Οι αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με mRNA και DNA τσιμπήματα στον δελτοειδή θα πρέπει να συλληφθούν διότι εμποδίζουν τους εγκεφαλοπλυμένους να απλώσουν το μπράτσο τους!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άρθρο από την Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Πρέπει τάχιστα να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σπείρας εγκληματιών που δολοφονούν κατά συρροήν…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. – 27 Αυγ 2021 – 21:45

… κι ένας τους είναι ζωσμένος με εκρηκτική ύλη που ισοδυναμεί με πυρηνική βόμβα!

Θα αναφέρω μόνον πέντε που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και οι επί κεφαλής της σπείρας, που αριθμεί εκατοντάδες μέλη ανά την υφήλιο. Αλλά αν συλληφθούν αυτοί, οι υπόλοιποι θα σκίσουν τις μελέτες τους με τις οποίες παραπλανούν τους ανθρώπους, προτρέποντας τους με δήθεν ιατρικές αποδείξεις να μην εμβολιάζονται!  

Κι έτσι πεθαίνουν από  τον κορωνοϊό, ενώ τα θεραπευτικά πρωτόκολλα στα νοσοκομεία είναι τα πλέον ενδεδειγμένα και τα πλέον άριστα  και χρησιμοποιούν όλα τα φάρμακα, που ήδη κυκλοφορούν ή ανακαλύπτονται, κατά του ιού. Καμία σχέση δεν έχουν με πρωτόκολλα θανάτου, όπως τα χαρακτήρισε Έλληνας δικηγόρος. Μεγάλο λάθος ο χαρακτηρισμός αυτός. 

Πρώτος στη λίστα αυτός ο εγκληματίας, ο  Luc Montagnier.  Πήρε και Nobel ιατρικής ο άχρηστος για την εύρεση του γονιδιώματος του ιού του Aids.  Σχεδόν 50 χρόνια από τη ζωή του τα αφιέρωσε στην έρευνα των ιών και τελικά κατέληξε να λέει εγκληματικές βλακείες.  

Επιμένει ότι το γενικευμένο πρόγραμμα εμβολιασμού για προστασία  τον κορωνοϊό είναι απαράδεκτο επιστημονικό και ιατρικό λάθος. Δημιουργούνται, λέει, από το εμβόλιο αντισώματα,  περισσότερα ή λιγότερα ανάλογα με την ιδιοσυστασία του κάθε ανθρώπου.  Γι’ αυτό αναγκάζεται ο ιός, που  προσβάλλει τους εμβολιασμένους σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους ανεμβολίαστους ή να βρει άλλη ισχυρότερη παραλλαγή (μετάλλαξη) που να νικά αυτά τα αντισώματα  ή  να εξαφανιστεί. Αντιδρά όμως, όπως όλα τα έμβια όντα, στο να εξαφανιστεί και έτσι δημιουργούνται οι πιο ισχυρές μεταλλάξεις, έως ότου ένας “υπέρ-ιός” εξαφανίσει τεράστιο κομμάτι της ανθρωπότητας!   

Έστειλε και προειδοποιητική επιστολή στην κυβέρνηση του Ισραήλ για τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχει η χώρα αυτή από τον σχεδόν καθολικό  εμβολιασμό. Αλλά ευτυχώς το Ισραήλ δεν  έλαβε υπ’ όψη του τον εγκληματία αυτόν που επί 50 χρόνια επιδιώκει το θάνατο των ανθρώπων.  Μάλλον έλαβε υπ’ όψη  αυτόν τον εξαιρετικό φιλάνθρωπο και  μεγαλομέτοχο σχεδόν σε όλες τις εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια, τον Bill Gates. Κυρίως όμως τον ομογενή τους, τον Albert Bourla, Ceo της Pfizer. “Κοντός ψαλμός” τα αποτελέσματα αυτών των σοφών αποφάσεων του Ισραήλ.  Θα τα θαυμάσει όλη η ανθρωπότητα! (1) και (2) 

Δεύτερος στη λίστα των εγκληματιών ο παγκοσμίου φήμης Sucharit Bhakdi, Γερμανοταϋλανδός με πολλά βραβεία για το έργο του από γερμανικές ιατρικές ενώσεις. Κι αυτός  50 χρόνια από τη ζωή του τα σπατάλησε στην έρευνα των λοιμώξεων και των ιών. Ισχυρίζεται τώρα αυτός ο ψευτοεπιστήμονας ότι αυτά τα υπέροχα “μεταεμβόλια”  δίνουν εντολή στα κύτταρα μας, με τρόπο παραπλανητικό  τοποθετώντας μέσα τους ένα ξένο RNA, να δημιουργούν μια  πρωτεΐνη, σε σχήμα μιας απειροελάχιστης καρφιτσούλας,  που είναι ισχυρό δηλητήριο (ισχυρά  τοξική). 

Αυτό το ασήμαντα μικρό καρφιτσάκι, το φοβάται αυτός ο εγκληματίας  γιατρός. Το τρέμει. Φωνάζει ξανά και ξανά στους ανθρώπους “Μην εμβολιαστείτε! Το καρφιτσάκι θα καρφιτσωθεί στους  ιστούς  όλων των οργάνων σας, κυρίως στο ενδοθήλιο των τριχοειδών λόγω πρωταρχικής προτίμησης στα αγγεία, στους όρχεις και τις ωοθήκες.  Θα σας καταστρέψει το αναπαραγωγικό  σύστημα και τα άλλα ζωτικά σας όργανα, αν δεν έχετε ήδη πεθάνει από τις θρομβώσεις μέσα στα αιμοφόρα αγγεία σας”.  

