Κι όμως εμένα κατηγόρησαν συνάδελφοι όταν ανέφερα ότι το CDC μας προετοιμάζει για τον ερχομό των Ζόμπι.

Χρήστος Μαντζιάρης : Την έλευση των ζόμπι αποκάλυψε η Amazon

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. – 9 Σεπ 2021 – 22:00

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι τεράστιες ιδιωτικές εταιρείες που πρόκειται ν’ αντικαταστήσουν την κρατική εξουσία, μετά την διάλυση των εθνικών κρατών και Κυβερνήσεων, είναι πολύ ενημερωμένες για τα μελλούμενα διότι είναι σε πλήρη συνεργασία με την ελίτ. Εξ άλλου, μέλη της ελίτ είναι και οι ιδιοκτήτες των εταιρειών αυτών. Καθόσον η ελίτ πρέπει να φαίνεται άμεμπτη και καθαρή απέναντί μας, προσπαθεί με σατανικά κόλπα να μας ενημερώνει μεν, αλλά να μην το καταλαβαίνουμε δε. Αυτή την τακτική ακολούθησε και η Amazon αποκαλύπτοντάς μας έμμεσα την επικείμενη έλευση των ζόμπι, όσο και αν αυτό φαίνεται τώρα απίστευτο, το οποίο όμως είναι τεχνολογικά δυνατό.

Ας δούμε πρώτα το λογότυπο της Amazon, το οποίο σχεδιάστηκε τόσο έξυπνα ώστε να παραπλανεί. Είναι ένα απλό σχέδιο για το οποίο άμεσα και χωρίς εμβάθυνση, οι πολλοί που το βλέπουν λένε ότι πρόκειται για ένα απλό πορτοκαλί κυρτό βέλος κάτω από την λέξη “amazon”, ή είναι ένα χαμόγελο, ή μας δείχνει ότι η εταιρεία αυτή παρέχει τα πάντα «από το Α ως το Ωμέγα» όπως λέμε εμείς στην Ελλάδα, ή “ως το Ζ” καθόσον στο αγγλικό αλφάβητο το “Ζ” είναι το τελευταίο γράμμα.

Είναι αδύνατο οι κάτοχοι τέτοιων εταιρειών να κάνουν κάτι απλό. Απλώς, μέσα από την απλότητα κρύβουν σημαντικές πληροφορίες που αφορούν μόνο αυτούς τους ιδίους. Το πορτοκαλί «βέλος» συμβολίζει το εξής. Συμβολίζει το στόμα ενός φιδιού που τρώει την ουρά του. Συμβολίζει τον ουροβόρο όφι. Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι διαβάζουν ανάποδα από ‘μας. Το κεφάλι του φιδιού προβάλει σηκώνοντας λίγο το γράμμα “Ζ”. Το “Ζ” είναι το αρχικό γράμμα της λέξεως «Σιωνισμός», και σύμβολό του, καθόσον στα αγγλικά η αντίστοιχη λέξη είναι “Zionism”. Το φίδι κρύβεται πίσω από τον σιωνισμό.

Στο θέμα μας τώρα. Η Amazon, στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, τώρα δηλαδή, αναβάθμισε τους Όρους της Παροχής Υπηρεσιών της, το AWS Service Terms. Εκεί μας αποκαλύπτει ότι αναμένει την εμφάνιση ζόμπι! Παλαιότερα, το 2016, υπήρχε ένας παραπλήσιος όρος, στο ίδιο κείμενο της Amazon, στην παράγραφο με αριθμό 57.10 σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, τώρα όμως η εταιρεία γίνεται πιο αποκαλυπτική.

Για να γίνει κατανοητό το παρακάτω τελευταία κείμενο που μας αφορά εδώ, πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης ότι “Lumberyard” είναι μια παιγνιδομηχανή σχεδιασμένη από την Amazon με την οποία μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό παιγνίδι.

Γράφει λοιπόν τώρα η Amazon στην Παράγραφο με αριθμό 42.10:

