«Το Ποθούμενο θα έρθει. Αλλά θα έρθει με αίμα και με δάκρυα…» (Κοσμάς ο Αιτωλός, 18ος Αιώνας)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος ΒΙΑΝΕΞ, Ανένταχτος (Μπορεί κάποιος γνήσιος κι ανένταχτος Έλληνας να τον εμπιστευθεί;)

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Πύρινος Λόγιος : Οι όψιμοι “Σωτήρες” μας και ο… Θεός της Ελλάδας! “Δημήτρης Γιαννακόπουλος”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. – 5 Σεπ 2021 – 21:45

“Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα το δείτε όταν το φαγητό σας

θα το τρώτε ανακατωμένο με τα δάκρυα σας…”

(Σεβάσμιος Κυρ-Ποθητός, Σεπτέμβρης 2013)

Τον άφησα επίτηδες τελευταίο, διότι ο συγκεκριμένος τύπος έχει σπάσει από μόνος του ένα τεράστιο «ταμπού», που θέλει όλους τους ισχυρούς να νοιάζονται μόνο για τα κέρδη των εταιριών τους. Όσο κι αν έψαξα στο διαδίκτυο να βρώ έστω και έναν πλούσιο εκατομμυριούχο που να ρισκάρει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε την ίδια του την εταιρία, ερχόμενος σε μετωπική σύγκρουση με το πανίσχυρο παγκόσμιο σύστημα, δεν βρήκα ούτε έναν. Ή μάλλον…βρήκα. Πού; Στην αμερικάνικη παραφιλολογία της πόπ κουλτούρας, δηλαδή στους υπερήρωες της DC Comics και της Marvel! Μόνο!

Ο Γιαννακόπουλος, μας εξέπληξε ΟΛΟΥΣ και μας άφησε ενεούς και κεχηνότες, με εκείνο το αλήστου μνήμης Instagram post που έκανε, γράφοντας σε φώτο-μήνυμα κάτω από μια φωτογραφία του ότι «Θα γ@$#σω όποιον τολμήσει να βρίσει ή να απλώσει χέρι στους ανεμβολίαστους!».
Και όπως μείναμε όλοι εμείς οι…απλοί πολίτες με το στόμα ορθάνοιχτο, έτσι προφανώς θα έμειναν και οι…εθνοτερμίτες και ηθικοί αυτουργοί σωρείας εγκλημάτων εναντίον των Ελλήνων εδώ και ενάμισι χρόνο. Γιατροί, ψευτογιατροί, τηλεαστέρες και κυβερνώντες. Από τότε ο Γιαννακόπουλος δεν έμεινε καθόλου αδρανής. Προχώρησε και παραπέρα, βρίζοντας (επί τη κυριολέξία) τους σημερινούς κυβερνώντες και κατηγορώντας τους ευθέως για την καταστροφή της μισής Ελλάδας από τις πυρκαγιές με δόλο, βάζοντας στην εξίσωση και τις περίφημες ανεμογεννήτριες. Επίσης, άφησε εντονότατες αιχμές για προσπάθεια δολιοφθοράς εν μέσω των πυρκαγιών που ξέσπασαν στη Βαρυμπόμπη, επειδή εκεί κοντά βρίσκεται και το εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ και που αυτό σώθηκε κυριολεκτικά στο «παρα πέντε» χάρις στις τιτάνιες προσπάθειες των ανθρώπων της εταιρίας.
Κι όμως! Ο Γιαννακόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που εκπλήσσει. Πριν όχι και τόσο πολύ καιρό και συγκεκριμένα στο μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Συνθήκης των Πρεσπών, ο Γιαννακόπουλος ήταν παρών, δίνοντας νότα ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους διαδηλωτές. Πήγε τυχαία εκεί, απλά για να εκφράσει την αντίθεση του ως προς την επαίσχυντη αυτή συμφωνία ή μήπως ήθελε να στείλει ένα έμμεσο μήνυμα όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά σε όλο το πολιτικό σύστημα, ότι προτίθεται να παρέμβει ουσιαστικά στα πολιτικά πράγματα του τόπου;