Σαν  δε ντρέπεται ο πανάθλιος να τρομοκρατεί την ανθρωπότητα και τους Έλληνες να μην εμβολιαστούν και να πεθάνουν  από γρίπη κορωνοϊού, παρά την ειλικρινή και άψογη εκτέλεση των πρωτοκόλλων θεραπείας  και τα σωστά φάρμακα που χορηγούνται στα νοσοκομεία μας.    (3) 

Τρίτη στη λίστα της διεθνούς σπείρας εγκληματιών η Stephanie Seneff, μοριακή βιολόγος, καθηγήτρια και ερευνήτρια στο MIT στην τεχνητή νοημοσύνη. Κάποια βλαξ θα είναι. Δες τε πανεπιστήμιο που διάλεξε να διδάσκει και να κάνει έρευνες, το παρακατιανό αυτό Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης. Αν ερχόταν στο Καποδιστριακό, θα είχε λαμπρή καριέρα και θα κατείχε όλες τις επιστημονικές γνώσεις ώστε να κατανοεί και να διατρανώνει από τα τηλεοπτικά παράθυρα την αληθινή φύση των εμβολίων. 

Αυτή, λοιπόν, η  χαζή γυναίκα  τις τελευταίες δεκαετίες έχει εστιάσει τις έρευνες της στις σύγχρονες ασθένειες (αλτσχάϊμερ, αυτισμό, καρδιοαγγειακά νοσήματα) και τη σχέση που έχουν με τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον άνθρωπο από το περιβάλλον, (τροφή, νερό, αέρα).  Πρόσφατα ερεύνησε και τα εμβόλια, λαμβάνοντας υπ’ όψη κάθε σχετική ιατρική έρευνα στο θέμα. Τα όσα  ισχυρίζεται θα τα συνοψίσω, γιατί είναι πολλά και με ιατρικούς όρους ειπωμένα.   

Λέει: “όπως τα εμβόλια mRNA [Pfizer, Moderna]  έτσι και τα εμβόλια DNA [J+J, Astrazeneka ] βασίζονται σε νέες τεχνικές επεξεργασίας γονιδίων βιοτεχνολογίας που είναι καινούργιες  και αδοκίμαστες στο χρόνο. Επομένως  αποτελούν ένα άκρως επικίνδυνο πείραμα που εξαπολύθηκε σε έναν τεράστιο ανυποψίαστο πληθυσμό, με άγνωστες συνέπειες”! 

Και συμπεραίνει: “αυτά τα εμβόλια  μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες, όπως αυτοάνοσα και νευροεκφυλιστικά  νοσήματα, (πρίον, αλτσχάιμερ, πάρκινσον, παράλυση Βell  -του μισού προσώπου- κ.α.), αγγειακές διαταραχές (αιμορραγία και θρόμβοι αίματος),  ασθένειες στα νεφρά, στον σπλήνα και πλήρη καταστροφή στο σύστημα αναπαραγωγής ”. (4) 

Τέταρτος προς σύλληψη  ο Christian Perronne καθηγητής λοιμωξιολογίας, επί μακρόν υπεύθυνος της εμβολιαστικής πολιτικής της Γαλλίας και αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).  Αυτός ο αλητήριος και ψεκασμένος, ένας εγκληματίας ανίδεος από  λοιμώξεις και αγράμματος από ιατρική, σα δε ντρέπεται, προσπαθεί να καταρρίψει τα πιο έγκυρα ιατρικά θέσφατα που έχουν εκφραστεί ποτέ, αυτά των Ελλήνων κυβερνητικών λοιμωξιολόγων και λοιπών, που δηλώνουν ειδικοί στις λοιμώξεις.  Κορυφαίοι στο είδος τους και με παγκόσμια αναγνώριση. 

 Αυτός, λοιπόν, εκφράζει σε συνέντευξη του το εξής πρωτάκουστο και φοβερό: “Όχι οι ανεμβολίαστοι, αλλά οι εμβολιασμένοι μολύνουν και πρέπει να απομονωθούν”! Και συνεχίζει τις εγκληματικές του μπούρδες:“Τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, αλλά γενετικοί τροποποιητές”!! Αλλά ο πανάθλιος τάχα εξηγεί και το μηχανισμό που γίνεται αυτό. Λέει ότι “συνήθως η διαδικασία εξελίσσεται  από DNA σε RNA, αλλά μπορεί να γίνει και το αντίστροφο, επειδή  έχουμε γονίδια από ρετροϊούς ζωικής προέλευσης, ενσωματωμένα στο  DNA μας πριν πολλές χιλιετίες. Αυτά μπορούν να κωδικοποιήσουν ένζυμα προς την αντίθετη κατεύθυνση [από RNA σε DNA]”  Αυτό το φαινόμενο επιστημονικά ονομάζεται αντίστροφη μεταγραφή. (Θα συναντήσουμε και πάρα κάτω τον όρο αυτό).  

Πέμπτος στη σειρά ο Richard M. Fleming. Ερευνητής της πυρηνικής  καρδιολογίας με εκατοντάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις. Τιμήθηκε το 2003 με το βραβείο κορυφαίου ιατρού στις ΗΠΑ. 