«Αποδεκτή χρήση· συστήματα χρήσιμα για την ασφάλεια. Η χρήση, από τον πελάτη, των Υλικών της Lumberyard θα πρέπει να είναι συμβατή με την Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης της Amazon (AWS Acceptable Use Policy). Τα Υλικά (Materials) Lumberyard δεν διατίθενται για χρήση, με συστήματα κρίσιμα για την ζωή ή την ασφάλεια, καθώς κατά την λειτουργία ιατρικού εξοπλισμού, σε αυτοματοποιημένα συστήματα μεταφοράς, αυτόνομα οχήματα, έλεγχο αεροσκαφών ή ελέγχου εναερίας κυκλοφορίας, πυρηνικές εγκαταστάσεις, επανδρωμένα διαστημόπλοια, ή στρατιωτική χρήση σε συνδυασμό με ζωντανή μάχη. Ωστόσο, αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει σε περίπτωση που εμφανισθεί (με πιστοποίηση από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των ΗΠΑ (CDC) ή διάδοχο φορέα) μια ευρέως διαδιδόμενη / εκτεταμένη ιογενής λοίμωξη, η οποία μεταδίδεται μέσω δαγκώματος, ή επαφής με σωματικά υγρά, προκαλεί την αναζωογόνηση / νεκρανάσταση / επαναφορά στην ζωή ανθρωπίνων πτωμάτων και που αποζητούν την κατανάλωση σάρκας, αίματος, εγκεφάλου ή νευρικού ιστού ζωντανών ανθρώπων και είναι δυνατόν αυτό να προκαλέσει / οδηγήσει στην πτώση του οργανωμένου πολιτισμού».

Μας λέει δηλαδή η Amazon ότι μπορεί άψυχοι άνθρωποι να επιτεθούν στους κανονικούς ανθρώπους σε σημείο που να καταστραφεί ο πολιτισμός μας! Μας λέει ότι κάποιοι άνθρωποι θα γίνουν ζόμπι και θα επιτεθούν στους υπολοίπους. Δεν μας λέει όμως πως αυτοί θα γίνουν ζόμπι. Δεν μας λέει και με ποιόν τρόπο αυτή η παιγνιδομηχανή θα βοηθήσει στην εξόντωση των ζόμπι. Δεν μας τα λέει όλ’ αυτά διότι ο σκοπός της είναι να μας πληροφορήσει ότι μπορεί να συμβεί ΚΑΙ αυτό. Μας το λέει έμμεσα διότι αυτός πάντα ο τρόπος πληροφόρησης των σιωνιστών.

Ισχυρίζονται μέσω αυτού του τύπου παροχής πληροφοριών οι της ελίτ ότι «εμείς σας το είπαμε αλλά εσείς δεν δώσατε σημασία ή δεν το διαβάσατε». Όπως ακριβώς έκαναν, οι ίδιοι σιωνιστές, παραδίδοντας τα Μνημόνια του αφανισμού της Ελλάδος χιλιάδων σελίδων να τα υπογράψουν σε ελάχιστο χρόνο οι εδώ υπαλληλίσκοι τους (οι υπαλληλίσκοι τους αυτοί είναι γνωστοί σε μας ως Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Διοικητές Τραπεζών, κλπ) διότι δεν προλάβαιναν τάχα να τα διαβάσουν. Λες και πολλοί απ’ αυτούς θα καταλάβαιναν τι έγραφαν τα Μνημόνια αν το διάβαζαν! Κοροϊδευόμαστε, αλλά τηρείται ο Νόμος όπου τους συμφέρει!

Μπορεί στην Ελλάδα να φαίνονται επιστημονική φαντασία όλ’ αυτά, αλλά ήδη στις προοδευτικές ΗΠΑ οι διδάσκαλοι στα σχολεία της χώρας παραδίδουν μαθήματα στους μαθητές για το πώς μπορούν να προστατευθούν από τα ζόμπι. Επίσης θυροκολλούνται ή τοιχοκολλούνται αφίσες με οδηγίες προστασίας του πληθυσμού από επιθέσεις ζόμπι. Αυτά έχουν δημοσιευθεί και παλαιότερα ότι συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Τώρα οι ΗΠΑ προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, έκαναν άσκηση προσομοίωσης, που σύμφωνα με το σχέδιο της άσκησης το Σικάγο δέχθηκε επίθεση των ζόμπι.

Το βασικό ερώτημα είναι το παρακάτω. Μπορεί να υπάρξει ον, το οποίο να λειτουργεί χωρίς ψυχή ή να λειτουργεί μόνο με βάση το πρόγραμμα που θα του έχουν «φορτώσει» άλλοι; Με βάση όλα όσα ακούμε και τις τεχνολογικές δυνατότητες που φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει και την μετατροπή του DNA των ανθρώπων με διάφορα εμβόλια, η απάντηση είναι, Ναι. Μπορούν με την τεχνολογία τους να κάνουν έναν οργανισμό να έχει όποιες ικανότητες αυτοί, οι «προγραμματιστές», θέλουν να του δώσουν και αυτός να λειτουργεί. Δεν έχει σημασία αν λειτουργεί ασύρματα, ή με κάποιου τύπου ερεθίσματα, ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, σημασία έχει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Όλα τα ‘χαμε, τα ζόμπι μας έλειπαν.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b6%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b5-%ce%b7-amazon/

Σ.γ.: Βέβαια εδώ δεν πιστεύουμε τους θανάτους και τις πάμπολλες παρενέργειες από τα εμβόλια και το κάνουμε ελαφρά τη καρδία, στα ζόμπις θα πιστέψουμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.