Εμβολιασμένοι, οι δαίμονες και τα όργανά τους το έχουν αποφασίσει, και 3η και 4η και 5η δόση εμβολίων μέχρι να τελειώσουμε όλοι.

Αυτά που έρχονται – Ισραήλ: «Ετοιμαστείτε και για 4η δόση εμβολίου – Έτσι θα είναι η ζωή μας» είτε δαίμονες, είτε άνθρωποι τα λένε, το ίδιο κάνει.

Άγγελος Σατάν

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινότητα, με τις κυβερνήσεις να απαντούν με τα εμβόλια τα οποία δεν έχουν κλείσει ένα χρόνο ζωής, αλλά έχοντας φτάσει σε σημείο να έχουν θέσει το εκβιαστικό δίλημμα ή εμβολιάζεσαι ή θα αποκλειστείς κοινωνικά.

Το πότε όμως θα τελειώσει ο εμβολιασμός; Άγνωστο για εμάς και σίγουρα μέχρι και να ξεπουλήσουν οι φαρμακευτικές που παράγουν εμβόλια χωρίς αύριο.

Τα δεδομένα που έρχονται από το Ισραήλ (μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες) που έχει ξεκινήσει να κάνει μαζικά και την τρίτη δόση δείχνουν αυτά που έρχονται. Έτσι ο υπεύθυνος της μάχης κατά του κορωνοϊού στο Ισραήλ κάλεσε το Σάββατο να προετοιμαστούμε για μια 4η δόση εμβολίου δηλώντας μάλιστα: “Αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα”!

“Ο ιός είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ οφείλουμε ομοίως να προετοιμαστούμε για μια 4η ένεση”, δήλωσε ο καθηγητής Salman Zarka στους Times of Israel.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο αυτή η… επόμενη αναμνηστική θα μπορούσε να είναι τροποποιημένη για να προστατευθούμε καλύτερα κατά των νέων παραλλαγών του ιού SARS-CoV-2, όπως η Delta που είναι υψηλά μολυσματική.

“Αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα ” , προέβλεψε χωρίς να διευκρινίσει τη χρονική στιγμή που προσανατολίζονται για την 4η ένεση.

Το εβραϊκό κράτος ξεκίνησε τέλος Ιούλιο μια καμπάνια για να επιτρέψει στα πρόσωπα ηλικίας 60 άνω να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση της Pfizer/BioNTech. Έπειτα μείωσε προοδευτικά την ηλικία μίνιμουμ πρόσβασης κι ανακοίνωσε την προηγούμενη Κυριακή την επέκτασή της ως και σε παιδιά 12 ετών.

Ως την Παρασκευή 2.538.142 Iσραηλινοί είχαν δεχθεί την 3η δόση.

Πέραν τους εμβολιασμού το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το “πράσινο διαβατήριο” – έγγραφο που πιστοποιεί πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού ή ανάρρωση από τη νόσο – θα λήξει έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό της δεύτερης ή τρίτης δόσης του εμβολίου, υπονοώντας ήδη ότι μια τέταρτη ένεση ήταν αναμενόμενη αλλά και ότι αυτό μπορεί να μην σταματήσει ούτε εκεί.

“Θα ζούμε σε κύματα” είπε ο Σ.Ζαρκάν αναφερόμενος στον κορωνοϊό, που σημαίνει ότι οι περιορισμοί και τα “μέτρα διαχωρισμού” θα μείνουν για πολύ καιρό.

9.739 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των καταγεγραμμένων περιπτώσεων να φθάνει τις 1.112.7443. Επίσης, 31 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φθάνει τους 7.153 νεκρούς.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1014832_ayta-poy-erhontai-israil-etoimasteite-kai-gia-4i-dosi-etsi-tha-einai-i-zoi-mas

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ… ΑΚΟΥΣΤΕ:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.