Αυτός δεν είναι γιατρός, είναι κινούμενη πυρηνική βόμβα εναντίον του παγκόσμιου ιατρικού κατεστημένου. Έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο: “ Eίναι ο Covid-19 ένα [εργαστηριακά] κατασκευασμένο βιολογικό όπλο;” μελετώντας βέβαια σε βάθος το θέμα, ο αρχιτρομοκράτης. (Το βιβλίο δεν κυκλοφορεί ακόμα στα ελληνικά, αλλά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το παραγγείλουν, το έχει και η Αmazon).  

Άκουσα συνέντευξη του στον Mike Adams του Infowars, που ανέβηκε στο Brighteon  και διαπίστωσα ότι την πρώτη βόμβα την ρίχνει, έτσι για αρχή,  στο κεφάλι του Φάουτσι. Λέει επί λέξει: “ Anthony Fauci holds patents on HIV component used to create  Covid-19”. Ήτοι “ Ο Άντονυ Φάουτσι κατέχει τις πατέντες των τμημάτων του ιού του Aids (HIV), που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί ο Covid-19”! (Ο Sars-Cov-2 λέγεται και έτσι, επί το απλούστερον.) (6) και (7) 

Βρε αυτοί οι  άθλιοι συμμορίτες κατά της ανθρωπότητας κοντεύουν να  συναρμολογήσουν όλα τα κομμάτια του βιολογικού όπλου.  Πρώτος ο άθλιος L. Montagnier ανακάλυψε  αμέσως μόλις εμφανίστηκε ο Sars-Cov-2 ότι περιέχει τμήματα του ιού του Αids –αυτός τον ανακάλυψε ποιος άλλος θα μπορούσε να τον βρει κρυμμένο μέσα στον κορωνοϊό;  

Και τούτος ο τελευταίος το τερμάτισε! Μας λέει ότι Α. Φάουτσι, ο υπεύθυνος λοιμωξιολόγος για τα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και πρωτόκολλα θεραπείας του κ/ού  στις ΗΠΑ και κατ’ επέκτασιν  στον κόσμο ολόκληρο, εφ’ όσον με τον ΠΟΥ “ κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”,  κατέχει τις πατέντες των τμημάτων του HIV που βρέθηκαν στον κορωνοϊό!  

Φάουτσι, ΠΟΥ, Big Pharma, η τριάδα που  θα φανεί σε πολύ λίγο χρόνο τι παιχνίδι έπαιξε σε όλη την ανθρωπότητα. Όταν κορυφαίος γιατρός των ΗΠΑ  λέει αυτά τα λόγια δημόσια, ίσως τα γράφει και στο βιβλίο του και επί πλέον  αναφαίνονται γραπτά σε συγκεκριμένο λεπτό του video  ε, τότε είμαστε πολύ κοντά στο τέλος!   

Μας λέει ακόμα ο ανίδεος αυτός γιατρός ότι ο ιός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο, επειδή είναι σύνθετος (χιμαιρ-ικός) και τέτοιοι ιοί-χίμαιρες (σύνθετοι από πολλούς ιούς) δεν εμφανίζονται αφ’ εαυτού τους στη φύση. 

 Σημείωση. Δεν καυχιέμαι, γιατί δεν είναι δυνατόν να καυχηθεί κάποιος πάνω σε τόσο ανθρώπινο πόνο, αλλά  γνώριζα το γεγονός αυτό από τον Μάιο  2020 και είχα δει σωστά την ερμηνεία του, ότι δηλαδή ο κ/ός περιέχει τμήμα του γονιδιώματος του ιού του Αids . Και ότι με αυτό  ήθελαν να χτυπήσουν και το ανοσοποιητικό, ώστε να μην μπορεί ο οργανισμός να αντιδράσει όταν προσβληθεί από  τον κ/ό.  Το κρίμα είναι ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλησαν να ενημερωθούν εγκαίρως. Πίστεψαν στον “Θεό-T.V.” και έκαναν το “θέλημα” του! 

Έγραψα τότε σε άρθρο: “Τρίτο. Μπήκα στη σπαζοκεφαλιά να αναζητήσω γιατί θέλησαν να βάλουν τμήμα του ιού HIV (Aids) μέσα στον κ/ό, γεγονός που ανακάλυψε ο Montagnier, αλλά το απέδωσε σε προσπάθεια να φτιάξουν εμβόλιο. Εμβόλιο για ποιον ιό; (Άλλος ένας “καλοκάγαθος” μεγάλος επιστήμων!) 
Και νομίζω ότι το βρήκα. Τι κάνει ο HIV; Δημιουργεί ανοσοποιητική ανεπάρκεια. Τέλεια! Όχι για την ανθρωπότητα, αλλά για την καμπαλική συμμορία. Και ιός του αναπνευστικού συστήματος και μαζί ιός που “χτυπάει” το ανοσιοποιητικό σύστημα! Χιμαιρικός (διπλός) ιός, σωστό γέννημα εχιδνών! Από αυτή τη “διαολική συν(εν)έργεια” συνάγεται, χωρίς καμιά αμφιβολία, ότι επιζητούσαν έναν ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό. Αυτόν το στόχο δεν τον πέτυχαν”. (8) 

