσεις του Αυστραλού Πρωθυπουργού Scott Morrison, ο οποίος δήλωσε: «Θα ζήσουμε με αυτόν τον ιό, όπως ζούμε με άλλες μολυσματικές ασθένειες», δίνοντας έτσι το στίγμα της πρώτης φάσης που αναφέρθηκε παραπάνω.

ΠΗΓΗ:https://kanenazori.com/2021/08/23/to_peirama_apetyxe_allagi_taktikis/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.