Πιθανόν να ισχύουν και τα δύο. Πάντως, δεν μπορεί να παραβλεφθεί σε καμμιά περίπτωση το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που ήταν μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα στην μεταμεταπολιτευτική περίοδο, ο Γιαννακόπουλος προέβαλε…ηγετικό προφίλ και η απήχηση που είχε αυτή του η κίνηση, φάνηκε από το γεγονός ότι μια ομάδα πολιτών με την ονομασία «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ», μάζευε υπογραφές από άλλους πολίτες που συμφωνούσαν να κατέβει ο φαρμακοβιομήχανος επιτέλους στην πολιτική σκηνή.
Και μη ξεχνάμε την εκπληκτική του ομιλία από το βήμα της Βουλής ως πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων το φθινόπωρο του 2015 και συγκεκριμένα στις 14/10/2015, όταν ο νεοεκλεγείς ΣΥΡΙΖΑ είχε εισάγει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο (κατ’ εντολή Μέρκελ και του νέου μνημονίου) περί της φορολόγησης των φαρμάκων εκτός πατέντας. Εξ όσων θυμάμαι μάλιστα, είχε κατονομάσει και τους υπεύθυνους που προωθούσαν τα σχέδια αυτά (μιλώντας για «καρτέλ προωθητών» και Ισραηλινού λόμπι), μεταξύ των οποίων αναφέρθηκαν τα ονόματα του Αντώνη Σαμαρά, του Ανδρεά Λοβέδρου, του David Harris και του Σαμπί Μιωνή! Επρόκειτο για μια κίνηση άκρως επαναστατική, εντελώς ανορθόδοξη όσον αφορά την επιχειρηματική πεπατημένη που θέλει την επιχειρηματικότητα να διαπλέκεται με την εξουσία και η οποία είχε ασφαλώς και μεγάλη πολιτική χροιά.

Η άλλη, εξ’ ίσου δυναμική του παρέμβαση στα τεκταινόμενα με τους εμβολιασμούς πρίν την επίμαχη ανάρτηση την οποία ανέφερα στην αρχή του κειμένου μου και η οποία συνοδευόταν και με λέξεις που δεν αναφέρονται, τουλάχιστον γραπτώς, ήταν αυτή με την οποία αποκήρυττε μετά βδελυγμίας το νέο mRNA εμβόλιο των Pfizer, Moderna, J&J και της AstraZeneca λέγοντας σε σχετική ερώτηση ότι «δεν θα έκανα κανένα από αυτά τα εμβόλια και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι, αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Το να το λέει αυτό ένας πολίτης που είναι ανίδεος και που απλά ακολουθεί τα.. missinformation, όπως τα χαρακτηρίζουν οι «ειδικοί», θεωρείται φυσιολογικό και αναμενόμενο. Το να το λέει όμως ο πρώτος των φαρμακοβιομηχάνων της χώρας, θεωρείται βόμβα νετρονίου για το πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο που τα προωθεί στο κοινό με την ταμπέλα του απολύτως ασφαλούς φαρμάκου. Και κατά την ταπεινή μου άποψη, η συγκεκριμένη αυτή δήλωση, υπήρξε και το σημείο ζέσης ώστε να πεισθεί ακόμη περισσότερο ο διστακτικός και σκεπτόμενος πολίτης πως τα εμβόλια αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό που προπαγανδίζουν ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και συν αυτώ πολιτικοί και δημοσιογράφοι, αλλά κάτι πολύ χειρότερο που δολίως προσπαθεί να επιβληθεί στην κοινωνία! Ειδικά αυτή η παρέμβαση του φαρμακοβιομήχανου ήταν απόλυτα καταλυτική.