 Ο αρχιτρομοκράτης Richard Fleming  τον δεύτερο  πύραυλο με πυρηνική κεφαλή τον πετάει στο κεφάλι των Big Pharma και λέει ότι εξαπάτησαν την ανθρωπότητα λέγοντας ψέματα ότι  το έγχυμα των εμβολίων παραμένει στην περιοχή του μπράτσου, γύρω από το σημείο της ένεσης.  Το γεγονός ότι το έγχυμα του εμβολίου κυκλοφορεί σε όλο το σώμα αυτού που το προσέλαβε όχι  απλώς αποδεικνύεται, αλλά είναι ηλίου φαεινότερον τόσο που τυφλώνει δυστυχώς τους εθελοτυφλούντες και τους νεοταξίτες α-γιατρούς! Το αποδεικνύουν, χωρίς να χωρούν λόγια, οι εμφανέστατες παρενέργειες του εμβολίου στο αίμα και τα αγγεία (θρομβώσεις)  στην καρδιά (περικαρδίτιδες, μυοκαρδίτιδες) και τόσες άλλες που καταγράφονται  -όχι στην Ελλάδα βέβαια- ων ουκ έστιν αριθμός. Η “καρφιτσούλα” (ακίδα) πρωτεΐνης spike  είναι πανταχού παρούσα μέσα στο σώμα του εμβολιασμένου και τσακίζει  συν τω χρόνω καρδιά, νεφρά, σπλήνα, αναπαραγωγικό σύστημα, αρτηρίες, αιμοπετάλια και τελειωμός δεν υπάρχει. Ο βλάβες στον εγκέφαλο αργούν λιγάκι να φανούν, αλλά θα παρουσιαστούν και αυτές.  

Και ο Dr. Fleming δίνει τη χαριστική βολή στις Big Pharma,  λέγοντας ότι όλα αυτά τα γνώριζαν από τα πειράματα σε ζώα. Σκύλοι, γάτες, ποντίκια, κουνέλια και όσα άλλα ζωάκια είχαν την τύχη να γίνουν πειραματόζωα και να τους εγχυθούν εμβόλια των Big Pharma, αποδείχτηκε ότι η πρωτεΐνη-ακίδα, η spike, είχε εμφανιστεί σε όλα τα όργανα τους και αυτά  είχαν διαλυθεί. Ακριβώς το ίδιο  επαληθεύτηκε όταν έγινε νεκροψία για επιστημονικούς λόγους σε εμβολιασμένο άνθρωπο που πέθανε από γενικευμένη κατάρρευση. Σε όλα τα όργανα του βρέθηκε η καταστροφική πρωτεΐνη spike και φυσικά  ήσαν κατεστραμμένα. (9) 

Αυτό σημαίνει ότι οι Μεγάλες Φαρμακευτικές όχι μόνον είπαν ψέματα ότι το έγχυμα παραμένει στο μπράτσο, αλλά και απέκρυψαν το γεγονός ότι,  κυκλοφορώντας σε όλον τον οργανισμό, όπως ακριβώς είχαν διαπιστώσει να συμβαίνει κατά τη διάρκεια των πειραμάτων σε ζώα,  επιφέρει από πολύ επικίνδυνα έως θανατηφόρα αποτελέσματα.  

 Επισημαίνει επί πλέον ο εγκληματίας αυτός γιατρός ότι τα mRNA εμβόλια ενσωματώνουν το γονιδίωμα της πρωτεΐνης spike στο ανθρώπινο DNA, μέσω της αντίστροφης μεταγραφής. (Τι περίεργο! Το ίδιο λέει και ο C. Perronne. Μα φυσικά, σε αυτή τη σπείρα είναι όλοι συνεννοημένοι μεταξύ τους!) Και μπορούν να μετατρέψουν τους εμβολιασμένους  σε ασταμάτητα εργοστάσια παραγωγής της πρωτεΐνης  spike, μεταβάλλοντας το σώμα τους σε αποικία βιολογικού όπλου και άλλων μελλοντικών [βιολογικών όπλων], σε συνάφεια με το τωρινό!! 

Και ως κατακλείδα  αυτός ο ζωσμένος με εκρηκτικά γιατρός βεβαιώνει ότι τα πάντα τεκμηριώνονται, επειδή για όλα υπάρχουν έγγραφα στοιχεία. Τα κείμενα των πατεντών, οι εξελίξεις των δήθεν “gain of function” ερευνών (ήτοι δημιουργούν στο εργαστήριο ισχυρούς ιούς, τάχα για να μπορούν να τους θεραπεύσουν, αν εμφανιστούν!),  τα αποτελέσματα των πειραμάτων σε ζώα,  τα πάντα είναι  καταγεγραμμένα και αποτελούν  αδιάσειστα τεκμήρια για κάθε βήμα της πορείας που κατέληξε  στο Γολγοθά που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα.   Το σίγουρο είναι, είπε, ότι θα στηθεί μια νέα Παγκόσμια Δίκη, στα πρότυπα της δίκης της Νυρεμβέργης. Και θα είναι η μεγαλύτερη δίκη που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. 

Δηλώνει τέλος  ότι είναι πολύ αισιόδοξος ότι η αληθινή επιστήμη θα νικήσει την ψεύτικη! Και ότι η ελεύθερη επιλογή των ανθρώπων για ιατρικές πράξεις στο σώμα τους, προηγουμένης της πλήρους ενημερώσεως τους,  θα νικήσει κι αυτή!  

Έχω τη βεβαιότητα ότι  στην έρευνα δεν υπάρχει πιο ικανός λαός από τους Αμερικανούς. Όταν επιστήμονες και πολίτες θ’ αρχίσουν να ερευνούν το θέμα σε ευρεία κλίμακα, πάρα πολλοί ανά την υφήλιο θα χάσουν τον ύπνο τους. Τα γνωστά “ποδιτσάκια”, οι τερμίτες της ανθρωπότητας, που είναι τοποθετημένα παντού, σε κάθε αξίωμα, σε κάθε θέση αποφάσεων και δύναμης, παγκόσμια.  “Άπαντα κλειστά” τα τοιαύτα για  έντιμους και “αδέσμευτους” πολίτες! 

