Επιτέλους οι συνάδελφοι πρώτης γραμμής όπως ο βιολόγος-γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης αρχίζουν να αφυπνίζονται

«ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!» ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο βιολόγος–γενετιστής Αθ. Καλογερίδης…

ΕΛΛΑΔΑ. ΥΓΕΙΑ. – 6 Σεπ 2021 – 18:58

Ο μοριακός βιολόγος – γενετιστής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, κ. Αθανάσιος Καλογερίδης, μίλησε την Πέμπτη για τα εμβόλια και τις μεταλλάξεις, κατά την συνάντηση με τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

«Όλο το αφήγημα το οποίο έχουν βγάλει σχετικά με τα εμβόλια αυτά, ακόμα κι αν υποθέταμε ότι είναι καλά, εν τούτοις η μετάλλαξη Δ και η μετάλλαξη C1.2 η οποία έχει βγει στην Αφρική και επεκτείνεται παρόλο που οι συγκεκριμένες μεταλλάξεις δείχνουν την ενδημικότητα του ιού, ότι ο ιός ουσιαστικά αρχίζει και ηρεμεί, άσχετα με το αν μολύνει, δεν σκοτώνει όπως σκότωνε το στέλεχος Α, εν τούτοις πρέπει να ξέρετε όλοι, ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν μπορούν να πιάσουν τις συγκεκριμένες μεταλλάξεις. Επομένως, οποιοσδήποτε κάνει το εμβόλιο, οι βιβλιογραφίες υπάρχουν και είναι στην διάθεση όλων, η μετάλλαξη δέλτα μεταδίδεται και οριζόντια και κάθετα δηλαδή και ο ίδιος νοσεί και μεταδίδει.

Εγώ σαν επιστήμονας ζητάω συγνώμη γιατί έπρεπε να είχαμε ξυπνήσει πολύ πιο μπροστά, να είχαμε μιλήσει πολύ πιο μπροστά, να είμαστε εδώ πολύ πιο μπροστά. Έστω και την τελευταία στιγμή σηκώνουμε τα λάβαρα της επιστημονικής αλήθειας μέχρι να την παραδεχθούν για να γυρίσουμε όλοι πίσω στις θέσεις μας».

Δείτε στο 1.57 τον μοριακό βιολόγο – γενετιστή Αθανάσιο Καλογερίδη

http://www.press-gr.com/2021/09/blog-post_6112.html:

ΠΗΓΗ:https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGljlhjNhTfjwkZBLhRnvHxgvKm

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.