Ένα άλλο επίσης θετικότατο στοιχείο που προστίθεται στο παλμαρέ του μεγάλου φαρμακοβιομήχανου, είναι κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του μοναδικού φαρμακείου που υπάρχει στο Καστελόριζο!
Τόσα χρόνια ελεύθερου βίου και το…ανίκανο κράτος δεν αξιώθηκε ποτέ να δημιουργήσει και να εξοπλίσει ένα πλήρες φαρμακείο στο νησί, αφήνοντας τους Καστελοριζιώτες χωρίς …φάρμακα(!), τα οποία προμηθεύονταν – αν είναι δυνατόν! – είτε μέσω…Τουρκίας, είτε μέσω παραγγελιών τους από το αγροτικό Ιατρείο που υπάρχει στο νησί! Η λέξη «αίσχος» είναι πολύ φτωχή για να αποτυπώσει πλήρως το νόημα της κατάστασης αυτής. Και βρέθηκε ένας … φαρμακοβιομήχανος (ο μοναδικός πλέον στην Ελλάδα) για να σώσει τα προσχήματα, με την δωρεά του αυτή. Όσο κι αν ψάξουμε ανά τον κόσμο, δεν θα βρούμε τέτοια ανάλογη κίνηση από μια φαρμακοβιομηχανία. Το αντίθετο μάλιστα. Οι φαρμακοβιομηχανίες, έχουν μάθει τα τελευταία 70 χρόνια όχι μόνο να θησαυρίζουν πουλώντας μας δηλητήρια, αλλά και σήμερα, τώρα που μιλάμε, απεργάζονται τον…μόνιμο αφανισμό μας μέσω ενός εμβολίου που αποτελεί μια νέας μορφής πυρηνική βόμβα κατά της Ανθρωπότητας! Παράλληλα, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Γιαννακόπουλος έχει παράσχει σημαντικότατη βοήθεια, οικονομική και φαρμακευτική, στο αγροτικό Ιατρείο το οποίο επίσης βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, έγραψε ένα εξαιρετικό κείμενο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το οποίο αξίζει να το ξαναδιαβάσουμε (όσοι από μας το έχουν διαβάσει). Όσοι δεν έχουν διαβάσει, θα το βρούν εδώ.

Ο Γιαννακόπουλος δεν σταμάτησε εδώ. Προχώρησε και …πολύ παρακάτω μάλιστα μέσω ενός ακόμη Instagram post, που ίσως και να αποτέλεσε την αφορμή για να δοθεί το σύνθημα για την αποκαθήλωση του λογαριασμού του στο περίφημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία και επετεύχθη πριν λίγες μέρες.

Το post αυτό στο Instagram είχε να κάνει με την ίδια την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα σχέδια της για Global Domination μέσω των θεωριών ενός ανθρωποειδούς που ακούει στο όνομα Κλάους Σβάμπ και που αναπτύσσονται στο «βιβλίο» του “Η Μεγάλη Επανεκκίνηση” (The Great Reset) και που αποτελεί την νέα Βίβλο των σύγχρονων φονιάδων με κουστούμια. Το κείμενο που προώθησε ο Γιαννακόπουλος, έχει ως εξής:

*εννοεί τα εμβόλια mRNA και την παγκόσμια προσπάθεια επιβολής τους σε όλους τους ανθρώπους

Εγώ προσωπικά, τι άλλο να προσθέσω εδώ; Δεν έχω τίποτε παρά μόνο να δηλώσω τούτα: Ότι στην κυριολεξία, έχουν συμβεί τα… «Ύστερα Του Κόσμου»! Ένας φαρμακοβιομήχανος, από τους πλουσιότερους στην Ευρώπη, χτυπάει ανηλεώς το σύστημα των …φαρμακοβιομηχάνων και την ίδια την πλουτοκρατία των …μονοπωλίων! Έχει τρελλαθεί ή απλώς… είναι μέγας πατριώτης και το δείχνει επί του πρακτέου;

Ειλικρινά, δεν έχω καμμιά απάντηση να δώσω. Το μόνο που ίσως μπορώ να καταθέσω ως επιμύθιο, είναι ότι εύχομαι ειλικρινά και μέσα από τη καρδιά μου, η Κατερίνα η Χατζηθεοδώρου να έχει απόλυτο δίκιο ως προς την εκτίμηση που έχει κάνει μέσα από το κείμενό της για τον Γιαννακόπουλο.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν και …πανάκεια ως προς το ζητούμενο για το θέμα μας. Δηλαδή, θα μπορούσε ο Γιαννακόπουλος να είναι ο Ηγέτης, ο «σωτήρας» που θα μας απαλλάξει από τον εφιάλτη που ζεί το Έθνος μας; Έχει τα προσόντα που απαιτούνται; Το ότι είναι πατριώτης και άνθρωπος, το έχει δείξει με τις πράξεις του οι οποίες, άλλες είναι δημοσιοποιημένες και άλλες (όπως οι υποθέσεις του Καστελόριζου) είναι αθόρυβες.