Αγαπητοί αναγνώστες, το κείμενο αυτό μπορεί να φαίνεται χιουμοριστικό, αλλά δεν είναι καθόλου. Είναι ένα κείμενο που γράφτηκε με έναν τρόπο ώστε να διαφωτίζει το “ή-ή”. Ή αυτοί που αναφέρθηκαν είναι εγκληματίες και πρέπει να κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιοι άλλοι.  

Ή ο Montagnier  εκφράζει την αλήθεια της επιστήμης ή ο Τσιόρδας.  Ή ο  Bhakdi ή ο Γώγος. Η η Seneff  ή η Παγώνη. Ή ο Perronne ή ο Σύψας .  Ή ο  Fleming ή ο Βασιλακόπουλος!! Δε γίνεται να έχουν δίκιο και οι μεν και οι δε, επειδή  τα όσα λένε είναι αντιδιαμετρικώς  αντίθετα.  

Πάντως η σύγκριση,  για όποιον εμβαθύνει έστω και  λίγο, είναι καταλυτική.  Και καταδεικνύει, πέρα από κάθε αμφιβολία, ποιος  είναι κορυφαίος επιστήμονας και ποιος είναι ντενεκές και  κύμβαλον, επί χρήμασιν ή “δεσμεύσει”, αλαλάζον. Ποιος λέει αλήθεια σε ένα ζήτημα “ζωής ή θανάτου” όλων  μας και ποιος  έχει το θράσος να παίζει παιχνίδια θανάτου με όλη την ανθρωπότητα αλλά και τους Έλληνες.  

Το Φως δεν θ’ αργήσει.  Υπομονή αδέρφια Έλληνες. Σφίξτε τα δόντια και μην υποκύψετε. Εμείς  κρατάμε  όρθιο  το  μέλλον  της  ανθρωπότητας!     Και το εύγε μας από τις Θείες Δυνάμεις θα είναι τόσο πιο μεγάλο, όσο πιο πολύ θα αντισταθούμε  στη λαίλαπα του κακού που προσπαθεί να  μας πνίξει, να μας στερήσει, ει δυνατόν,  και τον αέρα που αναπνέουμε.  Το βιώνετε αυτό, δεν είν’ έτσι;  

Πάρτε βαθιές ανάσες θάρρους και Πίστεως. Ο Θεός είναι πάντα δίπλα μας. Αρκεί να μην του έχουμε γυρίσει  συνειδητά την πλάτη , προσκυνώντας ή υπακούοντας  “ολοκάθαρους” και, εμφανέστατους πλέον,  δαίμονες. Αλλά κι αν το πράξαμε, Εκείνος την εσωτερική μας αλλαγή, την αλλαγή του νου μας,  την περιμένει μέχρι και την ύστατη ώρα μας, όσο κι αν υπήρξαμε άσωτοι και άμυαλοι. Και για τη θεραπεία μας από τα δεινά των εμβολίων, αν σε Αυτόν  προστρέξουμε, με έστω και  ύστερη πίστη,  τα θαύματα θα γίνουν! 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,    24-26 Αυγούστου 2021 

  

ΥΓ. Στο σημείο αυτό ολοκλήρωσα το κείμενο αυτό και θα παραθέσω τα ιατρικά ντοκουμέντα (videos και άρθρα)  με τη σειρά της αρίθμησης τους μέσα στο άρθρο. Έπραξα έτσι για να μην κουράσω όσους δεν ενδιαφέρονται να ενημερωθούν περισσότερο, επειδή στα ντοκουμέντα παρεμβαίνει  κάπως δύσκολη  ορολογία για τους μη εξοικειωμένους με αυτήν.  Εξ’ άλλου στο άρθρο έχω δώσει το απάνθισμα όλων των σημαντικών τους σημείων. Έτσι  που ο αναγνώστης να ενημερωθεί πλήρως για τα ουσιώδη. Τα επί πλέον είναι για όσους θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο. Αλλά και  για όσους θέλουν να έχουν επαληθευμένες θέσεις κορυφαίων επιστημόνων, εξαιρετικά  “τεκμήρια αλήθειας”  στα τυχόν δικαστικά τους έγγραφα. 

Για τα πέντε πρώτα θα παραθέσω μόνον τους συνδέσμους. Όμως το έκτο,  επειδή τα όσα αναφέρει είναι ιδιαίτερα  σημαντικά και κυρίως επειδή ελάχιστα έχουν ακουστεί στην Ελλάδα, το παραθέτω αυτούσιο στο αγγλικό πρωτότυπο, αλλά και σε μετάφραση που η ίδια  έγραψα. 

Στα επαληθευτικά στοιχεία (ντοκουμέντα) υπάρχει  video, ενσωματωμένο στο έκτο στοιχείο αλλά με  αρίθμηση (7),  στο οποίο μιλάει ο Dr. Richard M. Fleming με τον Mike Adams, δημοσιογράφο συνεργαζόμενο με το αμερικανικό ιδιωτικό κανάλι infowars.  Εκεί ο Dr. Fleming αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα από όσα έχουν συνοψιστεί στο άρθρο που μετέφρασα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω  ελληνικούς υπότιτλους  σε αυτό το video, αλλά έχω αναφέρει  τα πιο σημαντικά του σημεία στο κύριο άρθρο.  

