Ο Ν. Τζανάκης σε διατεταγμένη υπηρεσία μιλάει για τους ανεμβολίαστους και κουβέντα για τους εμβολιασμένους και τις επιπλοκές από τα εμβόλια.

Εντωμεταξύ σήμερα η Πάτρα θρήνησε τον θάνατο του δικαστή Γεώργιου Τσιρώνη από το εμβόλιο Astra Zeneca. Η κηδεία του έγινε στον Άγιο Ανδρέα στις 11. Τσιμουδιά από τα media ότι ηταν εμβολιασμένος κι έπεσε σε κώμα από τον Απρίλη του 2021.

Στέλνει κόσμο στον «τάφο» ο Ν.Τζανάκης: «Τις επόμενες 30 μέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους από κορωνοϊό»

 

Ο Νίκος Τζανάκης σαν άλλος “Νοστράδαμος” εκτίμησε ότι οι νεκροί στο διάστημα των επόμενων 30 ημερών θα είναι 600 με 700 άνθρωποι (!), ενώ το 95% από αυτούς θα είναι ανεμβολίαστοι.

Με λίγα λόγια, ο καθηγητής εκτιμά ότι ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών δεν πρόκειται να μειωθεί.

Πόσα θα είναι τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι

Γύρω στις 20 με 25 Σεπτεμβρίου τα κρούσματα θα είναι περίπου 2000 με 2500, κυρίως λόγω του ανοίγματος των σχολείων, είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας στον Γιώργο Αυτιά και τον ΣΚΑΪ.

Για τις ΜΕΘ, ο καθηγητής ανέφερε ότι ενδεχομένως σε μια εβδομάδα να φτάσουν το ταβάνι τους και εκτίμησε ότι θα δούμε μέχρι 400 με 420 διασωληνωμένους. Επίσης, οι θάνατοι δυστυχώς για τις δύο επόμενες βδομάδες πάνω από 30.

«Τις επόμενες 30 μέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους, το 95% των οποίων ανεμβολίαστοι», τόνισε. Τέλος, όσον αφορά την υποχρεωτικότητα για τα εμβόλια, ο καθηγητής επεσήμανε ότι ο εμβολιασμός είναι ένα εργαλείο δημόσιας υγείας. «Όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1016461_stelnei-kosmo-ston-tafo-o-ntzanakis-tis-epomenes-30-meres-tha-hasoyme-600-700

Σ.γ.: Την ίδια στιγμή η Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κουνιάλ φωνάζει από το βήμα της Ιταλικης Βουλής το 70% των νοεκρών από Covid-19 στην Αγγλία είναι εμβολιασμένοι και στο Ισραήλ 81% των σοβαρά νοσηλευομένων είναι εμβολιασμένοι με 2 ή 3 δόσεις.

Ιταλίδα βουλευτής: Στην Αγγλία το 70% των νεκρών από Covid19 είναι εμβολιασμένοι,δεν δουλεύει το εμβόλιο! Το Green Pass είναι μια υγειονομική δικτατορία!

Share
1

Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κουνιάλ κατά της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης ( δηλ. της συγκυβέρνησης) και του Προέδρου της χώρας Σέρτζο Ματαρέλα: “Στην Αγγλία το 70% των θανάτων από Covid είναι εμβολιασμένοι, μην λέτε ότι λειτουργεί! Το Green Pass είναι μια υγειονομική δικτατορία βασισμένη στο φόβο και την αιώνια Έκτακτη Ανάγκη. Εμείς οι Ιταλοί είμαστε το κράτος και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας! “

 

Ο νυν Πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζο Ματαρέλα είναι τέως δικαστής και η Ελλάδα σε αυτή τη συγκυρία έχει πρώην δικαστή στον ίδιο θώκο ( για ευνόητους λόγους ή ασυσχέτιστο;) Και επίσης δεν είναι τυχαίο που Ελλάδα και Ιταλία (συν τη Γαλλία) είναι οι μόνες χώρες στην ευρωπαϊκή ήπειρο επί περίπου 60 κρατών όσο και στην ΕΕ των 27 που θέσπισαν υποχρεωτικότητα..

dimpenews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.