Στο στήθος του κρέμεται ο Σταυρός μαζί με το σήμα του εν Δελφοίς «Ε». Μη μου ζητάτε να σας πώ τώρα τη σημασία αυτού του σήματος, γιατί είναι…πολύ μεγάλη ιστορία. Ωστόσο, μπορείτε να τη βρείτε εδώ, σε ένα άρθρο μου – μελέτη για τον Αριστοτέλη και το έργο του το 2013, αν έχετε το…κουράγιο να την διαβάσετε (έχει αναδημοσιευτεί σε 32 ιστοσελίδες). Μπορούν όμως όλα αυτά να αποτελέσουν τα ουσιαστικά προσόντα για μια τέτοιου ειδικού βάρους αποστολή;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που με βασανίζουν.

Ότι θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως βάση για μια περαιτέρω μελέτη, αυτό σίγουρα. Κι επειδή έχουμε…καεί και τσουρουφλιστεί κυριολεκτικά στη…μαγεριά, οπωσδήποτε θα φυσήξουμε και το …γιαούρτι, κι ας είναι και παγωμένο. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι ο Γιαννακόπουλος βρίσκεται ήδη σε επαφή με παράγοντες του πατριωτικού «τόξου», δηλαδή με κόμματα, παρακόμματα και κινήματα. Η φήμη που τον φέρνει να είναι σε επαφή με τον Τράγκα, δεν έχει διαψευστεί αλλά ούτε και επιβεβαιωθεί. Αλλά καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα πλημμυρίζουν γι’ άλλη μια φορά την ατμόσφαιρα του πιο κεντρικού σημείου της Ελλάδας: Την πλατεία Συντάγματος. Εκεί που συγκεντρώθηκαν για νιοστή φορά οι τσαλαπατημένοι και εξουθενωμένοι Έλληνες, οι πάντα προδομένοι Έλληνες από τους χυδαίους διαχρονικά ηγέτες τους για να διεκδικήσουν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν αυτή τη στιγμή: Το δίκιο τους!

Ο Γιαννακόπουλος, είμαι βέβαιος ότι παρακολουθεί τα δρώμενα. Όπως τα παρακολουθεί και ο Μητσοτάκης πίσω από το παράθυρο του γραφείου του στη Βουλή, για τους δικούς του λόγους. Το πλήθος είναι μεγάλο. Πάνω από 50.000 Έλληνες. Τόσο κόσμο είχε καιρό να δεί η πλατεία. Και επί τούτων δεδομένων και επειδή οι μέχρι τώρα πράξεις του δείχνουν λεβεντιά ελληνική, εικάζω πως ο Γιαννακόπουλος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Από την άλλη, ο Γιαννακόπουλος ανήκει στην λεγόμενη «πλουτοκρατία» της χώρας. Θα ρισκάρει την περιουσία του, το κύρος του, το βεληνεκές του αν θέλετε, βάζοντας τα με την πανίσχυρη «ελίτ» και τα εν Ελλάδι πλοκάμια της; Ο απλός λαός δεν έχει να χάσει τίποτε περισσότερο από αυτό που έχει ήδη χάσει. Αυτός όμως;

Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Εύχομαι ειλικρινά και μέσα από τη καρδιά μου, η Κατερίνα η Χατζηθεοδώρου να έχει απόλυτο δίκιο ως προς την εκτίμηση που έχει κάνει μέσα από το κείμενό της για τον Γιαννακόπουλο. Κι όχι μόνο αυτή. Και μαζί της, χιλιάδες απελπισμένοι Έλληνες που παλεύουν τούτη την ώρα με τα θανατηφόρα χημικά που σπέρνουν με τα χέρια τους οι «πραιτοριανοί» των ΥΜΕΤ

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

ΠΗΓΗ: https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%8c%cf%88%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%89%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%bc-4/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.