Παράκληση: όποιος μπορεί να βάλει ελληνικούς υπότιτλους στο video, (στοιχείο με αριθμό 7) ας το πράξει.  Ένα χεράκι όλοι μαζί, να σηκώσουμε τον πνευματικό ήλιο της Αλήθειας πάνω από την Ελλάδα, διαλύοντας τα δαιμονικά σκοτάδια και το θάνατο που σκορπούν. 

Τα επαληθευτικά στοιχεία. 

(1) https://thenewamerican.com/french-nobel-prize-winner-warns-vaccines-facilitate-development-of-deadlier-covid-variants-urges-the-public-to-reject-jabs/ 

Το άρθρο είναι στα αγγλικά, μεταφράζω μόνον τον τίτλο:  

Γάλλος Νομπελίστας [ο Dr. Luc Montagnier] προειδοποιεί ότι τα εμβόλια διευκολύνουν την ανάπτυξη όλο και πιο θανατηφόρων μεταλλάξεων και παροτρύνει τους ανθρώπους να απορρίψουν τα τρυπήματα. 

(2)https://www.youtube.com/watch?v=tuZRZRZsb1U&t=16s

Tο video  αυτό έχει τίτλο:  “ Μη δέχεστε το εμβόλιο λέει ο Dr. Luc Montagnier,  που κατέκτησε το  Nobel ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού HIV [Aids]”.  Η γλώσσα είναι τα γαλλικά με υπότιτλους στα ιταλικά. 

(3) https://www.youtube.com/watch?v=pyPjAfNNA-U&t=1422s 

 Μιλάει ο καθηγητής   Sucharit Bhakdi στα αγγλικά με θέμα “ Όψεις της πανδημίας. Θρομβώσεις και πέραν αυτών”. Επεισόδιο 15   

(4) https://evaggelatos.com/?p=22420 

 Εδώ έχει αναρτηθεί  η,  απαρτιωμένη  και πλήρως τεκμηριωμένη βιβλιογραφικά, εργασία της Stephanie Seneff με τίτλο: “Εμβόλια και Νευροεκφυλιστική νόσος Sars -COV-19 ” σε μετάφραση  του νευρολόγου και ψυχιάτρου κ. Γεωργίου Ευαγγελάτου. 

(5) https://www.pronews.gr/ygeia/1011848_kathigitis-loimoxiologias-cperrone-den-einai-pragmatika-emvolia 

 Άρθρο στο pronews.gr με τίτλο “Καθηγητής C. Perronne: “Δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά γενετικοί τροποποιητές.- Δεν έχω δει ποτέ τόσες παρενέργειες”. Υπότιτλος: “Δεν είναι κίνδυνος οι ανεμβολίαστοι, οι εμβολιασμένοι είναι κίνδυνος για τους άλλους» 

(6) https://www.newstarget.com/2021-08-17-mrna-vaccines-turn-people-into-spike-protein-factories.html 

Αυτό το άρθρο τα παραθέτω ολόκληρο. Και το αγγλικό πρωτότυπο, όπου δίνονται  συνοπτικά οι θέσεις του Dr. Richard Fleming και την ελληνική  μετάφραση του. 

(7) https://www.brighteon.com/63deb107-e0b0-43c2-8860-0edaa10647bd 

Αυτό το στοιχείο  είναι video στο Brighteon, ενσωματωμένο στο (6), όπου o Dr. Fleming δίνει συνέντευξη στον Mike Adams. Έχει τον ίδιο τίτλο με το άρθρο. 

(8)  https://kostasxan.blogspot.com/2020/05/blog-post_27.html                        Το δικό μου άρθρο. 

(9) https://www.naturalnews.com/2021-08-03-autopsy-vaccinated-covid-spike-proteins-bodily-organs.html 

Το άρθρο για την πρωτοποριακή μεταθανάτια μελέτη σε  εμβολιασμένο άνθρωπο. 

Και μεταφρασμένο  το ίδιο άρθρο:  

https://www.triklopodia.gr/natural-news-%ce%b2%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b9%ce%b9%ce%ba%cf%8c-mrna-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%ac%ce%bd/ 

——————- 

Α. Το άρθρο με τον αριθμό (6), στο αγγλικό πρωτότυπο: 

Bombshell: mRNA vaccines can turn people into never-ending spike protein factories, “colonizing” the body with endless bioweapons 

Nuclear cardiologist Richard M. Fleming recently spoke with Mike Adams about the deception used to coerce the world population to take mRNA vaccines. Dr. Fleming provided evidence that the mRNA vaccines are self-replicating and turn people into never-ending spike protein factories. There is now evidence that the genetic sequence for SARS-CoV-2 is self-assembling and self-amplifying by design, carrying genetic code into the person’s DNA through reverse transcription. This runaway process for encoding spike proteins in human cells has the potential to hijack healthy genetic expression for years to come while colonizing inflammatory spike proteins in the blood and the organs for the duration of one’s life. People are literally being programmed with genetic instructions that intoxicate their blood and organs into perpetuity … until they are sick and dying, suffering from chronic disease. 

The mRNA vaccines are NOT temporary nor are they localized medical interventions 

The public was given false information regarding mRNA vaccines from the start. The mRNA vaccine was sold to the public as a temporary process, an immune-enhancing drug that does not interfere with human DNA. Furthermore, the messenger RNA is said to stay in the cells at the injection site, but this has been disproved multiple times, with blood clot formation and spike protein accumulation measured in various organs, including the brain. The spike proteins are not only traveling through the blood and concentrating in vital organs, but these mRNA instructions are also incorporating into the human DNA for future replication of bioweapons in the blood. 

These foreign toxins may augment immune-responsive cells for a short period of time, but they also induce cardiovascular, neurological, and autoimmune inflammation, resulting in severe adverse events and chronic damage to young people. As the spike proteins proliferate the blood, they can cause blood clotting all over the body and even lead to Alzheimer’s disease through prion formation in the brain. 

The mRNA spike protein experiment is so controversial that the federal government is desperately working with Big Tech to algorithmically censor any accurate, dissenting information on this unethical experiment. This experiment, rooted in deception, protected by censorship and liability-free contracts, is being forced onto the world population with totalitarian mandates, propaganda campaigns, and pervasive fraud. Despite the best efforts to silence information and take away consent of the individual, the principle of informed consent in medicine will withstand the test of time. 

The mRNA vaccines incorporate SARS-CoV-2 into human DNA through reverse transcription 

The Whitehead Institute for Biomedical Research in Cambridge, MA, the John A. Paulson School of Engineering and Applied Sciences from Harvard, the Department of Biology, Massachusetts Institute of Technology, and the Wyss Institute for Biologically Inspired Engineering, Harvard University have uncovered serious DNA-altering details about the mRNA vaccines. 

The researchers investigated the possibility that SARS-CoV-2 RNA can be reverse transcribed and integrated into the human genome. What they found was shocking. When studying cultured cells and primary cells of vaccinated patients, they found chimeric transcripts that contained viral fusion to cellular sequences that is consistent with the transcription of viral sequences integrated into the genome. They found twenty-four cells containing reverse transcriptase, all of which can be integrated into the cell genome and subsequently transcribed. This reverse transcription was enabled by “LINE-1 elements or by HIV-1 reverse transcriptase.” 

There was a molecular mechanism that allowed SARS-CoV-2 to undergo retro-integration in the genome of vaccination patients. This process helps explain why vaccination patients continue to produce viral RNA long after their recovery from the vaccine transfection. Vaccinated people are literally the super spreaders, the vector for perpetual bioweapon release. As genetic instruction for spike proteins permeate their DNA, the vaccinated can potentially replicate spike proteins for the rest of their life, putting the public health at risk for generations to come. Yes, it looks like the beginning of transhumanism, as the vaccinated line up for their genetic updates. 

Watch this telling interview on Brighteon.com. 

 

  1. Το ίδιο άρθρο σε μετάφραση.

Πυρηνική βόμβα: τα mRNA εμβόλια μπορούν να μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε ασταμάτητα παρασκευαστήρια της spike πρωτεΐνης, εποικίζοντας το σώμα τους με ατελεύτητα βιολογικά όπλα.  

Ο πυρηνικός καρδιολόγος  Richard M. Fleming μίλησε πρόσφατα  στον Μike Adams και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απάτη που έστησαν  για να εξαναγκάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό να εμβολιαστεί με mRNA εμβόλια. Ο Dr. Fleming παρέθεσε αποδείξεις ότι τα  mRNA  εμβόλια  αυτο-αναπαράγονται και μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε ασταμάτητα εργαστήρια παραγωγής της πρωτεΐνης spike. 

Έχουμε τώρα αποδείξεις ότι η γενετική αλληλουχία του Sars-Cov-2 έχει σχεδιαστεί σκόπιμα ώστε να αυτο-αναπαράγεται και να αυτο-επεκτείνεται, μεταφέροντας τον γενετικό της κώδικα στο ανθρώπινο DNA, διά της αντίστροφης μεταγραφής. 

 Αυτή η, ως πειρατής, διαδικασία προς ενσωμάτωση του γενετικού κώδικα της πρωτεΐνης spike στον κώδικα του ανθρωπίνου κυττάρου έχει το δυναμικό να εξαφανίσει την υγιή γενετική έκφραση του ανθρώπου κατά τα  επόμενα χρόνια, με το να γίνουν αποικία της φλεγμονώδους πρωτεΐνης spike τόσον το αίμα όσον και τα όργανα του, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. 

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι ουσιαστικά προγραμματίζονται με γενετικές  εντολές που δηλητηριάζουν  το αίμα και τα όργανα τους εις το διηνεκές, έως ότου αρρωστήσουν και πεθάνουν, υποφέροντας από χρόνιες ασθένειες. 

Τα mRNA εμβόλια δεν είναι μικρής διάρκειας ιατρικές επεμβάσεις  και δεν εγκλωβίζονται σε μικρή περιοχή του σώματος. 

Στο κοινό δόθηκε εξ’ αρχής ψευδής πληροφόρηση όσον αφορά τα mRNA εμβόλια. “Πουλήθηκαν” στο κοινό ως μία προσωρινή διαδικασία , ως ένα φάρμακο που ενισχύει το ανοσοποιητικό και που δεν επεμβαίνει στο ανθρώπινο DNA.  Επί πλέον ειπώθηκε ότι το αγγελιοφόρο [m εκ του messenger = αγγελιοφόρος] mRNA μένει στα κύτταρα στη θέση της ένεσης, αλλά αυτό έχει αποδειχτεί κατ’ επανάληψη  ότι είναι ψέμα, εφ’ όσον παρουσιάζεται  εμφάνιση  θρόμβων στο αίμα και  συσσώρευση της πρωτεΐνης  spike, που έχει και μετρηθεί, σε διάφορα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου. 

Αυτές οι spike πρωτεΐνες όχι μόνον ταξιδεύουν διά μέσου του αίματος και συγκεντρώνονται στα ζωτικά όργανα , αλλά [το πιο τραγικό είναι ότι] αυτές οι εντολές που μεταφέρει ο αγγελιοφόρος mRNA  ενσωματώνονται στο ανθρώπινο DNA για μελλοντική χρήση αναπαραγωγής βιολογικών όπλων στο αίμα! 

Οι τοξικές για  τον ανθρώπινο οργανισμό πρωτεΐνες spike ίσως αυξάνουν τα κύτταρα της ανοσοαπόκρισης για ένα μικρό διάστημα, αλλά επιφέρουν καρδιαγγειακές, νευρολογικές και αυτοάνοσες φλεγμονές που έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα και χρόνιες, ανίατες  ασθένειες σε νέους ανθρώπους. Καθώς οι πρωτεΐνες spike εξαπλώνονται στο αίμα μπορούν να προκαλέσουν θρόμβους σε ολόκληρο το σώμα και ακόμη να οδηγήσουν στη νόσο Αλτσχάιμερ, διά σχηματισμού prion στον εγκέφαλο. 

Το πείραμα πρωτεΐνης αιχμής mRNA είναι τόσο αμφισβητούμενο, που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εργάζεται απεγνωσμένα παρέα με τη Big Tech για να λογοκρίνουν, με  κατάλληλους αλγορίθμους,  κάθε αληθινή   πληροφορία ενάντια σε αυτό το ανήθικο αυτό πείραμα.  Αυτό το πείραμα βασισμένο στο  ψέμα, που προστατεύτηκε από λογοκρισία και συμβόλαια απαλλαγής από κάθε ευθύνη, επιβλήθηκε πάνω στον παγκόσμιο πληθυσμό με καταναγκασμούς ολοκληρωτικού τύπου, με καμπάνιες προπαγάνδας και με  αναίσχυντη απάτη. Αλλά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να φιμωθεί  η πληροφόρηση και να αφαιρεθεί η συναίνεση από τα ανθρώπινα πρόσωπα, η αρχή της κατόπιν [αληθούς και ολοκληρωμένης] πληροφόρησης συναίνεσης σε ιατρικές πράξεις θα αντέξει στο χρόνο. 

Τα mRNA εμβόλια ενσωματώνουν [τμήμα] του Sars-Cov-2 στο ανθρώπινο DNA  διά της αντίστροφης μεταγραφής. 

Το Whitehead Institute for Biomedical Research στο Cambridge, MA, το John A. Paulson School of Engineering and Applied Sciences στο  Harvard University, the Department of Biology, Massachusetts Institute of Technology, and the Wyss Institute for Biologically Inspired Engineering, επίσης στο Harvard University  έχουν ανακαλύψει ανησυχητικές λεπτομέρειες αλλοίωσης του [ανθρώπινου] DNA από τα mRNA  εμβόλια. Οι μελετητές ερεύνησαν αν το RNA  του  Sars-Cov-2 έχει τη δυνατότητα να μεταγραφεί αντίστροφα και να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Αυτό που βρήκαν είναι σοκαριστικό.  

Όταν μελέτησαν πρωταρχικά και καλλιεργημένα κύτταρα εμβολιασμένων, βρήκαν χειμερικές μεταγραφές που περιείχαν ιική [του ιού] παρεμβολή   στις  κυτταρικές αλληλουχίες, κάτι που συνιστά μεταγραφή ιικών αλληλουχιών  και ενσωμάτωση τους στο ανθρώπινο γονιδίωμα! Βρήκαν 24 κύτταρα που περιείχαν [ιική]αντίστροφη τρανσκριπτάση [που ονομάζεται και μεταγραφάση], η οποία μπορεί να ενσωματωθεί εξ’ ολοκλήρου στο ανθρώπινο γονιδίωμα και συνεπώς να μεταγραφεί. Αυτή η αντίστροφη μεταγραφή κατορθώθηκε  διά των στοιχείων Line-1 ή διά  της αντίστροφης τρανσκριπτάσης του HIV-1 [που περιέχεται στον ιό Sars-Cov-2] 

Υπήρχε ένας μοριακός μηχανισμός που επιτρέπει στον Sars-Cov-2 να εισχωρεί με ανάδρομη ενσωμάτωση στο γονιδίωμα των εμβολιασμένων ανθρώπων. Αυτή η διαδικασία μας βοηθάει να εξηγήσουμε το γιατί οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να παράγουν ιικό RNA πολύ καιρό μετά την πάροδο  της εμβολιακής μόλυνσης.  

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι ουσιαστικά υπερμεταδότες, το όχημα για τη διαιώνιση της επενέργειας  του βιολογικού/ων όπλου/ων. Μια γενετική εντολή για παραγωγή των spike πρωτεϊνών έχει καταγραφεί στο DΝΑ τους και οι εμβολιασμένοι δυνητικά μπορούν να αναπαράγουν αυτήν την πρωτεΐνη spike για το υπόλοιπο της ζωής τους, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία για όλες τις επόμενες γενιές. Ναι, μοιάζει να ξεκίνησε ο μετανθρωπισμός, καθώς οι εμβολιασμένοι είναι σε αναμονή [δηλ. είναι δυνητικά έτοιμοι], για επόμενες  γενετικές “βελτιώσεις”. 

 Ακούστε αυτήν την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Brighteon.com : 

https://www.brighteon.com/63deb107-e0b0-43c2-8860-0edaa10647bd 

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%84/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.